1694
  • Brolly28
    hát igen, maga a blokk tetszik, főleg a fehér színű lapok, amin leakadtam az a vörös vámpír...de majd csak túléljük:)
  • Dzsini
    Lent leírtam, hogy a vámpírok miért kerültek vörös-feketébe (hosszabban a wizards oldalon van egy cikkben). A vérfarkasok meg ezelőtt (az a 3 darab) mind feketék voltak, most meg vörös-zöld lett. A zombik feketék voltak, most kék-fekete lett.

Az a marha nagy szerencse, hogy nem kötelező egyik lapot se használni :)
  • Brolly28
    nekem nem tetszenek a vörös vámpírok
    valaki kitalálta hogy a vámpírt vörössel fogja játszani, lövésekkel erre bumm akkor csinálunk vörös vámpírt
    én a vámpírt monofeketével játszom...így a vámpírom kimegy majd a t2-ből, de modernre még jó lesz :\
  • Dzsini

Fat pack: 9 booster (15 lapos), 80 föld, 10 checklist lap kétarcúakhoz, plusz nyalánkságok
  • Dzsini
    Mire jó még a kétarcú lap, plusz vámpírok:
  • Dzsini
    Rengeteg olyan lap van, ami a temetőből táplálkozik (pl. a kék zombik) - ezzel könnyen, gyorsan juttathatsz akár rengeteg lapot oda, plusz vékonyíthatod a paklidat is, ami a Laboratory Maniac-al tud együttműködni.
  • Brolly28
    ezt a mirror-mad phantasm-ot nem értem, mire jó a képessége?
  • Pistike 007
    Egyre tetszősebb ez a kiadás, pedig az elején nem volt szimpi ez az átváltozós téma
  • Dzsini
  • Krezga
    Már én is néztem:)

Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire dobja fel a Leveler árát. A legtöbb boltból már el is hordták őket:D
  • Dzsini
    + =
  • Krezga
    Oh, szegény 13 zombie:)
  • Dzsini
  • Dzsini
    Ki mondta, hogy a 13 szerencsétlen szám? :)
  • Krezga
    Úgy nehéz lesz:)
  • Dzsini
    hogyne :) viszont nincs DCI számom (se)
  • Krezga
    Planeswalker pontjaitokat/szinteteket megnéztétek már?:)

klikk
  • Dzsini
  • Krezga
    "Az Essence of the Wild amúgy még brutális móka - zöld tokenpaklik egész jól működhetnek vele..."

Dobunk nekik egy kis trample-t, aztán köszi a meccset:)
  • Dzsini
    A kék zombik a Frankenstein-féle tudományos úton mozgatott hullák (ezért is kell pl. temetőből kipucolni hozzá kártyát) - erre játszik rá a Rooftop Storm is, szemben a fekete fertőzéssel vagy mágiával mozgatott hulláival (amit az Endless Ranks erősít) - és mivel zombiból rengeteg van, így a tokengyártást náluk tolták előtérbe, és a lassúságot jelző elfordulva játékba kerülést.
    Vérfarkasoknál a zöld és a vörös a jellemző szín - zöld a falkában vadászat, a természetközeliség, a vörös a felszabaduló harag jellemzője.
    A vámpírok a fekete egyik alap lénye, viszont másodiknak megjelentek a vörösben - a vérszomj, a gótikus horror borozgató elegáns figurái jól illenek oda, ők lettek a másik aggro faj.
    Lettek még emberek főleg fehérben és egy kicsit zöldben (ők az áldozatok és mindenféle rosszra vadászók), és kísértetek főleg fehér-kékben (repülő lények, őrület, stb.).

Ilyen az, amikor egyértelműen a hangulat határozza meg a designt, és nem meglevő dolgok köré kalapálják a sztorit :)
    (és a kivétel - az ellenséges dual földek, ami sehogy sem illeszkedik a tribal hangulatba, de így alakult)

Az Essence of the Wild amúgy még brutális móka - zöld tokenpaklik egész jól működhetnek vele...
  • Krezga
    Az a kék zombi kemény, bár fura kéknél egy ilyen lap. Majd meglátjuk.
  • Dzsini

• Krezga
    Pre-n jó lesz ez:)

Itthon meg mókadekkbe becsapok mellé 4 Dark Ritualt, aztán kész:)
  • Dzsini
    A 13 zombissal ott van a gond, hogy ha van 8 manád, akkor már a pályán van az Endless Ranks is, amitől következő körben rögtön legalább 19 lesz, ráadásul nagyon hamar lesz 10 manád is, hogy flashbackben elsüsd még 13 zombiért... (a Doubling Seasont pedig nem is emlegetem :) )

Igazából brutális, vadállat lap, de nem nagyon fog versenykörnyezetben játékba keveredni, már nem a Dark Ritualos időket éli a Magic, amikor feketének nem volt sok a 8 mana - nem tartanak olyan sokáig a meccsek. Limitedben meg 3 fekete manát összekapargatni...
  • Krezga
    Jaja, finom a madár, az angyal meg gyönyörű:)

Amúgy a zombik nagyon ott vannak. Majd limiteden, amikor valaki lepakol 13 zombit, az szép lesz:)
  • Dzsini

A madárka kemény
  • Dzsini
    méééééég zombik :)

meg egyebek:
  • Dzsini
    A planeswalker számok olyanok mint ez a költség például:

A Doubling Season pedig az effektek során megjelenő countereket duplázza, a "fizetett költséget" nem, még ha az végső soron pozitív, akkor sem.

Ezzel szemben a PW megidézésekor egy effekt helyezi rá az alap loyalty countereket, azt már megduplázza. A lenti példákkal Garruk és Liliana is 6 counterrel érkeznek.
  • Pistike 007
    egy PW-re ha raksz loyality countert arra is vonatkozik? (saját tulajdonságát használva.)
  • Dzsini
    Doubling Seasonnal mekkora mókás kombókat lehet összerakni :)
  • Krezga

Új Judge Gift promo lapok
  • Pistike 007
    hú ezt a kiadást még fel kell fognom :D
  • Dzsini
  • Krezga
    Sok-sok zombit a népnek!!:D
  • Dzsini

jönnek a zombik :)
  • Dzsini
  • Dzsini
    akkor így - ha azt a keresőt nem lehet linkelni