A TV2 az évad legsikeresebb sorozataival támad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf1>#mf1>
Amúgy 5 éve adtam el a tévém, és azóta nincs. Nem is érzem a hiányát. A híreket elolvasom a neten. Ha pedig kiváncsi vagyok egy filmre, megnézem a szgépen.
A haverok meg megszokták már, hogy fogalmam sincs milyen reklámokról gagyognak..
http://vakond.hu/
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Leslieke: PLEASE DO NOT USE ENGLISH IN A HUNGARIAN FORUM.
Thanks ;]
ps.: b0nfire: remélem vetted a maró gúnyt. sznob! just for you: get the fuck, shut the fuck up! ;]
ps2.: ok, ez fölösleges és szükségtelen volt. my bad...
az ha egy sorozatban színészi játék is van, meg pozitív családkép és nem folyik a vér patakokban az már gagyi... nem muszáj nézni, megteszik helyetted azok, akiknek tetszik. de attól még nem gagyi, hogy te úgy gondolod.
Csatlakoztam.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ha értelmezõ szótár nincs a polcon, akkor próbálj valami netes keresõt, érdekes dolgokat fogsz találni.
Nem néztem be! Ne írjon uborkaszezont, hanem írjon mondjuk holtszezont, de ne én adjak már szavakat egy újságírónak. Uborkaszezon nyár kellõs közepén van. Ha meghallok egy ilyet, a régi vicc jut róla eszembe.
– Anyúúú! Kimehetek a kertbe cseresznyézni?
– No de kisfiam! Hiszen tél van!
– Tudom; sál, sapka...
Szóval maradjunk annyiban, hogy nem én néztem be. Ezt nem lehet megmagyarázni!
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Grace Park miatt kezdtem el nézni a Hawaii Five-0-t, aki sajnos nem szerepel sokat a sorozatban. Viszont a két fõszereplõ arc hatalmas figura, lehet rajtuk röhögni és a sorozat sem olyan unalmas nyomozgatós, mint pl a CSI. Itt nagyobb léptékben halad a történet. Persze ezért néha hihetetlen / eltúlzott is, de nem kell tõle komolyságot várni, akkor nincs probléma és legalább pörög.
Nem fogom nézni, mert már nézem. <#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
Majd, ha beindul a szezon, akkor a csatornák is elkezdik a fontos mûsoraikat adni.
Én meg nem szeretem, amikor valaki jópofizni akar, csak éppen nem megy neki, és baromságok születnek. Mit a januári "uborkaszezon". Kedves Fõszerkesztõ Úr! Én elhiszem, hogy értelmiséginek teccik lenni, és nem teccik tudni, hogy a uborka a nyár kellõs közepén terem, amikoris a zemberek nagy többsége szabaccságon van, mindenki pihizik, sok esemény nem igazán történik. Ezért az eseménymentes
idõszakokat átvitt értelemben is "uborkaszezonnak" szokják titulálni, akkor is, ha éppen nincs nyár, de a január az pont nem ez az idõszak. Éppen elmúlt karácsony. Itt van az újév. Gõzerõvel indul minden be újra. Utána jön a télbúcsúztató, a farsang, majd tavasszal a nemzeti ünnep, böjt, a húsvét, a pünkösd... Az esztendõ ezen szakaszát nem igazán lehet eseménymentesnek aposztrofálni, így az "uborkaszezon" jelzõ is kissé (nagyon) billegõs. Épp ezért még egyszer is elég lett volna leírni, de legalább ötször az már nem csak tudatlanságra, de a szókincs és fantázia hiányára, a fogalmazás fogyatékosságára vall.
Tessék egy értelmezõ- és egy szinonimaszótárt beszerezni, és buzgón forgatni!
Leslieke: Ez egy magyar nyelvû fórum. Leszel szíves tehát magyarul megosztani az egyébként semmitmondó véleményedet! <#kocsog>#kocsog>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
OMG!
És milyen igaz ... hiába hisszük és hõzöngünk, hogy 'mi nem', és 'nem így van', Mo.-n a többség biztosan ezt teszi. Ez a szomorú ...
Bár ha max 2-3 millió a két csatorna nézettsége egyszerre, akkor a többi ember mit csinál? Azok biztosan vakok vagy olyan szegények, hogy TV-jük sincs 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként: nagyon szívesen.
- bûntény megtörténik
- pici nyomozás
- családi ebéd/vacsora = összeveszés
- bûntény megoldása
- minden második részben 2 perc a fõszálra
Ez megy minden részben, ultragagyi, annak ellenére, hogy sokan nézik.
ja mégsem.
kis szerencsével már mindenki elfeledte azokat is, csak az én rémalmaimban jönnek elõ.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ez van akkor, ha egy ilyen epikus cikkíró, ilyen epikusan fogalmaz a két legepikusabb kertévé médiatörténeti epikusságú harcáról.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
XD