32
-
kisemlős #32 Nem ugyanazt jelentik, ahogy a "semmi pénzért" sem jelenti azt, hogy "ingyen".
Amúgy 5 éve adtam el a tévém, és azóta nincs. Nem is érzem a hiányát. A híreket elolvasom a neten. Ha pedig kiváncsi vagyok egy filmre, megnézem a szgépen.
A haverok meg megszokták már, hogy fogalmam sincs milyen reklámokról gagyognak.. -
#31 Pf, ez a sorozat mitől annyira jó? Olyan dög unalom és klisé halmaz és gagyi, hogy bármelyik 100x ismételt Helyszínelők túltesz rajta. -
quentit #30 Oh, yeah. I feel the same. Why do some write in English? Ever. For any reason. In any place. Virtual or real. Or in some virtual reality.
Leslieke: PLEASE DO NOT USE ENGLISH IN A HUNGARIAN FORUM.
Thanks ;]
ps.: b0nfire: remélem vetted a maró gúnyt. sznob! just for you: get the fuck, shut the fuck up! ;]
ps2.: ok, ez fölösleges és szükségtelen volt. my bad... -
funkyman #29 Ez a hawaii nem lett valami nagy durranás. Egyszer még belenézek, és ha marad uncsi akkor skippelem. -
#28 ja végül is a valóságban minden héten kézigránátok robbannak, minimum 2-3 terristatámadást kell meghiúsítani, az elnök élete sem egyszer kerül veszélybe, s a 10-15 autós üldözést sem szabad elfelejteni.
az ha egy sorozatban színészi játék is van, meg pozitív családkép és nem folyik a vér patakokban az már gagyi... nem muszáj nézni, megteszik helyetted azok, akiknek tetszik. de attól még nem gagyi, hogy te úgy gondolod. -
#27 Egyik sem keltette fel érdeklődésemet. (63%)
Csatlakoztam. -
kalapos01 #26 Bocs, csak a röhögéstől nehéz írni, ahogy próbálod meg magyarázni, hogy két tökéletesen ugyanazt jelentő szó mást jelent. Attól, hogy az uborkát nyártól ősz elejéig takarítják be, az uborkaszezon azt jelenti, hogy az "időszak, amikor nem történik semmi". Nyáron és télen például ez a helyzet. Nem csak a tévében.
Ha értelmező szótár nincs a polcon, akkor próbálj valami netes keresőt, érdekes dolgokat fogsz találni. -
#25 "ezt most eléggé benézted. :) A tévében év eleje és a nyár totális pangás műsorok és reklámok tekintetében - utóbbi miatt nincs előbbi."
Nem néztem be! Ne írjon uborkaszezont, hanem írjon mondjuk holtszezont, de ne én adjak már szavakat egy újságírónak. Uborkaszezon nyár kellős közepén van. Ha meghallok egy ilyet, a régi vicc jut róla eszembe.
– Anyúúú! Kimehetek a kertbe cseresznyézni?
– No de kisfiam! Hiszen tél van!
– Tudom; sál, sapka...
Szóval maradjunk annyiban, hogy nem én néztem be. Ezt nem lehet megmagyarázni! -
Loverman #24 pix or it didnt happen -
Nailyenugysincs #23 a csaj nagyon jól néz ki:D Az egyetlen értelmes dolog a cikkben:D -
FoodLFG #22 Nekem a Hávájosban tetszik az izzó gerincű borg csaj a Battlestar Galacticából!
Grace Park miatt kezdtem el nézni a Hawaii Five-0-t, aki sajnos nem szerepel sokat a sorozatban. Viszont a két főszereplő arc hatalmas figura, lehet rajtuk röhögni és a sorozat sem olyan unalmas nyomozgatós, mint pl a CSI. Itt nagyobb léptékben halad a történet. Persze ezért néha hihetetlen / eltúlzott is, de nem kell tőle komolyságot várni, akkor nincs probléma és legalább pörög.
Nem fogom nézni, mert már nézem. -
Timbu #21 Nekem erről az új Knight Rider sorozta jutott eszembe: napfény, csillogás, Mustang és hihetetlenül gagyi és logikát mellőző történet. Az első rész még elment, de a második valami katasztrófa. -
funkyman #20 A TV-t mostanában nem kapcsolom be egy héten két alkalomnál többször. Ha a tv2 soroaztai bejönnek akkor lehet ez a szám talán felkúszik háromra. -
Julezz #19 Grace Park. -
Zolthen #18 Nem tudjátok mi a neve a jóseggű csajnak? -
kalapos01 #17 ezt most eléggé benézted. :) A tévében év eleje és a nyár totális pangás műsorok és reklámok tekintetében - utóbbi miatt nincs előbbi. Nézd meg. Az RTL nem ad Vészhelyzetet meg Grace klinikát, a TV2 nem ad House-t meg NCIS-t, most tették be a nyári sorozatokat, a Mercy-t, a Castle-t, a Fringe-et, hogy valamit adjanak most.
Majd, ha beindul a szezon, akkor a csatornák is elkezdik a fontos műsoraikat adni. -
#16 "Ne az írót fikázzátok, nemtehet róla hogy erről kellett írnia, nekem bejön az ilyen vicces stílus."
Én meg nem szeretem, amikor valaki jópofizni akar, csak éppen nem megy neki, és baromságok születnek. Mit a januári "uborkaszezon". Kedves Főszerkesztő Úr! Én elhiszem, hogy értelmiséginek teccik lenni, és nem teccik tudni, hogy a uborka a nyár kellős közepén terem, amikoris a zemberek nagy többsége szabaccságon van, mindenki pihizik, sok esemény nem igazán történik. Ezért az eseménymentes
időszakokat átvitt értelemben is "uborkaszezonnak" szokják titulálni, akkor is, ha éppen nincs nyár, de a január az pont nem ez az időszak. Éppen elmúlt karácsony. Itt van az újév. Gőzerővel indul minden be újra. Utána jön a télbúcsúztató, a farsang, majd tavasszal a nemzeti ünnep, böjt, a húsvét, a pünkösd... Az esztendő ezen szakaszát nem igazán lehet eseménymentesnek aposztrofálni, így az "uborkaszezon" jelző is kissé (nagyon) billegős. Épp ezért még egyszer is elég lett volna leírni, de legalább ötször az már nem csak tudatlanságra, de a szókincs és fantázia hiányára, a fogalmazás fogyatékosságára vall.
Tessék egy értelmező- és egy szinonimaszótárt beszerezni, és buzgón forgatni!
Leslieke: Ez egy magyar nyelvű fórum. Leszel szíves tehát magyarul megosztani az egyébként semmitmondó véleményedet! -
morden #15 Vagy olvasnak, esznek főznek alszanak, , buliznak egyszóval élnek :D azért ez is megfordulhatott volna a fejedbe D: -
#14 "A TV2 és az RTL Klub tévénézőkért vívott, már-már epikus harcáról valószínűleg még unokáinknak is mesélni fogunk - ez az az ütközet, melyet hazánk lakossága lélegzetfojtva figyel nap, mint nap a tévékészülékek előtt ülve."
OMG!
És milyen igaz ... hiába hisszük és hőzöngünk, hogy 'mi nem', és 'nem így van', Mo.-n a többség biztosan ezt teszi. Ez a szomorú ...
Bár ha max 2-3 millió a két csatorna nézettsége egyszerre, akkor a többi ember mit csinál? Azok biztosan vakok vagy olyan szegények, hogy TV-jük sincs :) -
wsvap #13 a csajszit szúrnám, egyébként a cikket nem olvastam el. nem is értem miért írok most. bocsi -
willcox #12 LOL!
Egyébként: nagyon szívesen. -
WoodrowWilson #11 Köszönjük ezt az igazán releváns, egyáltalán nem nagyképű, és még inkább nem sznob, viszont annál tartalmasabb hozzászólást! -
vg #10 Blue Bloods egy része :
- bűntény megtörténik
- pici nyomozás
- családi ebéd/vacsora = összeveszés
- bűntény megoldása
- minden második részben 2 perc a főszálra
Ez megy minden részben, ultragagyi, annak ellenére, hogy sokan nézik.
-
fundikari #9 Sorozat függő voltam, de mára már leszoktam, mert a szemetek mindig abbahagyják a sorozatokat (pár rész után). PL.: Vészhelyzet,Grace klinika, Hősök, Született feleségek, Rejtély. Már csak ezeket nézem, vagy nézném, ha folytatnák. Ha vége lesz a sorozataimnak, akkor már nem kezdek új sorozatba. Inkább maradok a DVD-nél, PlayStation-nél és a net-nél. A TV2 és az RTL KLUB, pedig kapja be!!! -
willcox #8 Felőlem úgy harcolnak, ahogy csak akarnak, ugyanis egyik csatornát sem nézem. Egyébként meg utálom a sorozatokat is. -
galocza #7 én a manhattan és republic 90es évek eleji plakátharcáról fogok mesélni unokáimnak.
ja mégsem.
kis szerencsével már mindenki elfeledte azokat is, csak az én rémalmaimban jönnek elő. -
cstommy #6 Ne az írót fikázzátok, nemtehet róla hogy erről kellett írnia, nekem bejön az ilyen vicces stílus. Ellemben a sorozatokat biztos hogy nemfogom nézni, az ilyenekkel már tele van a tököm -
Leslieke #4 Every day same shit! -
#3 nagyapáink még a második világháborús csatáikról meséltek, mi a kertévék ütközeteiről fogunk. bizony, a világ változik. -
#2 amikor elolvastam ezt a mondatot, először csak fura bizsergést éreztem, majd hirtelen elsírtam magam, és ezzel egy időben izgatott nevetésben törtem ki. csak pár perc múlva vettem észre, hogy spontán magömlésem is volt.
ez van akkor, ha egy ilyen epikus cikkíró, ilyen epikusan fogalmaz a két legepikusabb kertévé médiatörténeti epikusságú harcáról. -
grandegamer #1 "A TV2 és az RTL Klub tévénézőkért vívott, már-már epikus harcáról valószínűleg még unokáinknak is mesélni fogunk - ez az az ütközet, melyet hazánk lakossága lélegzetfojtva figyel nap, mint nap a tévékészülékek előtt ülve."
XD