27
-
sanyicks #27 nem mindenkire, csak 90%-ra... a mercis rész talán 20%-ra, de a cigók bármilyen gáz putriban élnek, a luxusra mindig van pénzük, "mer há ki köll mutatni hogy van dellá" még akkor is ha nincs.
Azt meg végkép vicc, hogy amikor van munka akkor sem mennek dolgozni "mer segílybül jobban megélünk, meg meglopni a néniket is könnyebb dikk", aztán járnak csoportosan az utcán késekkel, szedik be a pénzt, majd vesznek belőle fuxot, ármánit, meg cigit, a maradékot meg eljátsszák. Vidéken még durvább, mert ott rendszeresen vernek agyon embereket 500 forintért... ez a megélhetési bűnözés... -
#26 Ahogy én is. -
#25 Azt miből vezetted le, hogy én sértve érzem magam? Csak közöltem egy megfigyelésen alapuló tényt. -
kisemlős #24 Néha azért menj ki egy kicsit az utcára is körülnézni... bocs. -
#23 Így van! Felesleges keresni, egyszerűbb letölteni. [NOT]
De ha már lusta vagy a teszkóban keresgélni a gagyik között... keress az internetes keresőkben. -
#22 Mint ahogy az sem igaz mindenkire, hogy lopós kedvében van idehaza, úgy az sem igaz mindenkire, hogy "mercivel" megy "dolcse gábánát" venni a segélyből. -
#21 Kívánom, hogy életed végéig játékprogramokkal kapcsolatos programozásból kelljen megélned... IDEHAZA. -
#20 Sértve érezni magunkat egy állítás tartalmától, majd a jól bevált "román kártyát" elővenni az pedig ókori Héber szokás ugye? Ja nem ;-) -
sanyicks #19 Te szdsz párttag vagy? Azok szajkózták ezt a faszságot hogy megélhetési bűnözés :DD
hát igen dikk nehéz má megélni, lopni kőő hogy legyen merci kábeltévé dolcse és gábáná meg ármáni, mer' á segíly nem elég (ami annyi mint amennyi nekik mint egy átlag dolgozó fizetése) :DDD -
#18 Bármilyen irreleváns témától egy lépésben eljutni a "tipikusmagyar"-ozásig ősi román szokás. -
#17 Szóval nem magyaros.
-
Rotyoka #16 hidd el a magyarokra is pontosan ugyan olyan szinten igaz mint a többire. -
amitakartok #15 Nem azért veszik egy kalap alá a gyilkosokkal, stb. mert oda való, hanem hogy elrettentsék a többieket. Egyszerű pszichológiai hadviselés. -
#14 "majd szociális munkát kell végeznie és eközben természetesen ki kell fizetnie a megítélt 700 000 dolláros kártérítést az érintett 60 kiadónak." - olvasni tudni kell... -
#13 Én ledolgoztatnám vele a kárt amit csinált.
És akkor "kvittek vagyunk" :)Elzárással nem lehet visszacsinálni azt amit tett... -
#12 Remélem írsz még ide,és kifejted a nézeteidet a tobb száz
végkielégítésről is,amik között akadt szépszámmal 20 milla feletti is!
Ugye ők megérdemelték a több hónap kemyény munkáért.Ez nem lopás csak jó helyen voltak jó időben ugye? :P Nem írom hogy milyen nemzetiségű emberek lehettek... -
SpecterMATWRZ #11 Nem szép dolog amit tett.
De ezért MÉG MINDIG nem járhatna börtön. Börtön ahova azokat az embereket zárják el akik veszélyesek a társadalomra (gyilkosok mi egyéb)...
Szerintem sokkal értelmesebb lenne egy "átnevelő központ" ahol elmondanák nekik,hogy Pistike. A warez rossz, értem?
Nem pedig elzárják őket családjuktól,barátaiktól egy kis cellába évekre olyan emberek közé akik gyerekeket öltek meg késsel meg miegyéb. -
boond #10 Tesco filmek ömlesztve...Kinek van ideje keresgélni annyit?
Egyszer volt jó pár órám, mondták ott volt egy csomó abból a filmből amit kerestem, végig túrtam az egészet, minden szar volt de abból bezzeg 1 darab se.
Persze jók ezek a turkálok, de 1000x jobb lenne rendszerezve. Akkor talán meg is találná az ember amit keres.
"Teljesen elfogadott boltban nagy hanggal emlegetni, hogy azért vesz DVD lemezt vagy DL lemezt a t. ügyfél, mert ki akarja írni ezt+azt az a játékot a kölykének."
No igen de van olyan is amit szarnak kiadni, hiába akarnám meg venni, egyszerűen nem kapható kereskedelmi forgalomba! (Még mindig(!) és még neten se találnád meg ha akarnád sem)
Másrészt meg ez egy sok rétű probléma.
-
boond #9 Na persze, biztos ezért járnak egyesek mercivel segélyért is... -
#8 "Akikről te beszélsz, azok nagy része szükségből lop. Ezt hívják megélhetési bűnözésnek. Ettől még irtandó hajlam, más megoldás kellene rá, ne menjünk bele inkább, hogy mennyi munka lenne számukra csak nem kényszeríthetők rá, pedig munka az van dögivel."
Te valami álomvilágban élsz bazdmeg -
Szefmester #7 Ez evriting iz frí jó dolog, csak éppen ez a fickó a fríség ellen tett azzal hogy pénzt kért és kapott érte. Kalózkodjon de csak hírnévért, vagy mert egy haverja megkérte, de ne nyerészkedjen ezen. -
Praetor #6 Nem vágod, hogy miről beszélek.
Néhány ezer fiatal letöltős kölök miatt azt mondod, hogy "magyaros tolvaj hajlam".
Persze, magyarok adják a világ warezelőinek 80%-át, nem tudtad?!?
Ennyi erővel mondhatnál "francia","német","spanyol","jenki","zsidó","szlovák","szerb","cigány","kínai" tolvaj hajlamot is, és valószínű, hogy jogosabb lenne, mint a "magyaros". -
#5 Akikről te beszélsz, azok nagy része szükségből lop. Ezt hívják megélhetési bűnözésnek. Ettől még irtandó hajlam, más megoldás kellene rá, ne menjünk bele inkább, hogy mennyi munka lenne számukra csak nem kényszeríthetők rá, pedig munka az van dögivel.
A másik része sokkal rosszabb. "Mutyizás", korrupció, adócsalás, etc.
De a témánál maradva: Nálunk még mindig teljesen normális dolog, hogy a tescoban 490 Ft-ért kapható játékot is nagy mellénnyel töltik a netről.
Teljesen elfogadott boltban nagy hanggal emlegetni, hogy azért vesz DVD lemezt vagy DL lemezt a t. ügyfél, mert ki akarja írni ezt+azt az a játékot a kölykének.
Nem nekem kell visszavennem az arcomból, hanem azoknak az embereknek, akik más munkáját nem becsülik, nem tisztelik. El vagy tévedve. -
Praetor #4 A tolvaj hajlam az minden csak nem magyaros. Visszavehetnél az arcodból.
Kis hazánkban két etnikumra ez a jelző sokkal jobban illik, mint a magyarokra. Nem részletezem, mert még a végén kapnék szép, felkiáltójeles apró táblákat a szólásszabadság nevében... -
#3 Warezért pénzt, ráadásul ebayen. Remélem a börtönben rohad meg, faszkalap. -
#2 "35 000 illegális játékmásolatot árult az eBay aukciós portálon és az Amazon oldalain."
Remélem szarráhekkelik a kis popóját a börtönben... rohadék.
Mielőtt jönne valami agyhalott a szokásos everything is free elvet böfögtetve ki magából, előre kérem, hogy tartsa meg magának "magyaros" tolvaj hajlamait.
Vettem Ebay-ről nem 1x szoftvert és 1-2 esetben sziklaszilárdan állítom, hogy illegális másolatot kaptam. Egy rajongó vagy egy gyűjtő számára ez olyan, mintha a Tescoban camambert helyett gipszporos slejmet kapnál a pénzedért. -
tttttom #1 Úristen...-.-