Az új vásárlók 41%-a az Androidé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha az embernek megérik a spéci díjcsomagok és tud 20-ért ájfónt venni, azt megértem, van ilyen haverom akinek olcsóbb így telefonálni. Nem kérdés, egy szifon jobb, mint az olcsó android. Csak épp nem mindenkinek fér bele anyagilag, mert az árát így vagy úgy kifizeted.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Figyelj felteszem a kérdést, Mennyibe kerül egy Iphone? A válasz: kb 130 e HUF, és mennyibe kerül egy alap samsung amin fut az andorid? A válasz: 30-40 e HUF tehát 3*or!!! drágább az Iphone??
Meg ellehetne azon gondolkozni a telefonok világában..., hogy az Iphone-nak vannak 30-40 e forintos telefonjai?? NINCSENEK
Az Iphone-nak egy oprendszere lehet! Az android meg egy op rendszer, amit több telefongyártó alkalmaz...
Na és volt anno egy cikk, hogy a Nokia most adott ki 2 új telefont, ami 20-30 e forinton fognak árulni, semmi fejlesztés 2 megás kamera stb. Válasz: Tudja mi kell a népnek!!!
Csak próbálj meg gondolkozni a tesco teórián, sok kicsi sokra megy...
Na jó estét
Javits ki ha tévednék
<#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nokia telefont andrioddal miért nem lehet elképzelni??
Nem hiszem, ha üzletrõl van szó, annyira hûek maradnának a finnek a Microsoft-hoz...
"Tobb az eladott suzuki magyarorszagon(semmi bajom vele),mint az aston martin,vagy lexus,vagy tobb casio ora van az embereknek mint rolex,omega es......"
Érdekes mód senki nem hozta fel a témát, hogy legalábbis az én tudtommal az összes android "simogatós" 😄
Amikor még bejöttek az érintõképernyõs telók, nekem is elõször megtetszett Samsung F480-ról van szó, használtam is egy jó darabig mivel már kiadtam érte egy komolyabb összeget akkor már nyuzzam ameddig csak lehet.
De elegem lett az érintõképernyõbõl és vettem egy sima átlagos mezei okostelót a lefikázott Nokia E71-ét.
Nem én vagyok az egyetlen ember aki visszatért a már nem divatos gombokhoz, és nem jött be neki az érintõ csoda, igy nyugi 2-3 hónap és az android egetrengetõ hatalma stabilizálódni fog, az Iphone meg megmarad ugyanazon a skálán amit eddig is képviselt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ugy is azt veszem amelyik nekem tetszik vagy jobb arban megkapom van jobban elferek benne vagy tobb az extra vagy 10 autszerelot megkerdek melyik megbizhatobb....az marhara nem fog dominalni melyikbol adtak el tobbet
Vagy egy masik pelda:
Kevesebb gazdag van mint atlag,vagy szegeny meg is jobb gazdagnak lenni.
Semmilyet.
Tobb az eladott suzuki magyarorszagon(semmi bajom vele),mint az aston martin,vagy lexus,vagy tobb casio ora van az embereknek mint rolex,omega es......
Na ezt már szeretem 😄
AE
1, ingyenes rendszer igy a kínai dzsunka gyártók és boldog boldogtalan ezt rakja a telefonjára
2, Rengeteg cég gyárt android alapú telefont.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A többivel egyetértek!
A másik lassan 8 hónapja van egy htc desire a tulajdonomban, az általad említett porosodás az üveg alatt nem történt meg, mondjuk én nem fociztam vele a homokban, én vigyázok rá.
És 3 hónapja megjött a frissítés, az aksi is sokkal tovább bírja, valamint a belsõ memóriát még mindig nem sikerült felélnem, pedig elég sok program van fent. 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Ez egy androidos hír. Minek jön ide egy almafan fikázni?
Az eladásokról meg anniyt, hogy amikor a alma eladások megfelelõek, rögtön tudtok linkelni, amikor ellentétes hír jön, az vagy kamu, vagy nem számít, mert az alma árbevétele a legnagyobb, vagy az alma találta fel.
Nevetséges ez a kettõs mérce.
Azt meg hagyjuk már, hogy az android hogy recseg-ropog, mert ez egyszerûen hazugság. Egy HTC Desire koptattam egy ideig, és röccenésmentesen csinál MINDENT. Pont. Lehet ezzel vitázni, fikázni, okoskodni, de a tények azok sajnos tények maradnak.
Jó telefon az ájfón, ezt senki nem vitatja, akinek van egy kis esze, talán a legjobb is, bár ezzel lehet már vitázni (sztem is nagyon jól sikerült készülék az ájfón 4). De az, hogy magasan a legobb...hát ne nevetessetek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vagyis most akkor ez hogy is van van? Kb. 20 millió eladott készülékkel az Android piac harmada a Samsungnál, vagyis a teljes Android piac nem éri el a 80 milliót, amikor az Apple már 100 millió felett van bõven az eladott iOS alapú eszközöknél? Tucatnyi gyártó nem tudta beérni az egyetlen egyet?
Most akkor mit is ért be az Android?
A Google jobban tenné, ha nem hazudozna az aktivált készülékek számáról, ha a gyártói jelentések ezt nem támasztják alá....
Meg is köszöntem a demót, tudom, hogy mi az amit ne vegyek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Márciusban meg egy ilyen cím: "Az iphone lemaradt az android mögött"
Áprilisban meg: "Az android teljesen nagyon megelõzte eladásokban az apple termékét"
Persze így könnyû cikket írni mert csak copy-paste és a dátumokat kell kicserélni meg az aktuális piackutatót, de nehogy már ezt nevezzük igényes újságírásnak. Egyébként felõlem annyi ilyen hírt írhatnak amennyit akarnak csak megjegyeztem, hogy SZERINTEM ez gáz. Mivel liberális gyerek vagyok legfeljebb nem olvasom.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.