31
  • bunny
    #31
    amikor az ember után dobnak egy zte blade-et dominóval 36-ért, előfizura meg -10, -20e ft, és a teló amúgy elég frankó, akkor nincs miről beszélni ájfón megy egyebek. Én se akartam okostelót, nokia C5 és hasonlókon gondolkoztam, legyen má benne egy gps, hátha a pda nincs kéznél. De a blade-et nem bírtam otthagyni, ennyiért. Szifont meg nézd meg, 3G használtan ismert problémákkak is 60. 3GS 90. Heló, telefonról beszélünk wazze.
    Persze ha az embernek megérik a spéci díjcsomagok és tud 20-ért ájfónt venni, azt megértem, van ilyen haverom akinek olcsóbb így telefonálni. Nem kérdés, egy szifon jobb, mint az olcsó android. Csak épp nem mindenkinek fér bele anyagilag, mert az árát így vagy úgy kifizeted.
  • Rol06
    #30
    De miről szól ez a cikk?? Gondolom elolvastad... Akkor nem emelted sajnos ki belőle a lényeget... :S
    Figyelj felteszem a kérdést, Mennyibe kerül egy Iphone? A válasz: kb 130 e HUF, és mennyibe kerül egy alap samsung amin fut az andorid? A válasz: 30-40 e HUF tehát 3*or!!! drágább az Iphone??
    Meg ellehetne azon gondolkozni a telefonok világában..., hogy az Iphone-nak vannak 30-40 e forintos telefonjai?? NINCSENEK
    Az Iphone-nak egy oprendszere lehet! Az android meg egy op rendszer, amit több telefongyártó alkalmaz...
    Na és volt anno egy cikk, hogy a Nokia most adott ki 2 új telefont, ami 20-30 e forinton fognak árulni, semmi fejlesztés 2 megás kamera stb. Válasz: Tudja mi kell a népnek!!!
    Csak próbálj meg gondolkozni a tesco teórián, sok kicsi sokra megy...
    Na jó estét

    Javits ki ha tévednék

  • sanyicks
    #29
    ne értsél egyet, mert ez a kijelentés tökéletes marhaság a telefonok világában...
  • Rol06
    #28
    Ui. Ezt a kérdést olyannak teszem fel aki tényleg belemélyült már

    Nokia telefont andrioddal miért nem lehet elképzelni??
    Nem hiszem, ha üzletről van szó, annyira hűek maradnának a finnek a Microsoft-hoz...
  • Rol06
    #27
    Tökéletesen egyet értek ezzel a kijelentéssel:

    "Tobb az eladott suzuki magyarorszagon(semmi bajom vele),mint az aston martin,vagy lexus,vagy tobb casio ora van az embereknek mint rolex,omega es......"

    Érdekes mód senki nem hozta fel a témát, hogy legalábbis az én tudtommal az összes android "simogatós" :D
    Amikor még bejöttek az érintőképernyős telók, nekem is először megtetszett Samsung F480-ról van szó, használtam is egy jó darabig mivel már kiadtam érte egy komolyabb összeget akkor már nyuzzam ameddig csak lehet.
    De elegem lett az érintőképernyőből és vettem egy sima átlagos mezei okostelót a lefikázott Nokia E71-ét.

    Nem én vagyok az egyetlen ember aki visszatért a már nem divatos gombokhoz, és nem jött be neki az érintő csoda, igy nyugi 2-3 hónap és az android egetrengető hatalma stabilizálódni fog, az Iphone meg megmarad ugyanazon a skálán amit eddig is képviselt.
  • sanyicks
    #26
    Az a baj, hogy nem poén, hanem ez az igazság ;)
  • narumon
    #25
    Ez a poén kissé unalmas már, keress valami mást vagy nézd meg az appstoret.
  • acdc
    #24
    Na jo ez szelsoseges pelda mondjuk tobb golfot adtak el mint astrat es...
    ugy is azt veszem amelyik nekem tetszik vagy jobb arban megkapom van jobban elferek benne vagy tobb az extra vagy 10 autszerelot megkerdek melyik megbizhatobb....az marhara nem fog dominalni melyikbol adtak el tobbet
    Vagy egy masik pelda:
    Kevesebb gazdag van mint atlag,vagy szegeny meg is jobb gazdagnak lenni.
  • acdc
    #23
    Na most ebbol akkor milyen kovetkeztetest lehet levonni,ha tobb az eladott iphone vagy az android tobb?
    Semmilyet.

    Tobb az eladott suzuki magyarorszagon(semmi bajom vele),mint az aston martin,vagy lexus,vagy tobb casio ora van az embereknek mint rolex,omega es......
  • sanyicks
    #22
    Hát nézd, más készülékre nincs igény olyan appokból olyan sokra mint a szifonra... ugyanis más készülékeket lehet nem olyan emberek vesznek akik hajlandóak fizetni egy kávéfőző animációért, vagy finghanggenerátorért, amelyekhez hasonlók az appstore kínálatának 95%-át alkotják :)
  • lenox01
    #21
    "Mivel liberális gyerek vagyok legfeljebb nem olvasom."

    Na ezt már szeretem :D
  • archelf
    #20
    Kár, hogy egyik chart alapján sem az Apple-ből harap le az Android, hanem a RIM-ből...

    AE
  • narumon
    #19
    Szerintem ezt nem kellett mondani, csak a nagyon hülyék nem látják át hogy az android mindent le fog tarolni. Nem is lehet másképpen hiszen:
    1, ingyenes rendszer igy a kínai dzsunka gyártók és boldog boldogtalan ezt rakja a telefonjára
    2, Rengeteg cég gyárt android alapú telefont.
  • narumon
    #18
    Ugyanannyira iphone hir ez mint amennyire android, csak olvasd el.
    A többivel egyetértek!
  • pixx
    #17
    Tök mindegy mi az ábra most, iphone elkezdett stagnálni, és azt ahogy tavaly is mondtam neked idén az androidos készülékek száma meg fogja előzni őket...

    A másik lassan 8 hónapja van egy htc desire a tulajdonomban, az általad említett porosodás az üveg alatt nem történt meg, mondjuk én nem fociztam vele a homokban, én vigyázok rá.
    És 3 hónapja megjött a frissítés, az aksi is sokkal tovább bírja, valamint a belső memóriát még mindig nem sikerült felélnem, pedig elég sok program van fent. :)
  • z3d
    #16
    Ez annyira tipikus. Hogy is szoktátok a handras blogon? Ja igen, már emlékszem. "Ez egy apple blog, minek jöttök ide apple-t fikázni".
    Ez egy androidos hír. Minek jön ide egy almafan fikázni?
    Az eladásokról meg anniyt, hogy amikor a alma eladások megfelelőek, rögtön tudtok linkelni, amikor ellentétes hír jön, az vagy kamu, vagy nem számít, mert az alma árbevétele a legnagyobb, vagy az alma találta fel.
    Nevetséges ez a kettős mérce.

    Azt meg hagyjuk már, hogy az android hogy recseg-ropog, mert ez egyszerűen hazugság. Egy HTC Desire koptattam egy ideig, és röccenésmentesen csinál MINDENT. Pont. Lehet ezzel vitázni, fikázni, okoskodni, de a tények azok sajnos tények maradnak.

    Jó telefon az ájfón, ezt senki nem vitatja, akinek van egy kis esze, talán a legjobb is, bár ezzel lehet már vitázni (sztem is nagyon jól sikerült készülék az ájfón 4). De az, hogy magasan a legobb...hát ne nevetessetek.
  • xardas231
    #15
    a cikk nem azt írja hogy az összes vásárlók 41% vett androidot vagy hogy összesen több androidos készüléket adtak volna el mint iPhone-t. Hanem hogy az ÚJ (jun.-nov.) eladott készülékek 41% androidos.
  • Spy32
    #14
    Annó a nokia ment nagyon. Már akkor is voltak nagyon drága telók (pl 8850-es nokia 250e ft volt. Most annyit változott a dolog, hogy nem nokiát vesznek az emberek hanem iphone-t vagy droidot. Előbb utóbbi ez is változni fog és mindíg lesz valami ami kell az embereknek, mert divat és mert neki a legújabb kell.
  • fery02
    #13
    Ez alapján nehogy elítéld már az Androidot. Ismerd meg magad, ne mástól várj meglepetést, mikor lehet a másik is alig ismeri jobban a rendszert, mint te.
  • Ulkesh
    #12
    http://mobilarena.hu/hir/samsung_kezeben_az_android_piac_harmada.html

    Vagyis most akkor ez hogy is van van? Kb. 20 millió eladott készülékkel az Android piac harmada a Samsungnál, vagyis a teljes Android piac nem éri el a 80 milliót, amikor az Apple már 100 millió felett van bőven az eladott iOS alapú eszközöknél? Tucatnyi gyártó nem tudta beérni az egyetlen egyet?
    Most akkor mit is ért be az Android?
    A Google jobban tenné, ha nem hazudozna az aktivált készülékek számáról, ha a gyártói jelentések ezt nem támasztják alá....
  • Tinman #11
    Szerintem meg az a gáz, hogy 100k-s androidos telóval akartak minap lenyűgözni, de ami csúcs dolgokat demonstrálni akartak, hogy meggyőzzenek az vagy nem működött egyáltalán, vagy fél óra volt megoldani a tulajnak a gondot vagy csak részben működött.

    Meg is köszöntem a demót, tudom, hogy mi az amit ne vegyek.
  • narumon
    #10
    Az elmúlt két hónapban kb ez a harmadik negyedik cikk aminek gyak. ugyanez a címe és ugyanez a beltartalma. Iphoneos cikkből most nem jut eszembe két egyforma persze lehet hogy volt, de, hogy 3-4 egyforma nem az biztos. Persze ne izgulj február elején is lesz egy cikk kb így : "Az android nagyon megelőzte az iphonet."
    Márciusban meg egy ilyen cím: "Az iphone lemaradt az android mögött"
    Áprilisban meg: "Az android teljesen nagyon megelőzte eladásokban az apple termékét"
    Persze így könnyű cikket írni mert csak copy-paste és a dátumokat kell kicserélni meg az aktuális piackutatót, de nehogy már ezt nevezzük igényes újságírásnak. Egyébként felőlem annyi ilyen hírt írhatnak amennyit akarnak csak megjegyeztem, hogy SZERINTEM ez gáz. Mivel liberális gyerek vagyok legfeljebb nem olvasom.
  • MsUser
    #9
    Az iPhone elvérzik, az ANDROID győz! Ez nem kérdés, ez kijelentése a tényeknek! Most inkább a SAMSUNG ÉS a DELL mellett tenném le a voksot, messze színvonalasabb okos telefonokat adtak ki, és ezt az ANDROID-nak is köszönhető!
  • visnait
    #8
    Hát igen..Galaxy S. Tudtam én, hogy jól vállasztok. Ez a kockafejüek iPhone -ja :D
  • lenox01
    #7
    Hogy miért nem kérdezed meg ugyanezt a nyolcszázezredik ugyanolyan iphone hírnél is?
  • mesyre
    #6
    Én nagyon szerettem a Nokiám, de egy fejleszétés miatt kénytelen voltam vásárolni egy Androidos telefont... ez után jelent meg a következő cikkem: A zöld robotkával kézenfogva felfedezőútra indultam a Google új világába: elvérzett a Nokiám.
  • Hungarikum
    #5
    Android powa.
  • Narxis
    #4
    Nem csoda, 30-40 ezerért vadi új androidos telót lehet kapni.
  • narumon
    #3
    De hogy miért van három hetente ugyanilyen cikk?
  • bino512
    #2
    Nokiát én spec soha nem szerettem,lehet azért mert annyira felvolt hipeolva... majd kiderül,annyi biztos az iphone-nak van 1-2 idegesitő dolga. De mégsincs egy olyan készülék sem amire több az app.És ha igy folytatják n is lesz.De reméljük élesedik a verseny majd.:D
  • zola2000
    #1
    Asszem az Amerikai gyártók versenyében valamivel sürgősen elő kell rukkolnia az Európai versenyzőnek, a Nokiának, hacsak nem akar teljesen alúl maradni.