5
  • Robcuskilla
    ha ez elé a közt. elnök elé odatennél ey papírt, amire az van írva, hogy nyasgem, azt is aláírná. Mert a Vezér kezei közül került ki.
  • bakagaijin
    ??? A hangERŐSSég emlékeim szerint már jó régóta törvényben van, és azt be is tartották. Az ember viszont nem ez alapján érzi a hangosságot... az függ pl. a frekvenciától. Az ORTT oldalán nyomon lehet követni a mért hangerősség adatokat itt.
  • robertone
    Lehet, hogy jobban szeretnek számolni (pénzt) mint olvasni (törvényeket) és úgy döntöttek inkább megéri kifizetni a bírságot, mint lehalkítani a bevételi forrást...

Én sem olvastam a törvényt, de ha nem tartják be akkor talán a visszaesőknek minden alkalommal brutálisan emelkedő bírság a megoldás...
  • akyyy
    nem elsejétől lépett hatályba? mert ugyanolyan hangosak még a reklámok, sőt... :S
  • GG
    Sajnos kevés dolgot hallottam a dolgoról de ami tetszik, hogy végre UGYAN AZON A HANGERŐSSÉGEN KELL ADNIUK A REKLÁMOT IS MINT A ADÁS MEGY. Nekem a halálom volt ez a f@sság és e miatt nem néztem tévét már jó ideje, mondjuk most már nem is hiányzik ott a net a sorozatokra :P