5366
Tomb Raider
  • Maxtreme
    Bár én sem beszél espana, de a lényeg itt is látszik..

Kíváncsi vagyok mi lesz belőle..
  • Zomil
    gamekapocs+gamestar mo. 2 "leghivatalosabb" hiroldala :D
    najo még az sg befér közéjük, de az sg nem igazán vehetö ilyesminek...
  • Prince23
    Ja és azt is tudni, h mikor jön ki, 2012 valamelyik hónapján.
  • Prince23
    Jön PC-re is, hivatalos. A hír szerkesztője flamet akart kelteni. egy elég egyértelmű.
  • Maxtreme
    és by gamestar
    Egy valami szúrt nekem különösen szemet:

A Tomb Raider PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik, azt még nem tudni, mikor.

oszt pc no?
  • grebber
    Részletek by Gamekapocs!
  • lucifer9393
    Amik kissé borúsak, mert aztmondják a legfrissebbek, hogy ezéven nem készül el a játék :(
  • lucifer9393
    a lényeg az h. örüljünk az új infoknak :D
  • Zomil
    azt irtam is, h mind1 nemtom, h most a modellröl mintázták vagy csak kineveztek 1 modellt hivatalos lara modellnek a lényeg az, h most nem lesz ilyen :(
  • lucifer9393
    "Na de ennek is van egy élő mintája," erre reagáltam. És ha már itt tartunk, sztem ez baromság... nem volt nő, akiről mintázták volna... hanem voltak castingok, és a modelleket beöltöztettek, reklámnak.. ennyi.

amugy itt vannak infók: elég érdekesek, város már a játék nagyon :)

Visszatér a manuális kapaszkodás! Az utóbbi játékokhoz képest a jelenlegi inkább a klasszikusokra hajaz, így Lara már nem kapaszkodik bele automatikusan a legközelebbi platformba, majd csüng ott a végtelenségig. Az új játékban ismételten le kell majd egy gombot nyomni a kapaszkodás előtt, és nekünk kellesz a helyes irányt betájolni ugrás közben. Ez is kicsit nehezíti a játékot.

Opcionálisan használhatjuk az úgynevezett „Survivar Instinct” (túlélőösztön) funkciót, amellyel a képernyő fekete-fehérré változik, és csak azokat az elemeket emeli ki színessel, amik fontosak számunkra. Ilyen pl. a farkasok lábnyoma, mely elvezet minket egy barlangba, ahová egy életcsomagot vitt magával az egyik farkas. Itt lesz az első csata, ami az előző játékokhoz képest nehezebben fog lezajlani.

A játék letargikus eleje után kiérünk egy hatalmas dzsungelbe, ahol az igazi kaland kezdődik. Pár nap csatangolás után megtaláljuk élve a mentorunkat, Conrad Roth-ot.
    A dzsungel közepében lesz a „főhadiszállásunk”, ahol tárgyakat „vásárolhatunk”, hogy újabb küldetéseket tudjunk megnyitni, esetleg visszamehetünk egy korábbiba.

A kamera adja meg a gyötrő és klausztrofóbikus érzést.
  • Zomil
    "és ennek ki lenne az élő mintája?"

legalább olvasd el mit irok: "ezt a sorozatot most megtöri ez a rész, mert most nem lesz ilyen...sajnos..."
  • lucifer9393
    és ennek ki lenne az élő mintája? Én eddig miért hittem azt h. Lara egy teljesen a grafikusok által kreált lény? ne kelljen már csalódnom h. nem is :D Ja, és nemtudom mi van Keeley Hawes-szel... tökre illett hozzá a hangja.
  • Zomil
    mind1...a lényeg az, h mindig volt egy hivatalos modell...ezt a sorozatot most megtöri ez a rész, mert most nem lesz ilyen...sajnos...
  • Prince23
    Na de ennek is van egy élő mintája, akiről utánozták a tr babát. a legutóbbi nyilatkozatba azt írta Crystal Dinamics hogy jelenleg nincs szinkron sem a játékhoz. de lehet már megtalálták a csajt.
  • lucifer9393
    forditva volt. A modell lett mintázva a már előtte elkészített Laráról . jól is néznénk már ki, ha alison caroll, meg mittudoménkiről mintázták volna :D
  • Zomil
    eddig minden játéknak volt egy hivatalos modellje akiröl mintázták larát, ez az elsö olyan játék amikor nincs hivatalos modell :S
  • Prince23
    Ja azaz. mindegy sunáznánk, azt kész :D
  • lucifer9393
    lol :d először vizsgáltasd ki a szemedet, Lara és Gigi ég és föld. :D Másodszorra pedig nem hinném h. van olyan nő, akiről mintázták volna. Ha jól tudom, eddig se tették, hanem inkább róla mintázott modellek vannak :D
  • Prince23
    Először megijedtem h ez Gigi, de látom ez sokkal szebb a lópofától :D

na mindegy, tényleg dögös. Hogy hívják a róla mintázott csajt? felkéne venni facebookon :DDDDDD
  • lucifer9393

Vadiúj, és vadítóan dögös! Lova at first sight!
  • Ironman2
    Barbra Streisand
  • lucifer9393
    Jön új TR film!

• grebber
    Hát igen tegnap néztem worthplayingre is most tették ki.Pedig ezek voltak az első képek :D

Ezek szerepelnek az #1 kommentbe is!
  • lucifer9393
    De sajnos nem vadonatújak... :(
  • SZilaJMaGGoT
    Húúú erre nem is gondoltam! :D
  • SZilaJMaGGoT
    Jah és kibaszott várós, ha ezt mind jól megcsinálják! :D
  • Prince23
    Vagy Alan Wake reinkarnációja :P
  • SZilaJMaGGoT
    "Ha a korábbi Tomb Raiderek hőse Indiana Jones női megfelelője volt, akkor az új kor Larája inkább Bear Grylls feminista alteregója. " -Ez hatalmas! :D
  • Prince23
    Vadonatúj képek
  • lucifer9393
    már eljöhetne :P Nagyon várom... már egy megjelenési dátummal is közelebb lennénk a célhoz...
  • grebber
    Nem kell parázni jönnek majd a képek és videók ha eljön az ideje!
  • lucifer9393
    Amit persze mi is megkaphatnánk :D
  • grebber
    Vagy kiprobálhatták (bár ezt szerintem hatalmas betűkkel kiirták volna) vagy valami jó kis hossz gameplayt kaptak!
  • Evoluti0N
    Ez jó kérdés. Mindenesetre nagyon jól hangzik. Remélem, h valóban így lesz, ahogy a cikkben leírja. Ugyanis akkor egy nagyon jó játékot fogunk kapni :)
  • Zomil
    Én is ezen gondolkodok, h honnan van ilyen pontos leirása a játék elejéröl a cikkironak, mert sehol máshol nem láttam még ilyen pontos leirást :O
  • lucifer9393
    Wow, kösz, hogy ezt belinkelted! Egyébként kíváncsi lennék, honnan vettek ilyen gameplay infókat? Ha van videó, mikor osszák már meg a néppel?
  • grebber
    Gamekapocs előzetes!
  • Sadist
    Egy játék nem csak sztoriból áll...
    Nem tudom vágod-e, hogy a két játék között kerek 10 év telt el. Ez alatt az idő alatt a technika elég sokat fejlődött, úgyhogy nulláról kellett újraírniuk az egészet. Ami adott volt, az csak egy sztori, azzal még nem lehet eladni egy játékot, ahhoz sokkal több kell.
  • lucifer9393
    Lehet, hogy nem lesz annyira vészes a játék során, úgyis máshová terelődik a figyelem értelemszerűen :D :d
    Ami viszont zavar engem a képek alapján, az a víz: Az unrealban szebb víz volt anno, a kép alapján viszont elég béna.
  • Zokni
    Jah, erre a képre még az LT/RT gomb nyomkodását is ráartwörkölték. :)