5366
Tomb Raider
-
#109 Hol van a gameplay? Nem találom:) -
#108 éppen ideje egy kis frisítés a szériába ha engem kérdezel... picit már ellaposodott ez a járjuk be a világot és acéltesttel éljünk túl mindent. Bár ez a védjegye, kell egy ilyen újítás, frisseség bele. Nem feltétlenül kell elíélni, én nagyon várom, és a reboot után már biztos visszatérnek a rendes kerékvágásba... -
#107 Konzolosoknak látni kell nem ám gondolkodni -
#106 Nem estem hanyatt a beumatotol...elöször is ez alapján ez inkább tulélö horror, mint az eddig jol megismert tomb raider játékstilus, másrészt nagyon gáz, h amit tudsz használni azt egyszerüen az arcodba tolják ezzel az arany szinezéssel... -
#105 Fasza lesz igaz csak valami karórával készült videót láttam kegyetlen gyenge minőségben de átjött a lényeg.
Várós nagyon! -
#104 Ember, ez csak a prológus volt...:) -
Bullitt #103 Egyetértek. A játék maga jó, csak akkor ne Tomb Raider legyen már ezek után neve, hanem Lara vs. Wild. Aztán a vizeletét is palackozza. :) -
morzsi555 #102 Szerintem nagyon szar volt, semmi köze már a tomb raiderhez, csináltak valami túlélőhorror szerű faszságot. -
#101 Nagyon jó, ahogy Lara végig beszél, teljesen élethűvé téve az egészet, sokkal jobban beleéli magát így az ember. -
#100 Most volt a gameplay bemuató... Anyám, ez k*va jó lesz:) -
Danryu82 #99 Király!!:D -
mcgrape #98 Szerdán lessz Gameplay
http://games.ign.com/articles/117/1172302p1.html -
#97 Énis, remélem igaz a hír. az E3-ra ki kéne nekik vinni. -
Danryu82 #96 A játékmenetre iszonyat kíváncsi vagyok.:) -
#95 Hát ajánlom, hogy jó legyen :D Bár eddig mind az volt... Az a rémisztő benne, hogy kb. egyetemista gólyaként fogom nyomatni :D :D Viszont, akkor ha még mindig X360-ra fejlesztenek (vagyis több mnit egy év múlvára), messze még az újabb geenráció.
Jövőhéten kapunk játékmenetet állítólag. -
Danryu82 #94 Ez viszont igaz!:D -
#93 A jó munka időbe telik:) -
Danryu82 #92 Nemár, olyan sokáig húzzák?:( -
#91 2012 Fall- trailer legvége. -
Danryu82 #90 Egyébként brutál jó a Trailer.:D -
Danryu82 #89 December 13.-a körűl várható a megjelenés. Még sok idő van addig. -
#88 Engem az sem érdekel, ha fele ilyen gyönyörű is lesz, akkor is várom!!! Csak jöjjön már!
-
#87 is-is. Túlélő játék lesz inkább -
Although #86 Kétségtelen nagyon jól néz ki az intro. Ez kalandjáték egyébként? -
#85 Ez a CG videó amúgy. a játék nem lesz ilyen gyönyörű. csak a maga nemében :) -
Ironman2 #84 Eszméletlen a videó!!! Ha igy fog kinézni a játékban is,akkor bővítenem kell a gépet -
#83 egyet értek mindennel, veled is, csak a 2012vel nem... en azthittem már játszhatom a karácsonyfa alatt :( -
#82 Várható volt, h a nagy hajrában kezdik majd el árusítani.
ez a trailer viszont nekem marhára tetszik :)
azt meg letojom, hogy teljesen más irányba viszi a Square Enix a gamet. Csak jól fog elsülni...
ja és remélem, ahol hajótörést szenvedtek, az nem Bermuda... -
#81 Én végigizgultam az egészet, a sírás határán voltam. Gyönyörűen összehozták, édes érzéki hang, tökéletes megjelenés (mondjuk az iPhone-t nm értem... elvileg multban kéne játszódnia) EPIC volt az egész!!!!
De MI AZ HOGY 2012 FALL???? HÁt addig megőrülünk!!!!!!!
-
#80 Ha a game csak negyed annyira lesz hangulatos mint a Trailer már akkor egy kurva jó game-et fogunk kapni! -
mcgrape #79 Itt az előzetes
Tomb Raider "Turning Point" Debut Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=RN7_8Yholm4 -
#78 100 % h. vmi renderelt vmi lesz...
de LESZ !: D -
#77 Jővőhéten jön az első trailer!
Szinte biztos vagyok benne hogy semmi ingame lószart mutatnak megint :( -
Danryu82 #76 2011 karácsonya, ha nem húzzák, halasszák tovább. -
Ironman2 #75 Mikor jön már? -
#74 "A Tomb Raider 2011 három típusú missziót fog tartalmazni: Survive (Túlélés), Rescue (Megmentés), és Escape (Menekülés). Laranak vissza kell majd térnie a fő táborhelyre ahhoz, hogy új képességeket sajátíthasson el, új eszközöket használhasson, vagy ha már egy felfedezett helyre óhajt jutni.
A játékban található fejtörőket a Half-Life 2-höz hasonló játékok ihlették. Mindazonáltal kevesebbet kell a kapcsolókkal bohóckodnunk, sokkal inkább a kölcsönhatásokra helyeződik a hangsúly: tűz-víz, áramlatok, gravitáció és a tárgyak súlya.
A Tomb Raider 2011-ben található puzzle-ök mindegyike több módon is megoldható. Köszönhetően túlélő ösztönének, Lara fénypontokkal jelzi majd, mely tárgyak lesznek segítségére az egyes fejtörők megoldása édekében - ugyanakkor e képességét csakis akkor hasznosíthatja, ha nyugton marad.
Az innovatív Camera Frame-nek hála képesek leszünk tájékozódni Lara hangulata felől mimikája, félelme és a különböző "blurring effect"-ek által. "
info: Gamechannel -
#73 Gondolkozzatok, a Hobby Consolas kizárólag PS3 és Xbox360-as cikkeket közöl le. Egy eleve pc "gyűlölő" magazin még szép h nem említi meg a PC-t
Jön PC-re! -
#72 Jaj ,hát az teljesen elkerülte a figyelmemet. Csak mert nem érint :D -
#71 Szerintem arra utalt hogy nincs ott hogy PC!
De mivel hivatalos oldalon ott figyel jön pc-re is! -
#70 És mi a lényeg? :P Ezeket a cikkeket már közölték, sőt magyarra fordítva...bár lehet tévedek.