5366
Tomb Raider
-
ldavid #189 az lehet, nálam le van húzva a fényerő xD -
#188 ez már túl fakó -
ldavid #187 így lenne jobb szerintem - ide felesleg az a hatalmas méret, meg tényleg sötét is volt
(még a magasságán is lehetne csökkenteni, ha meg van még a fájl; a felirat meg kicsit nagyobban, feljebb is mehetne)
remélem tényleg így fog kinézni Lara, és nem az a "ferdeszemű" lesz -
#186 Hát akkor tegye be valaki, szerintem szép :) kicsit fővilágosít és mehet
Egyébként én nemrég fejeztem be a Tomb Raider 2 felújított textúrás változatát... kár h. a többit még nem újították :( -
#185 Sötétnek sötét, a többi részemről csak szarkazmus. Én olyat képet tennék oda, ami térdelve a sebeit köti, vállán íj és valami sziklán van. -
sublimaze #184 Szerintem senki sem fikázta, ha meg nincs jobb versenyző akkor meg menjen simán... :) -
#183 Friss infók: http://gamepod.hu/hir/tomb_raider_laranak_tul_kell_elnie.html -
#182 THX!
Lara fejszerkezetén még világosíthatok, bár sztem így is látszik, hogy nem épp most jött a Hilton szálló wellness fürdőjéből és kellőképpen előrevetíti azt a borongós hangulatú gyalogtúrát, ami vár ránk majd a játékban, persze mindenki ízlésvilágának nem lehet eleget tenni, de amíg nincs jobb, szerintem fintorogva és egy kis szódával fél szemmel oda-oda tekingetve épp hogy elmegy. -
#181 Nekem is kicsit a sötétségével volt gond. De egyébként nem kéne fikáznunk, igyekezett, és ez értékelendő.
Addig meg nem kéne kicsit feldobni a topikot? pl. Kinek melyik volt a kedvenc része? -
sublimaze #180 Nekem a kompozíció nem tetszik... :D -
#179 Túl sötét és nem látni, hogy Lara szakadt, véres, vizes és izzadt. -
janihunk #178 Jöhet. Meg a játékról is jöhetne már valami trailer féle. -
#177 Szép, csak nem sötét kicsit Lara feje?
Amúgy felürüghetne kicsit a topik :)
-
#176 A kép lemaradt :D
szóval
-
#175 Készítettem egy bannert, ki szavaz arra, hogy berakjuk?
-
#174 Egyértelmű a célja: vizes póló. -
#173 Pedig én reméltem lesznek valami bívárkodós feladatok. Említik a podcastban h. lesz szerepe a víznek, és Lara is belemászik (demóban is látszik) de nem úszás lesz...
Ősszel kéne megjelennie elvileg, viszont jöhetne már pár új kép, vagy esetleg egy trailer... -
Evoluti0N #172 Ez a nem tud úszni dolog elég furcsa. Habár lehet, h pont azért csinálták ezt, hogy ne kelljen a sziget köré láthatatlan falat keríteni. -
#171 No akkor nyárvégén vagy ősszel már játszhatunk is vele -
#170 Az új Crystal Habit podcastból kiderült, hogy a játék már elérte az Alfa változatot, msot jön a finomítás Bétába, és aztán Gold. Másik meg, hogy Lara NEM fog tudni úszni....ami elég elszomorító, hisz eddig minden részben tudott.... de lehet lesz ismét Dual Pistolvaz oldalán...
Egyébként ajnálom mindenkinek a tombraiders.hu oldalat -
#169 Sajna nekem nem tűnnek újnak... -
#168 Új képek! (Csak nekem nem tűnnek annak?) -
#167 Nem kell ennyire leírni, szerintem ráfér már a frissítés, és nekem kifejezetten bejön ez a küzdős, túlélős téma, szinte késztetést érzek h. kimentsem a szerencsétlent onnan És kellett egy iylen is, így kerek a történet, végülis vlahogy meg kellett mutatni, hogy is lett ő ilyen kemény csaj, mert nem fegyverekkel és acélizmokkal született az hétszentség...Ez így elég reális és emberséges képet fest róla. -
#166 Képzeld a Transformers fanokat. Igen, a filmek is nagy büntetés, de a sorozatok. Szinte mindig új universe egy-egy széria.
De most ez lett a DmC-vel is hallottam a Quake-t is elejéről akarják kezdeni.
Írói kreativitás: sequel, pequel, the series, remake, reboot. -
#165 Mért? Ha nem tetszik nem játszol vele azt csókolom. Attól még ott lesznek a régi részek, ha akarsz játszol velük... :D -
Evoluti0N #164 A 2. mondatnál a kérdőjel csak a baleset műve -
Evoluti0N #163 2012 ősz? Addig meg fogok őszülni? -
#162 Rebootoknak pont az a lényege, hogy újrakezdenek mindent. Ne keverd a remake-kel -
#161 Linket tudsz adni? én eddig iet nem hallottam, hogy a TR multis legyen XD
ui: gamestart meg nem olvasok -
#160 Sosem fogom megérteni. Jó, rebootolják, de akkor maradjon már meg, ami eddig történt... ekkora balfaszokat, hihetetlen. Sajnos nem tudok mást mondani rájuk... -
#159 ő elutasította vagy mi... bár szerintem illene rá a szerep :P -
morzsi555 #158 Reboot sajnos, fogták az előző részeket és nyomtak rájuk egy szép delete gombot. Mostantól úgy tesznek, mintha nem is léteznének az előző részek. -
#157 Asszondja origin story, de a napjainkban játszódik.
Ekkora balfaszságot régen hallottam. -
Ironman2 #156 De lesz benne multi -
#155 Megan Fox-szal? -
morzsi555 #154 Tomb Raider Gameplay Preview -
#153 nem hiszem, hogy lenne benne. -
Ironman2 #152 Multiplayerre kiváncsi leszek -
#151 Lesz is ha jól tudom... -
#150 Úgy fest páran még nem. :)