5366
Tomb Raider
-
#269 nézted :D ok, felejtős :D -
#268 hol nézed? -
#267 Most van Gamepaly E3-on.
Azt a mocskos mindenségit ez valami brutális lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ironman2 #266 Na ez már engemet is meggyőzött! Most már én is alig várom! Grat!!!! -
Ironman2 #265 Részletes információkkal szolgálhatunk a Crystal Dynamics által fejlesztett Tomb Raider rebootról.
Várhatóan 2013 első negyedévében kerül majd boltokba a Tomb Raider sorozat újragondolása, amelyben az új Lara sokkal emberibb lesz, vérzik és szenved, valamint harcol a túlélésért.
A Game Informer szinte minden nap szállít valamilyen exkluzív információt és a múltkori belevaló E3-as Tomb Raider gameplay trailert részletes információkkal egészítette ki.
A magazin tudni véli, hogy a játék eleje (tutorial) egy B-52-es bombázóból való kiugrással kezdődik, a levegőben kell navigálnunk (gyorsítási ás lassítási lehetőséggel) és a fejlesztők már ebben a pillanatban a mi kezünkbe adják a döntés lehetőségét, ugyanis ahol landolunk, a sziget azon pontján vághatunk bele a történetbe. Ennek értelmében a Crystal Dynamics nem szakít teljesen a korábbi részek linearitásával, továbbra is A pontból kell B-e jutnunk, de az oda utat és a lehetőségeket magunk választhatjuk kiterjesztve ezzel a Tomb Raider határait.
A szigeten találunk majd elszórva különböző úgynevezett táborokat, ahol Lara szusszanhat egyet két esemény között, egyúttal itt fejleszthetjük képességeinket és felszerelésünket is (példának okáért javíthatunk nyilaink pontosságán, növelhetjük a sebességét valamint mennyiségét, és a többi). Természetesen két tábor között nem kell minden alkalommal gyalogosan megtennünk az utat, lehetőségünk lesz a gyors utazásra.
em csupán felszereléseink és azok fejlesztései lesznek a játékmenet esetében hangsúlyosak, sok múlik majd a környezettel való interakciókon is. Példának okáért, ha Lara összeakad egy vérszomjas farkassal, egyéb fegyver híján egy éles ágat kell felhasználnunk a halálos bestia likvidálására.
A Tomb Raider élén az ifjú Lara Croft 2013. március ötödikén vág bele élete első és legnagyobb kalandjába, PC, PS3 és X360 platformokon.
http://www.gamestar.hu/tomb-raider-informacioaradat.html
-
#264 LOL nem ezt nem figyeltem addig nem jutottam vele! -
#263 Hű Mr.Sherlock, talán végignézted a trailert? Ott van :D -
#262 Megvan a Tomb Raider megjelenési dátuma: 2013. március 5. -
Evoluti0N #261 Kevés játékot veszek 0 day. Ez sztem egy lesz közülük. -
#260 Uhum:) -
#259 Egy szóval nem mondtam ilyen főleg nem hangoztatóm.
Meg ez nem jövendőmondás ott vannak a tények a videóban! -
#258 Még egy jövendőmondó, hell yeah:) Mondjuk pont te beszélsz aki mindig azt hangoztatja, hogy nem szereti a gondolkodós játékokat:) -
#257 Hát ebből a trailerből az derült ki hogy igencsak szakít az elődökkel szinte semmiféle gondolkodás nem lesz és QTE hegyek lesznek benne! -
#256 Zseniális...akarooom:) -
#255 Lesznek benne fejtörők, tuti... fizikán alapuló puzzlek lesznek benne, amik a tűz, víz viszonyán alapszanak asszem... de tuti más is lesz benne.
Nagyon jó a trailer, én is végigizgultam.... Nem kímélik őt, az biztos... rúd az oldalába, medvecsapda, kemény pofonok, zaklatás stb. Így képzeltem el az előéletét Croft kisasszonynak... tele megpróbáltatásokkal, amik jól megedzették, hogy kemény Milf válljon belőle :D -
#254 Nekem bejön az új irányvonal -
Ironman2 #253 Nem is kell hogy horror játék legyen.Tomb Raider játékokat inkább a fejtörői miatt szerettük.Gameplayból szinte semmit se láttunk még! -
Ironman2 #252 Csak el ne szédülj.DDDD
-
#251 Dehogynem , túlélő játék lett. és nem a horrorjátékok fajtájából
Ez kegyetlenül ütött. -
#250 KELL!
Iszonyat hangulatos trailer volt :) -
Ironman2 #249 pfff.ez még mindig édeskevés.Felét láttuk,másik feléből meg semmi se derül ki a játékból szintén -
#248 Azt a kutyaeget! KELL KELL KELL! MOST! -
Although #247 Sokkal inkább azért mert ma szerintem az már nem elég hogy szabadon mászkálj a világba ez még az morrowind és z oblivion idején elég volt. És a Fallout New Vegas után a Bethesda egy gyengébb történettel állt elő ráadásul a harcrendszerre sem ad elég kihívást. Persze nyilván a közben felnőtt generációnak minden vicc új. -
Although #246 Naa, sandbox játékot is meg lehet csinálni úgy hogy élvezetes jó történet legyen és a térképen jelölje hova kell menned ha fonalszerűen követni akarod lásd Fallout New vegas. Bár tény nehezebb szinten nem lehet csak egy főszállat követni ott "élni is" kell a játékban mert nem lesz elég szinted. Az agyonscriptelt játékokkal épp az a baj ha egyszer végigmentél rajta másodszor nagyon unalmas tud lenni már. Kíváncsi leszek ez milyen lesz. Eddig a Witcher 2 viszi a prímet az elég történet orientált de bőven vannak benne döntési lehetőségek. A skyrim sajna nem azért unalmas mert sandbox. -
#245 elárulok egy titkot: minden játék sciptekböl épül fel... :O -
Ironman2 #244 Igen
Mondjuk azért a Tomb Raider játékokban volt mászkálási lehetőség a pályákon.Remélem ezt meghagyták,és nem ilyen menj előre tps lett belőle. -
#243 A filmeket ne említsd egy szinten a játékokkal, mert nem hasonlithatsz össze egy olyan játékot amit te befolyásolsz, és egy filmet amiben előre megtervezett jelenetek vannak. Senki nem mondta hogy a scriptelt események nem jók. Csupán megjegyeztük, hogy vannak benne. Igen, igazad van, nem mondhatom meg mit és hogyan csinálj, de az írásod sértő és arrogáns. Ilyen kioktató hangnemet pedig szerintem egy emberrel szemben sem lehet megengedni... -
#242 Nem tudom, én nem szeretem a sandbox játékokat, hamar unalmassá válnak, elterelik a figyelmet a fő történetvezetéstől. Én legalábbis soha sem voltam képes végigjátszani egyet sem. Egy GTA-t, Elder Scrolls, vagy egyéb sandbox játékot sem. Játszottam velük, aztán meguntam. Én azt szeretem, ha egy játék olyan mint egy kihívásokkal teli jó film. Legyen eleje és vége, vezesse a történetet, ne legyen sandbox, legyen nehéz és érdekfeszítő. Számomra ez a jó játék:) Ha sandbox akkor is maximum Assassin's Creed szinten. legyen. Tehát komolyabb határok között. -
Ironman2 #241 Egyfajta sandbox kincskereső játékot jobban elképzelnék Tomb Raiderben,mint hogy megyünk előre egy meghatározott úton,se jobbra,se balra,aztán minden második percben egy videóbejátszás,és ész nélküli gombnyomogatás lenne. -
Ironman2 #240 LOL! -
#239 Még annyit, hogy minden jogom megvan "okoskodni". Az internet szabad, te pedig nem tudom ki vagy, te nem mondod meg nekem mit csináljak. Nem vagy sem anyám, se haverom, se senkim. Ha nem tetszik a stílusom, ugord át a hozzászólásomat, ha pedig a játék nem tetszik, lehet keresni másik topikot. Béke. -
#238 Pesszimista, borúlátó, divatfikázó, negatív, stb nem egyenlő a logikussal :) -
#237 Senki sem mondta, hogy nincsenek. Attól még jó. A jó filmeket is megnézi az ember többször, pedig az is scriptelt. -
Ironman2 #236 Nem,csak logikusan gondolkozok! -
#235 Na most ne okoskodj, mert valóban vannak bebbe scriptelt jelenetek. Elég megnézned a tavalyi E3 demót (kezdve az elején: leesik, átszúródik az oldala, megbotlik és megtámaszkodik, elbújik a kő mögé, hátranéz, követi a fickó, akit ígyis úgyis összenyom a szikla stb. ebben a videóban is láthatod, hogy muszáj leesnie mászás közben.) szóval szerintem vegyél vissza...és ne oktass ki mindenkit úton útfélen. -
#234 Te már végig is játszottad, vagy kaptál egy sajtópéldányt egy korai verzióból, hogy ilyen okos következtetéseket tudsz levonni? Esetleg a CD-nél dolgozol?
Én speciel az első 3 TR-t minimum 5x végigjátszottam, míg a többit (a botrányosan gyenge Legend kivételével) minimum 2x. -
Ironman2 #233 Áh.Ez is ilyen egyszer végigjátszható lesz,aztán megy a polcra.Hiába a csili-vili grafika,és az akciódús játékmenet,ha le van scriptelve minden benne -
janihunk #232 Konzol! -
#231 akkor ezt most írd le a CD-nek is :) -
#230 1. semmi sem tökéletes
2. nem is kell tökéletesnek lennie semminek - az unalmas
3. te is "tökéletesnek" neveznéd azt a munkát, amin éveken keresztül 100 másik kollégáddal, napi minimum 12 órában dolgoztál.
4. sosem olvastam/hallottam a tökéletes szót a SE tollából/szájából. Főleg nem konkrétan a vízre