5366
Tomb Raider
-
Ironman2 #309 Détári Enikő -
#308 Konzolokszervize milyen "olcsó" -
#307 Amazon: ~10700FT (digitális)
Zavvi: ~11950FT (Házhozszállítással)
Game: ~10290FT (Házhozszállítással)
Konzolokszervize: 9990 FT (Házhozszállítással)
Ezeknél tud valaki olcsóbbat?
-
#306 én is kiváncsi vagyok rá. Az előző, Keeley Haves se volt csúnya, de lassan már milf :D -
#305 Az új Larát ki szinkronizálja? :)
biztos szép csaj lehet :) -
#304 ilyenkor még csak alakul :P -
#303 Jó hát ez egy erős amazon. -
#302 bírom, hogy meg se kottyan neki, hogy már rögtön a játék elején átdöfi az a rúd :D -
-
#300 Csatlakozom az előrendelők csoportjába.
(ha közben nem derül ki valami végzetes negatívum)
És részemről is az E3 nagy meglepetése, és nálam is ez ütötte a legnagyobbat, talán még Assassin Creed 3. Csak ott nem látni nagy változást annyira. -
Ironman2 #299 Bár a dzsungelben remélem lesznek titkos helyek,feladatok,ellenségek,mert az egészen végigszaladni a videóban látottak alapján,azért az nem nagy kihívás -
Ironman2 #298 Már meg is győzött engem.Több gameplayt ne adjanak le,mert akkor spoiler lesz az egész játék! -
Ironman2 #297 Nekem a Naomi kéne a videó elejéről. -
#296 nah igen bocs 5-öt akartam írni, nem 3-mat :D -
#295 Hmmm... Én március 5-ről tudok, mint megjelenési dátum.
Ami reális lehet, hisz ez egy keddi nap, míg március 3 vasárnap... Vasárnap nem szokás játékot kiadni! -
#294 jaja 2013. márc. 3. jó soká lesz az még :S
de tuti előrendelem :) -
#293 nagyon tetszik! Főleg mikor fagyoskodik a kis drága... kár, hogy ilyen messze még a megjelenése... hiszen gyakorlatilag kész is van. Minden, amit mutattak belőle, gyönyörű -
#292 Interjú, megtűzdelve új videókkal a játékból:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Va9nN0JUwRk#! -
#291 Hát eléggé Unchartedesre vették a figurát, ami mondjuk egyrészt jó (így legalább PC-n is lesz Uncharted érzés :)) másrészt meg nem annyira. -
#290 hát igen minden szép és jó.. de mégsem az igazi TR.. -
#289 Nagyon jó irányba ment el a frencsájz...
Csöcsök, puzzle, motorozás ezek hiányoznak meg még több csöcs elvégre ez egy TR. -
#288 hoppá, nem is ide akartam írni:D -
#287 ... a macska, az jó kis mesekönyv sorozat volt :D -
#286 sicc -
#285 Nem rossz, nem rossz de honnan volt tüzes nyila? :) Azért a végén öcsém benyomta a dlc dumát :( -
Ironman2 #284 Amúgy puzzle dolgokat még mindig nem látok benne,bár lehet ilyen akciódús játékmenetnél nem is nagyon hiányzik -
Hellsing47 #283 ja totál -
Ironman2 #282 Tiszta Far Cry! -
#281 azt is megveszem ütős lesz -
#280 nekem csak eddig a Tomb Raider tetszett, a többi az fos volt a microsoft-tól.. -
janihunk #279 Ja a Hitman az nagyon vad lesz. -
#278 meg a GTA 5 is akkor jön ki valamikor asszem... nem akarom lenézni Larát, de kételkedem benne, hogy egy AC3-mal, vagy GTA 5, CD-vel versenyt tudna tartani... De ez csak az én véleményem.. lehet tényleg még fejlesztési időre van szükségük. -
#277 Az aktuális játékipar :D pl Black Ops 2, Hitman, AC3, stb -
janihunk #276 Miért ennek mi a konkurenciája? -
#275 Egy kész játékot mutattak be... mi a fsznak húzzák az időt? Lehet túl nagy a konkurencia ősszel? -
#274 Eddig egyértelműen a Tomb Raider viszi a pálmát:) Azt a mindenségit! -
#273 Annyira sajnálom.. szegény 4 perc alatt is mennyit szenvedett... elég sok cutscene van benne... -
janihunk #272 Nekem az új Forza jött be a lagjobban. De persze ez i nagyon ott lesz. -
#271 Nálam eddig Best of E3! Király lesz! -
janihunk #270