5366
Tomb Raider
-
#349 Ja, nembaj...elég nekem az első 3 rész...:D -
#348 de ez csak a tutorial :) -
#347 Jah az lehet odáig nem jutottam el...nem is akarok már. :) -
#346 De az csak az elején olyan, aztén ismét felnőtt lesz :) Ez csak a játék eleje. -
#345 Fiatalabb...akkor jót játszhattál ha nem is vetted észre. :P
Az a fiatal korú Lara...2 coffal a fején....:D
Nem egy bölcsödés kislány, de közelsem olyan korú mint előtte.
-
#344 De fiatalabb, itt még egyetemista éveit tapossa. Úgy tudom utülsó éves, ez az út meg balul sül el neki. -
#343 de nem értem, h miért fiatal Lara? :D
semmivel sem fiatalabb mint az elözö 3 részben.
anniversary-val meg nem tudom mi a baj, sztem teljesen jol hozta az elsö rész hangulatát, bár tény, h kicsit könnyitve lett rajta. -
#342 szerintem a Legend is jó.. -
#341 Mármint a fiatal Lara nem jött be meg úgí maga a gém sem, de lehet csak simán az első 3 rész miatt... -
#340 Igen bocs melohelyen irtam, és kimaradt, vagyis a 6. rész...
Tehát:
TR1
TR2
TR3
TR4: Last Revelation
TR5: nem tudom az alcímet
TR6: Angel of Darkness
TR7: Legend
TR8: Annóiversary
TR9: Underworld
Lara Croft GoL
TR10: sima -
Tomy Lee #339 Ok,köszi -
#338 A Legend sem annyira csúnya nextgenben :) Persze kicsit már kopottas, de abszolút emészthető. -
#337 underworld -
Tomy Lee #336 Nekem ez lesz a kedvencem:)
Többivel olyan régen játszottam,hogy szinte semmire nem emlékszem.TR 1-2-3,azt se tudom mikor voltak ezek már,15 éve?
Azóta semelyik rész sem próbáltam ki.Melyiket lenne érdemes aminek azért van szép grafikája is?Gondoltam egyikre ránéznék még nem jön új rész -
#335 nekem az Anniversary-ban az nem tetszett, hogy dinók meg ilyen hülye gyíkok voltak benne.. de amúgy jó rész.. -
#334 Nálam a sorrend: 2, 4, 1/Anniversary, 3, Underworld, Legend, 5, AoD -
#333 4. kislányos stilus? :DDDD -
#332 Mi volt az anniversary 2 boss harca? Egyébként az én kedvencem a 2. rész, aztán meg az Underworld. Szeretem a filmes hangulatát...csak kár, hogy alig volt benne kihívás.... -
#331 Eretnekség! Én azzal próbálkoztam elsőnek. Igaz, a régiek demóit próbáltam, d ekét lépés után elakadtam. Ellenben az AoD irányítása és egész sztorija borzalmas volt! Walkthrough-val nem bírtam végig menni rajta, ahogy az Anniversary második boss harcán sem. Nekem a Legend nagyon tetszik, egyetlen bajom vele, hogy a next-gen beállítással a 7. pálya után random crashel. -
#330 kihagytad az AoD-t -
#329 3. volt a legjobb...
játszottam én ... mindegyikkel....
csak nem tetszettek. Nekem a 3.rész volt a csúcs.
1-2-3 kibajó.
4.rész valahogy nem jött be ez a kislányos stílus, meg a pályák sem.
Az 5. visszaemlékezős egy vicc.
6. Legend az túúl ákciósnak tűnt nekem ...
7. Annyversary szintúgy nem adta az érzést.
8. Underworld, szebb lett de maradt ez a buzi mozgáskultúra, amitől mát így elég vol! -
#328 Igen, igazad van, de nekem annak ellenére is tetszik a légköre. A Louvre-s lézeres bujkálást nagyon szerettem benne például :D De attól függetlenül a leggyengébb rész... -
#327 az AOD az nagyon rosszul sikerült rész volt.. nekem az egyetlen rész, ami nem jött be.. irányítás szörnyű volt benne.. -
#326 szerintem a 2. rész volt a legjobb. És itéljetek el, de én még az Angel of Darknesst is szerettem :D -
#325 nem nagyon adok annak a véleményére aki nem is játszott a 4. és egyben kb. legjobb résszel :)
Tomb Raider: The Last Revelation volt a sorozat csucspontja. -
#324 Oks én tudom hogy sokan szerették, de nekem már annyira nem kellett, a TR 1-2-3-at leszámítva valóban az Underworld volt a jobb.
De nekem már kellett valami változás.
Ez a változás elsőnek a Lara Croft GoL volt...megvettem x360 és pc-re.
Most meg ez...aki megnézte már mind2 vagy mind3 videót amit mutattak...hát ez nagyon odabasz az erdős bolyongás meg ez a kicsit horror-os rész. -
#323 Igen, az jó volt, csak hiányzott belőle a kihívás... -
#322 Pedig az underworld milyen jó volt.. -
#321 Igen pontossan HÁL ISTENNEK ez már nem a régi Tomb Raider...
Az első 3 részt szerettem utána meg hozzá sem nyúltam...mostanáig. -
#320 Lassan bemutatják az egész játékot :D Így nem is lesz meglepetés -
#319 30 perc TR -
#318 Mai nap összehalásztam a maradék E3-as videókat - azt a pár játékot, ami érdekel, de nem annyira hogy első nap megnézem róla a videókat. Nem rossz, bár tényleg nem Lara Croft, bár a Legend óta nem is tartalmazza a cím. Viszont brutálisabb és több megpróbáltatáson esik át Lara, mint Isaac a Dead Space 3-ban. És nem arról vn szó, hogy le van hülyítve Lara karaktere. Ez még gordon Freemannel is kibaszás lenne. -
#317 Jah én meggondolom, attól függ miket adnak és mennyiért. -
#316 tuti.... én a hivatalos TR Facebook csoportból loptam őket :D -
#315 ezt meg lehet majd venni valahol?? -
Tomy Lee #314 lol:)) -
Evoluti0N #313 Nekem inkább emberméretű, felfújható formában kéne. Mi?! Ki mondta ezt? -
#312 Van ismét Lara "barbie" is
-
#311 Biztos hogy nem rendelem elő.Remélem lesz valami CE majd inkább azt fogom! -
#310 Huh ennyire előre akarod előrendelni?
Azért még majdnem 1 év visszavan...:D