5366
Tomb Raider
  • sherlock1
  • DarkSector
    Nem gáz.
    Mivel én azt írtam HOGY EDDIG nem mondta senki...majd ha ezután mondják akkor lehet...:D
  • lucifer9393
    hú de fogok nevetni ha a csaj megerősíti majd egy interjú során, hogy igenis, az az én pofám, csak bénán oldották meg
  • DarkSector
    Vannak hasonlóságok ahogy 2millio másik csajhoz nézve, vagyis egyenlőre csak egy véletlen...
  • Evoluti0N
    Egyezzünk meg abban, h nem scannelték be az arcát (mint pl. Yvonne Strahovski-nak a Mass Effect-ben Mirandához), de azért vannak hasonlóságok Lara és a néni között.
  • DarkSector
    :)
  • lucifer9393
    és szerinted nem egyezett volna bele? hisz ez neki is jó kampányfogás :) Mind1 ha az övé, ha nem, nekem bejön :) csak jöhetne már a játék is.
  • DarkSector
    Igen egy testre, amire pontokat tesznek, de ettől még nem lesz ugyanolyan arca is...:p
    Ehhez neki is bele kell egyeznie.
  • lucifer9393
    Jólvan, te/ti ezt, én meg azt gondolok. Ennyi :)
  • Shep
    Tényleg tök egyformák, mindkettőnek hosszú haja van, 2 szeme, 2 füle, szája meg orra. Olyanok, mint 2 tojás.
  • gosumofo
  • lucifer9393
    a film az én feltevésem,és ha van szemed akkor látod a hasonlóságot az iname Lara meg a csaj közt.
    "Ready for some big news? We’re very excited to finally reveal the voice & performance talent behind Lara Croft..."
    Performance jelentése teljesítmény, előadás, mozgás is nagyon széles sávban. Na most ahhoz, hogy valakinek a mozgását felvegyék, ugye egy TESTre is szükség van. Az arc meg nyilvánvaló, nyisd ki jobban a szemed kicsit
  • DarkSector
    Áruld már el nekem honnan vetted azt hogy ŐT TESTBEN ÉS ARCBAN bármikor is felhasználták Lara-hoz illetve köze lesz valamilyen filmhez?

SZÓ NINCS itt arról hogy ő az arcát adta volna a játékhoz!!!
    Idézet az eredeti hírből:

“depth of emotion and the youthful tone needed for Lara Croft in the upcoming reimagining of the Tomb Raider franchise”.
  • Ironman2
  • Zomil
    Ez miért olyan meglepö? Eddig mindig volt egy "élö" Lara akiröl mindig mintázták. Inkább azon lepödök meg, h most is van, mert a Crystal Dynamics azt nyilatkozta elöször, h nem lesz semmiféle "hivtalos" Lara. De amugy ez meg is látszik, mert a concept artokon egyáltalán nem hasonlit a csajra, viszont az in-game képeken már nagyon látszik, h rola mintázták...
  • MerlinW
    Hát, a Californicationban művelt játéka alapján Isten óvjon minket a főszereptől:) Aranyos meg minden, de abszolút Z kategória a csaj. Angelina-t meg lehet piszkálni, de akkor is egy Oscar díjas színésznő:)
  • Evoluti0N
    Attól félek, h nem ő lesz. Sztem vmi ismertebb hálivudi "szupersztárt" fognak választani Lara szerepére.
  • ldavid
    lehet hogy pont emiatt lett lecserélve a régi Lara
  • lucifer9393
    Most akkor már csak abban reménykedek, hogy a készülő origin filmnek is ő lesz a főhőse. Rosszul venne ki magát, hogy ez a csaj testestől, lelkestől adta magát Larához, de a filmben meg más alakítana...
  • lucifer9393
    arca is az övé...csak én nem tudok képet szúrni ide vmiért... tekerj lejjebb, ott egy csomó összehasonlító kép
  • ldavid
    szép csaj nagyon, de szerintem a legelső verzió volt a legjobb

• DarkSector
    hát nem ikrek, de lehet a csaj nem is egyezett bele...
    senki nem mondta hogy a csaj ARCÁT adta, a mozgás+hang-ról volt szó tudtommal....
  • grebber
    Akkor egész jól torzitották mert nem igen hasonlít rá a játék beli nő!
  • lucifer9393
    ha most se linkeli a képet, googlezzatok, valóban ő az.
  • lucifer9393
  • lucifer9393
    és tényleg az ő arca
  • TBTPumpa
    Persze, hogy komoly!
    VG24/7 hozta a hírt és a csaj is írta a Twitterén, hogy ő lesz Lara az új játékban és nem csak a hangját adja a játékhoz, hanem a komplett "testét" is.

http://www.vg247.com/2012/06/26/camilla-luddington-confirmed-as-new-lara-croft-voice/
  • lucifer9393
    Ez komoly? szerelmes leszek

Azért gondolom valamennyire ismerte Lara karakterét, amúgy nem vágott volna bele.
  • TBTPumpa
    Gondolom a pénz... Mindenkit az motivál. A csekkek nem kerülnek feladásra pénz nélkül!
    Vagy csak szerepelni akart egy játékszoftverben vagy van ismertsége a Crystal Dynamics-nál. Amúgy nem csak szinkronhang.
    Az egész Larát róla mintázták (teljes test) illetve róla nyomatták Lara mozgásait is (Motion Capture), a szinkron már csak hab a tortán!
  • lucifer9393
    Elég dekoratív Amúgy arra is kíváncsi lennék, vajon mi motiválta őt, hogy jelentkezzen szinkronhangnak?
  • MerlinW
    Larázzatok:D
  • lucifer9393
    Teljesen más most már hallgatni a hangját, hogy igazi arc is párosul hozzá :)
  • TBTPumpa
    Rettentő sokat szenved ez a Lara...
    A végén még beperli valami Nővédő szervezet a fejlesztőket aztán csúszni fog a cucc.
    2013-ban az egyik legjobban várós játék számomra!
    (Amúgy pedig ne videókat csináljanak/mutogassanak, hanem a játékot adják már kifelé!)
  • Prince23
  • DarkSector
    köröket ver rá a felfújt szájú Jolie-ra...
  • lucifer9393
    Miket beszélek csinos? Így utána nézve, gyönyörű :D és még villantott is úgy látom
  • lucifer9393
    csinos :)
  • MerlinW
    Californication-ben is játszott. Szép a cicik:)
  • Prince23
    Lara Croftot alakító SZÍNÉSZNŐ

na végre már, most már ismerjük :D
  • grebber
    Gameplay! A már látott és pár új jelenet is!