5366
Tomb Raider
-
#389 -
#388 Nem gáz.
Mivel én azt írtam HOGY EDDIG nem mondta senki...majd ha ezután mondják akkor lehet...:D -
#387 hú de fogok nevetni ha a csaj megerősíti majd egy interjú során, hogy igenis, az az én pofám, csak bénán oldották meg -
#386 Vannak hasonlóságok ahogy 2millio másik csajhoz nézve, vagyis egyenlőre csak egy véletlen... -
Evoluti0N #385 Egyezzünk meg abban, h nem scannelték be az arcát (mint pl. Yvonne Strahovski-nak a Mass Effect-ben Mirandához), de azért vannak hasonlóságok Lara és a néni között. -
#384 :) -
#383 és szerinted nem egyezett volna bele? hisz ez neki is jó kampányfogás :) Mind1 ha az övé, ha nem, nekem bejön :) csak jöhetne már a játék is. -
#382 Igen egy testre, amire pontokat tesznek, de ettől még nem lesz ugyanolyan arca is...:p
Ehhez neki is bele kell egyeznie. -
#381 Jólvan, te/ti ezt, én meg azt gondolok. Ennyi :) -
#380 Tényleg tök egyformák, mindkettőnek hosszú haja van, 2 szeme, 2 füle, szája meg orra. Olyanok, mint 2 tojás. -
gosumofo #379 -
#378 a film az én feltevésem,és ha van szemed akkor látod a hasonlóságot az iname Lara meg a csaj közt.
"Ready for some big news? We’re very excited to finally reveal the voice & performance talent behind Lara Croft..."
Performance jelentése teljesítmény, előadás, mozgás is nagyon széles sávban. Na most ahhoz, hogy valakinek a mozgását felvegyék, ugye egy TESTre is szükség van. Az arc meg nyilvánvaló, nyisd ki jobban a szemed kicsit -
#377 Áruld már el nekem honnan vetted azt hogy ŐT TESTBEN ÉS ARCBAN bármikor is felhasználták Lara-hoz illetve köze lesz valamilyen filmhez?
SZÓ NINCS itt arról hogy ő az arcát adta volna a játékhoz!!!
Idézet az eredeti hírből:
“depth of emotion and the youthful tone needed for Lara Croft in the upcoming reimagining of the Tomb Raider franchise”. -
Ironman2 #376 -
#375 Ez miért olyan meglepö? Eddig mindig volt egy "élö" Lara akiröl mindig mintázták. Inkább azon lepödök meg, h most is van, mert a Crystal Dynamics azt nyilatkozta elöször, h nem lesz semmiféle "hivtalos" Lara. De amugy ez meg is látszik, mert a concept artokon egyáltalán nem hasonlit a csajra, viszont az in-game képeken már nagyon látszik, h rola mintázták... -
#374 Hát, a Californicationban művelt játéka alapján Isten óvjon minket a főszereptől:) Aranyos meg minden, de abszolút Z kategória a csaj. Angelina-t meg lehet piszkálni, de akkor is egy Oscar díjas színésznő:) -
Evoluti0N #373 Attól félek, h nem ő lesz. Sztem vmi ismertebb hálivudi "szupersztárt" fognak választani Lara szerepére. -
ldavid #372 lehet hogy pont emiatt lett lecserélve a régi Lara -
#371 Most akkor már csak abban reménykedek, hogy a készülő origin filmnek is ő lesz a főhőse. Rosszul venne ki magát, hogy ez a csaj testestől, lelkestől adta magát Larához, de a filmben meg más alakítana... -
#370 arca is az övé...csak én nem tudok képet szúrni ide vmiért... tekerj lejjebb, ott egy csomó összehasonlító kép -
ldavid #369 szép csaj nagyon, de szerintem a legelső verzió volt a legjobb
-
#368 hát nem ikrek, de lehet a csaj nem is egyezett bele...
senki nem mondta hogy a csaj ARCÁT adta, a mozgás+hang-ról volt szó tudtommal.... -
#367 Akkor egész jól torzitották mert nem igen hasonlít rá a játék beli nő! -
#366 ha most se linkeli a képet, googlezzatok, valóban ő az. -
#365 -
#364 és tényleg az ő arca -
#363 Persze, hogy komoly!
VG24/7 hozta a hírt és a csaj is írta a Twitterén, hogy ő lesz Lara az új játékban és nem csak a hangját adja a játékhoz, hanem a komplett "testét" is.
http://www.vg247.com/2012/06/26/camilla-luddington-confirmed-as-new-lara-croft-voice/ -
#362 Ez komoly? szerelmes leszek
Azért gondolom valamennyire ismerte Lara karakterét, amúgy nem vágott volna bele. -
#361 Gondolom a pénz... Mindenkit az motivál. A csekkek nem kerülnek feladásra pénz nélkül!
Vagy csak szerepelni akart egy játékszoftverben vagy van ismertsége a Crystal Dynamics-nál. Amúgy nem csak szinkronhang.
Az egész Larát róla mintázták (teljes test) illetve róla nyomatták Lara mozgásait is (Motion Capture), a szinkron már csak hab a tortán! -
#360 Elég dekoratív Amúgy arra is kíváncsi lennék, vajon mi motiválta őt, hogy jelentkezzen szinkronhangnak? -
#359 Larázzatok:D -
#358 Teljesen más most már hallgatni a hangját, hogy igazi arc is párosul hozzá :) -
#357 Rettentő sokat szenved ez a Lara...
A végén még beperli valami Nővédő szervezet a fejlesztőket aztán csúszni fog a cucc.
2013-ban az egyik legjobban várós játék számomra!
(Amúgy pedig ne videókat csináljanak/mutogassanak, hanem a játékot adják már kifelé!) -
#356 -
#355 köröket ver rá a felfújt szájú Jolie-ra... -
#354 Miket beszélek csinos? Így utána nézve, gyönyörű :D és még villantott is úgy látom -
#353 csinos :) -
#352 Californication-ben is játszott. Szép a cicik:) -
#351 Lara Croftot alakító SZÍNÉSZNŐ
na végre már, most már ismerjük :D -
#350 Gameplay! A már látott és pár új jelenet is!