5366
Tomb Raider
-
#869 Minimális gépigény:
Operációs rendszer: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: 2Ghz Dual Core (Intel Core 2 Duo vagy jobb, AMD Athalon X2 vagy jobb)
Memória: 1GB (Windows XP), 2GB (Windows Vista/Windows 7/Windows 8)
Videokártya: nVIDIA GeForce 8800 / AMD Radeon HD 2900 vagy jobb -
#868 Előrendeltem az első 2-3 vidi utána...csak poénkodtam...:D
Mint mindig ebből is látszik hogy ráérzek mi fog engem érdekelni vagy mi nem.
Hiába sokan cseszegetnek hogy én mindig youtube-os vidikből itélkezem. -
#867 Egy 10es skálán mennyire fogod előrendelni? Mesélj
Amúgy mi az, hogy még nem rendelted elő... egy igazi fan az első pillanatban megteszi és nem vár holmi lap előzetesére. -
#866 Na én ezért rendelem elő, mert én az előzetesekből erre számítottam amit a tesztben olvastam...Nehéz szavakkal leírnom mennyire előrendelem majd.
Kis érdekesség akik nem szeretnek olvasni:
"Az Uncharted-jellegű játékmenet (sok scriptelt jelenet, okosan mozgó kamera, lélegzetelállító helyszínek és pillanatok) tehát csak az egyik részét adja az új Tomb Raidernek: a hatalmas, szabadon bejárható világ, valamint a fejlődés rengeteg új színt visz a programba."
Szóval akik QTE játéknak csúfolták meg causal szarnak most kicsit elgondolkodhatnak. -
#865 Előzetes az 576 jóvoltából -
#864 szerintem én is :D -
#863 Tök mindegy a hazai kiadó, amikor még collector's editiont is lehet majd pcre kapni, nem csak a survivalt, és itthon. -
#862 A hazai kiadót nem érdekel, bekaphatják. :)
Március 5. Ha nem lesz rendelek Zavvi-ról, magyar felirat úgy sem lesz. -
#861 Amúgy csak szerintem ciki, hogy a játék hazai kiadójának oldalán (Cenega) semmi infó sincs a játékról vagy annak megjelenéséről?
Tomb Raiderre semmi találat nincs és a tervezett megjelenő játékok is 2013 áprilisi dátummal kezdődnek! WTF? -
Ironman2 #860 Karácsonyra már csak párezer ft lesz a game.Én is tervezem hogy megveszem (majd akkor.D) -
Ironman2 #859 Tuti hogy lesz nude skin -
Van itt egy relatíve "új" multis gameplay -
#857 Sok helyen előrendelés esetén megkapod az első DLC-t is (Challenge Tomb). -
Evoluti0N #856 Az első 2 nooboknak van, a harmadik meglesz, mert úgyis a survival editon-t veszem meg. A többit majd még meglátjuk/tom. -
#855 Az eddig bejelentett DLC-k listája. -
#854 És van egy amerikai TV reklám is:
-
#853 A Cenega (játék hazai forgalmazója) szerint a játék nem kap magyar feliratot/szinkront, tehát teljes egészében angolul fog landolni idehaza március 5.-én.
Szerencsére!
És egy kép a Survival Edition/Collectors Edition Soundtrack CD-ről. -
#852 én meg azt remélem, hogy a mellékküldetések nem annyiból állnak majd, hogy 3 of 15 herbs collected, meg 5 of 80 statues collected... oké, hogy vannak sírok a játékban, de a demókban ezt mutogatták... a collectiblest. -
preziosi #851 arra lennék kíváncsi, hogy a 12-15 órás játékidő csak a kampány-e önmagában, vagy mellékküldetésekkel meg az egyéb felfedezni valókkal együtt az egész? ez utóbbi mondjuk elég szomorú lenne... -
#850 Hitman Absolution eladásait túlszárnyalják, de csak egy kicsit :D
Ez a multi nem gyere be, ráadásul elég nagy hangsúlyt fektettek bele a készítők. De úgy is a sztori a lényeg -
#849 Azért nagy lenne ha buknának, ha nem lenne sikeres. Megnézném az arcukat. Én támogatni fogom őket, de ha a brigád tagja lennék, máshogy csinálnék dolgokat. -
#848 Csak kár hogy az ugrálás+lövésből áll a "harcrendszer. :D" -
Harbinger #847 Én még csak most tolom, de tény hogy az E és a W+E van, de azzal a tigrist is le lehet nyomni. :D -
#846 "A harcrendszer sokkal jobb lesz, mint a Tomb Raider: Underworld-ben"
Nem nehéz jobbat csinálni. -
#845 Infók:
A harcrendszer sokkal jobb lesz, mint a Tomb Raider: Underworld-ben
Ha a játék sikeres lesz, érkezik a folytatás
Lesznek titkos helyek
Nem kell a régebbi részeket végigvinned ahhoz, hogy megértsd a játékot és a történetet
Több csavar is lesz a történetben
A játékidő 12-15+ óra közé mondható, a játékos stílusától függően
És a már ismert videó egy picit jobb minőségben:
-
#844 steph az, akit már a játék elején felakasztanak Szegény -
#843 Karakterek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#842 Nem lényeg nekem a tok, de ha már ajándékba jár...:D -
Harbinger #841 Lehet elfogyott vagy mégse lesz nekik. Elég drága amúgyis, csak a Lara figura végett...
Én februárban már lecsapok az Aliens-re, de lehet erre márciusrban. Kérdés milyen lesz. -
#840 Én is úgy akarom :) -
#839 érdekes cd galaxisről eltűnt a Collectors edtiton.. -
#838 Tévedsz Gameshop-on mind3 változathoz van steelbook, én x360-ra rendeltem Steel-est! :) -
#837 Egyes hazai boltok a konzolos verzió előrendelésekor fémtokot is adnak ajándékba a többi extra mellé (PC-sek természetesen kimaradnak "megint" a jóból):
-
Evoluti0N #836 Azért, mert a Survival Edition-hoz jár dlc pack. Emellett nagyon be vagyok sózva a játéktól és nem fogom kibírni, hogy ne rendeljem elő. :)
Évente max 1-2 játékot veszek teljes áron. Ennyi nem fog agyonütni :) -
Although #835 Akkor miért nem a legolcsóbb verzió ?:) Szerintem én megvárom a 75%-os akciót, nem szalad el :) -
Evoluti0N #834 Az utóbbi 1 évben szinte csak digitálisan vásároltam. Azonban új játékot még nem vettem Steam-ről. Erősen gondolkodok, h a Tomb Raider: Survival Edition lesz az első. A játékhoz kapcsolódó fizikai cuccok nem nagyon tudnak érdekelni, inkább maga a játék szokott. :) -
#833 jah engem is beszívattak az AC3-al pf -
#832 Én terveszem de majd csak ha a felére csökkent az ára.Nem fognak beszívatni mint az eddig CE-kkel! Hogy 1 hónap után féláron szorják már! -
#831 valaki megveszi a Collectors edition-t? :) -
#830 22 ezer ft a Collectors?? hát megvárom míg lemegy, mint AC3-nál :D