5366
Tomb Raider
  • DarkSector
    De 780 a tökéletes...:D 790 kitólja a 2 oldalsávot, de mindegy. :D
  • Myselor
    de 790 is tökéletes:)
  • DarkSector
    de nem lesz 780 széles. :D
    de nekem mindegy mi van kint

kicserélve a felirat:
  • Myselor
    kösz patrik
  • Hellsing47
    ez így fasza
  • Myselor
    tessék:)
  • Myselor
    én megtudom csinálni:)
  • DarkSector
    azt ki lehet szedni, vagy másképp megoldani.
    Átméretezni nem tudod nagyon a képet mert szétnyújtod...
  • DarkSector
    Akár :D
    Ha többiek rábólintanak, kitehetjük, nekem 8. :)
  • Myselor
    szerintem jobb lett volna csak átméretezni:) kicsit csúnya lett az a maszatolás a logo alatt
  • TBTPumpa
    Ez jó is lesz!
  • DarkSector
    Pölö így valahogy:

• DarkSector
    Én?
    Azt hittem te csinálsz banner-t. :D
  • TBTPumpa
    Itt van a kép. Ekkorával már csak tudsz kezdeni valamit!
  • DarkSector
    Na de nem az hogy 5x ekkora kell, elsősorban 780pixel szélesség kell, ekkora a keret a bannernek.
    Másrészt én 350pixelre szoktam a sajátjaimat, de 330-at szoktak kb...magasságra. (magasság kedved szerint lehet, csak a szélesség a fontos.)
  • TBTPumpa
    Van belőle sokkal nagyobb ha kell!
  • DarkSector
    Fasza alapanyag de így önnmagában nem jók a méretek... :)
    Kis változtatás kell :)

Mostani banner is rossz méretekben...
  • DarkSector
    És nem mondtam hogy mindenáron. :D
  • Prince23
    Szép lett, tetszik
  • TBTPumpa
    Bannerba kéne valami új...

• TBTPumpa
    "Hamarosan újratöltődik az AMD Never Settle programja! Ahogy azt a táblázat is jelzi, a HD7900-es kártyákhoz ingyen Crysis 3 és Bioshock Infinite jár, míg a HD7800-as modellek vásárlói ingyen Bioshock Infinite-t és új Tomb Raidert kapnak. Az akció szigorúan csak az új vásárlásokra és természetesen ASUS Radeon kártyákra is vonatkozik!"

• TBTPumpa
    A HD6970-es kártyámtól már nem sokat várok. Arkham City is érdekes dolgokat produkált DX11-ben. A Crysis 2 és Dragon Age 2 DX11-es megjelenítésél baromira örültem 25-30 FPS-nek is... Gondolom ez is hasonló "teljesítménnyel" fog futni.
  • Shep
    Ja hát az tök jó ha szép de ha nem tudsz vele játszani akkor semmit nem ér :D
  • TBTPumpa
    Legalább nem egy fapados konzol átírat lesz... Én örülök a DX11-nek, bár lehet hogy nem fog futni DX11 módban rendesen, de legalább szebb lesz mint konzolon. Illetve HD textúrák is lesznek - legalább szebb lesz Lara feneke és mellei!
  • Shep
    De félre értitek én nem arról az egy effektről beszélek hanem általánosságban a DX11 és TR kapcsolatról.
  • TBTPumpa
    Azért ekkora változást ne várj! Egy egyszerűbb DX11-es effektet ne hasonlítsunk össze egy teljes Nextgen grafikai móddal.
    Amúgy hivatalos fórumon azt mondják, hogy az a plusz effekt az Lara hajával kapcsolatos...
  • wedge31
    Ha ki lehet kapcsolni a szuper titkos effektet szerintem jól fog futni.
  • Shep
    Amúgy emlékeztek még a Legends-re milyen "jól" futotta az akkori gépeken a nex gen módban? Nem lepődnék meg ha megint valami hasonlót tapasztalnánk majd.
  • Maxtreme
    irodákba bőven jók:)
  • wedge31
    Sok jó kártyát spájzolsz...
  • Maxtreme
    van 8400gs is, rajtam nem fogsz ki.
  • DarkSector
    Nemtudom miről van szó, nekem van AMD, én kérek Nvidiát cserébe...:D nem fordítva...:D
  • Maxtreme
    Van a cégnél a fiókomba 2db R9200se.
    Egy db GTX680-ért viheted.

Deal?
  • DarkSector

Ha valaki akar cserélni jelezzen :P
  • Maxtreme
    ugyan.
    Mivel Nv-éknak is vannak Dx11-es kártyáik, így valószínűleg ott is engedélyezhető lesz ez a TOP SECRET effect :)
    Ha meg nem, és valóban érni is fog valamit, max 2 napot adok rá is lelkes emberkék megoldják hogy ne csak kATi ekszklúzív legyen a dolog :D
  • wedge31
    Hátha valaki emiatt rohan a boltba és lecseréli a nvidia kártyáját.
  • Maxtreme
    na igen. A dolog ezen részét már kommentálni sem akartam :D
    Gondolom egy AMD logo lesz Lara hátán az effekt hatására
  • Fpocok
    top secret dx11 effect? Ez meg mi a fasz... de most komolyan, ki hallott már ilyet, hogy így reklámoznak egy játékot, hogy egy nagyon titkos effekt. Beszarok. Mindig van lejjebb.
  • Maxtreme
    igen, még nem láttunk olyat h az ATi (AMD) logos, (reklámos) játék szarul ment volna a Radeon kártyákon.. (khm witcher2, stb..) a konkurencia megoldásain viszont kifogástalanul.

más:
    MLAA b+. kíváncsi vagyok ki fogja használni ezt a szart. (max azok akiket nem zavar hogy szarrá homályosítja és mossa a képet)
    Akkor már az FXAA vagy az SMAA sokkal életképesebb megoldás.
  • wedge31
    Top secret dx11 effect...