5366
Tomb Raider
-
#949 De 780 a tökéletes...:D 790 kitólja a 2 oldalsávot, de mindegy. :D -
#948 de 790 is tökéletes:) -
#947 de nem lesz 780 széles. :D
de nekem mindegy mi van kint
kicserélve a felirat:
-
#946 kösz patrik -
Hellsing47 #945 ez így fasza -
#944 tessék:)
-
#943 én megtudom csinálni:) -
#942 azt ki lehet szedni, vagy másképp megoldani.
Átméretezni nem tudod nagyon a képet mert szétnyújtod... -
#941 Akár :D
Ha többiek rábólintanak, kitehetjük, nekem 8. :) -
#940 szerintem jobb lett volna csak átméretezni:) kicsit csúnya lett az a maszatolás a logo alatt -
#939 Ez jó is lesz! -
#938 Pölö így valahogy:
-
#937 Én?
Azt hittem te csinálsz banner-t. :D -
#936 Itt van a kép. Ekkorával már csak tudsz kezdeni valamit! -
#935 Na de nem az hogy 5x ekkora kell, elsősorban 780pixel szélesség kell, ekkora a keret a bannernek.
Másrészt én 350pixelre szoktam a sajátjaimat, de 330-at szoktak kb...magasságra. (magasság kedved szerint lehet, csak a szélesség a fontos.) -
#934 Van belőle sokkal nagyobb ha kell! -
#933 Fasza alapanyag de így önnmagában nem jók a méretek... :)
Kis változtatás kell :)
Mostani banner is rossz méretekben... -
#932 És nem mondtam hogy mindenáron. :D -
#931 Szép lett, tetszik -
#930 Bannerba kéne valami új...
-
#929 "Hamarosan újratöltődik az AMD Never Settle programja! Ahogy azt a táblázat is jelzi, a HD7900-es kártyákhoz ingyen Crysis 3 és Bioshock Infinite jár, míg a HD7800-as modellek vásárlói ingyen Bioshock Infinite-t és új Tomb Raidert kapnak. Az akció szigorúan csak az új vásárlásokra és természetesen ASUS Radeon kártyákra is vonatkozik!"
-
#928 A HD6970-es kártyámtól már nem sokat várok. Arkham City is érdekes dolgokat produkált DX11-ben. A Crysis 2 és Dragon Age 2 DX11-es megjelenítésél baromira örültem 25-30 FPS-nek is... Gondolom ez is hasonló "teljesítménnyel" fog futni. -
#927 Ja hát az tök jó ha szép de ha nem tudsz vele játszani akkor semmit nem ér :D -
#926 Legalább nem egy fapados konzol átírat lesz... Én örülök a DX11-nek, bár lehet hogy nem fog futni DX11 módban rendesen, de legalább szebb lesz mint konzolon. Illetve HD textúrák is lesznek - legalább szebb lesz Lara feneke és mellei! -
#925 De félre értitek én nem arról az egy effektről beszélek hanem általánosságban a DX11 és TR kapcsolatról. -
#924 Azért ekkora változást ne várj! Egy egyszerűbb DX11-es effektet ne hasonlítsunk össze egy teljes Nextgen grafikai móddal.
Amúgy hivatalos fórumon azt mondják, hogy az a plusz effekt az Lara hajával kapcsolatos... -
#923 Ha ki lehet kapcsolni a szuper titkos effektet szerintem jól fog futni. -
#922 Amúgy emlékeztek még a Legends-re milyen "jól" futotta az akkori gépeken a nex gen módban? Nem lepődnék meg ha megint valami hasonlót tapasztalnánk majd. -
#921 irodákba bőven jók:) -
#920 Sok jó kártyát spájzolsz... -
#919 van 8400gs is, rajtam nem fogsz ki. -
#918 Nemtudom miről van szó, nekem van AMD, én kérek Nvidiát cserébe...:D nem fordítva...:D -
#917 Van a cégnél a fiókomba 2db R9200se.
Egy db GTX680-ért viheted.
Deal? -
Ha valaki akar cserélni jelezzen :P -
#915 ugyan.
Mivel Nv-éknak is vannak Dx11-es kártyáik, így valószínűleg ott is engedélyezhető lesz ez a TOP SECRET effect :)
Ha meg nem, és valóban érni is fog valamit, max 2 napot adok rá is lelkes emberkék megoldják hogy ne csak kATi ekszklúzív legyen a dolog :D -
#914 Hátha valaki emiatt rohan a boltba és lecseréli a nvidia kártyáját. -
#913 na igen. A dolog ezen részét már kommentálni sem akartam :D
Gondolom egy AMD logo lesz Lara hátán az effekt hatására -
#912 top secret dx11 effect? Ez meg mi a fasz... de most komolyan, ki hallott már ilyet, hogy így reklámoznak egy játékot, hogy egy nagyon titkos effekt. Beszarok. Mindig van lejjebb. -
#911 igen, még nem láttunk olyat h az ATi (AMD) logos, (reklámos) játék szarul ment volna a Radeon kártyákon.. (khm witcher2, stb..) a konkurencia megoldásain viszont kifogástalanul.
más:
MLAA b+. kíváncsi vagyok ki fogja használni ezt a szart. (max azok akiket nem zavar hogy szarrá homályosítja és mossa a képet)
Akkor már az FXAA vagy az SMAA sokkal életképesebb megoldás. -
#910 Top secret dx11 effect...