5366
Tomb Raider
  • TBTPumpa
    Előrendelői csomag valahol külföldön:

Tartalma:
    - Explorer Bundle DLC
    - Combat Strike Pack DLC
    - Tomb Raider póló

Mekkora szánalom már, hogy Magyarországon csak egyet kapsz a háromból?!
  • a.carkey
    Jó lesz ez.
  • TBTPumpa
    A játék rendszere (főként a fejlődési rendszer) erősen emlékeztet a Batman Arkham Asylum/City rendszerére... Nem lesz ez rossz.
    A táborok közti ugrálgatás jópofa annak, aki 5 óra alatt végig akarja játszani. De én úgy vagyok vele, hogy ha lehet akkor minél több időt "töltsek" már Larával... Jó lesz nekem össze-vissza futkározni a szigeten, nem kellenek nekem ezek a táborok közti ugrálások.

A videó alapján pedig kijelenthetjük, hogy ez a 21 éves kiscsaj nagyobb gyilkológép, mint 30 éves korában (akit korábban megismerhettünk)!
    Az a Shotgun odabasz... Lara = Doom!
  • TBTPumpa
    Új videó, új jelenetekkel:

• TBTPumpa
    A tesszelláció miatt szebb lesz Lara és az idomai is. Bár ezek eléréséhez konfig is kell sajnos...
  • Versace26
    Akkor lehet hogy jobban megérné Pc-re.
  • Prince23
    Na meg egy eddig be nem mutatott új effekt / grafikus opció is debütál majd a PC-s TR-ben. Kíváncsi leszek mi lesz az :D
  • TBTPumpa
    PC-re: DX11, rakás új effekt + nagyfelbontású textúrák! Ebből a konzolosok kimaradnak!
  • Versace26
    Nem tudom,xboxra mennyivel lesz csúnyább a graf,mint pc-n,tv-m full hd 101",de a gépemen is menne fullon.Melyikre érdemesebb??
  • CroftManor
    Hát úgy nézem hogy a CG-nél drágább a Survival Edition mint a Gameshopban. Míg a CGnél 15K PCre, addig a gameshopban 12K. A konzolos változat 13K, CGnél meg fel sincs tűntetve konzolos változat...
  • preziosi
    a survival szerintem jobban megéri, de nem a dlc-k miatt (mondjuk lehet csak én veszem általában semmibe őket), hanem alapból elég barátságos az ára pl. a bioshock: infinite premium edition-höz képest, amiben nem feltétlen kapsz több cuccot.
  • TBTPumpa
    Még várj vele... Elvileg a CD Galaxis (ahogy az 576 is) minden változathoz adni fog Fémtokot és előrendelői DLC-t. Tehát ott is meg fogod kapni az Explorer + Challenge DLC-t (Survival és CE esetén is).
  • CroftManor
    Sztetek melyik verziót érdemes venni? A Survival editiont, amiben van Fegyvercsomag DLC, vagy mondjuk ezt a simát amihez adnak egy Explorer bundle DLC-t, ami tartalmaz egy Challenge Tombot Larával, meg egy Fast Climb Upgrade-t. Hmm hmm?
  • grebber
    Nekem egyik bolttal sem volt gondom eddig. Risen 2 CE-hez pl cd galaxisból dupla dlc-t kaptam mert adtak egyet bele ők meg még egy ugyanolyan volt alapból benne amit elbizniszeltem a hiányzó dlc-re
  • preziosi
    majd kiderül, én mondjuk alapból nem a ce-t, hanem a survival editiont rendeltem elő, nem pc-re, hanem ps3-ra, választható ajándéknak meg nem dlc-t választottam, hanem pólót, ahogy gondolom a legtöbben.
  • CroftManor
    Gameshopban van még a sima változtat 12K-ért. Xboxról van szó egyébként.
  • TBTPumpa
    Konzolok szervize boltocskával vigyázz! A többi boltban azért fogyott el, mert már nem tudják biztosítani, hogy a későbbiekben is lesz. Tehát aki 576 vagy Galaxisból rendelt CE-t, annak tuti jutni fog (remélhetőleg maradni is fog 1-2 példány).

Konzolok szervize és társai pedig vesznek még fel Előrendelést, de nem biztos hogy jutni fog neked (nem érkezik annyi nekik a boltba, hogy az összes megrendelést ki tudják egyenlíteni). Diablo 3 CE-vel tavaly eljátszották... Ott is sokaknak nem jutott CE, mert a megjelenés előtt 1-2 nappal ment a levél a megrendelőknek, hogy bocs srácok, de nem kaptunk annyi CE-t, mint amennyire szükség lenne, így csak az kap CE-t, aki már nagyon rég előrendelte. Sokak kimaradtak a szórásból.
    Aki a megjelenés előtt 1-2 héttel vagy hónappal rendelte elő, annak már nem is jutott! Nem csodálkoznék, ha ez most is megtörténne!

De nincs bajom a bolttal, mert legalább barátságosak és jó árakkal dolgoznak. Bár egy kis negatívum: Sok játékot előrendeltem már náluk és azóta sem kaptam meg az előrendeléshez járó DLC-k kódjait. Mindig elfogytak a kódok... és nem csak én voltam az egyetlen aki így járt.
    Illetve tavaly egy másik játékot is vettem tőlük - szintén előrendelésben. Előrendelés esetén a szállítási költséget magukra vállalták (legalábbis az oldalon ezt írták, és ez így is volt eddig), de mire ideért a futár már 1500 Ft-tal drágább volt a csomag, mint amire számítottam...

CD Galaxis-nál pedig mindig megkaptam az előrendelői ajándékokat. Külön papírra nyomtatva a DLC-k kódjait! Nah ez a maximális korrektség!
  • preziosi
    konzolok szervizénél szerintem még nem fogyott el a pc-s sem, amennyiben arról van szó.
  • Krisztiam #971
    szerintem lesz, hát cd galaxisnál a AC3 úgy volt, hogy előjegyzésben elkelt.. és most is van 9990 ft-ért pf
  • lucifer9393
    Ennek a Deathevilnek nagyon idegesítő hanglejtése van... vicces hogy azt mondják Lara kimarad a multiból, aztán mutatnak róla egy bejátszást, ahol választható karakter :D
  • CroftManor
    Ha már szinte mindenhol azt látom, hogy előrendelésben elfogyott, akkor a megjelenés napján már nem is tudnám megvenni?
  • TBTPumpa
    Pontosan 4 hét múlva (28 nap múlva) megjelenik a játék!
    Még mindig messze van Baz+!
  • TBTPumpa
    Végre előzetesben!

• grebber
    Én nagyon bízom benne,hogy sikerül majd a feléért CE-t venni!
  • TBTPumpa
    Nekem a dombornyomott Larás doboz is tökéletesen meg fog felelni, amit a Survival Edition-höz kapok. Lara babás kiadás nem tetszik. Főleg nem 20 000 Ft-ért.
    Persze, ha ilyen Lara babát adnának mellé akkor azonnali vásárlás lenne még 50 000 Ft-ért is!
  • grebber
    Sajnos sokunk kárára, akik várnak hogy féláron legyen a CE lehet nem rendeltek be többet :(
  • Krisztiam #963
    köszi :)
  • TBTPumpa
    Ennyire kell neked a Lara baba?

Amúgy itt még elő tudod rendelni, illetve választható előrendelői extrák is vannak!

Nekem a Survival Edition is bőven elég lesz!
  • Krisztiam #961
    nah lemaradtam a pc-s Collector's Edition-ról.. remélem lesz valahol még egy példány akinek mégsem kell :DD
  • TBTPumpa
    "A Tomb Raider PC kiadása immár teljes DirectX11 támogatással, PC-re optimalizált irányítással, továbbfejlesztett sziluett-tesszellációval (Lara idomai gömbölyűbbek lesznek, mint valaha), valamint per-pixel displacement mapping tessellation, MLAA, HDAO, és egy vadonatúj, egyelőre titkos DirectX11-effekt támogatásával fog rendelkezni.

Ezeken felül a PC változatban sokkal részletesebb textúrák kapnak majd helyet, a konzolról való portolást pedig a Nixxes Software csapata készíti, akik többek között a Deus Ex: Human Revolution és a Hitman: Absolution PC verziójának átírását is végezték.

Továbbá az is jó hír, hogy mivel a játék Steamworks védelemmel lesz ellátva, így a dobozos példányokat is aktiválni lehet és kell is Steam alatt. Most már csak teljen végre el ez a hátralévő egy hónap, hadd kaparinthassuk végre kezünk közé a dobozt."
  • TBTPumpa
    Ezt tegyétek majd be: 780x350

Itt több látszik egy picit Larából!
  • Myselor
    jah látom:)
  • DarkSector
    Már le lett cserélve.
  • Myselor
    mekkora monitorod van neked?én nem látok elcsúszást:)
  • DarkSector
    Igen a 750 kicsi, látszik is az oldalsáv mennyivel arrébb van. :D
  • TBTPumpa
    780x350:

780x396:

• Myselor
    nah,ne akadj már fent ezen,jólesz az,a mostani meg csak 750:)
  • Hellsing47
    wait what?
  • DarkSector
    gond nincs de ettől még kitólja. :D
  • Myselor
    ds3 topikban sincs gond vele,ott is azt használnak:)