32
-
Merces #32 ....nem nézi, látja, én sem nézek tévét mégis előfordul hogy leülök a nappaliban , kávézni ,vendégekkel ilyenkor azért rámragad ez az , tisztában vagyok vele milyen müsorok mennek, felismerek egy két szereplőt.......passziv tévézés. -
Etinger #31 Szerintem ne keress benne logikát :D -
bippo #30 Ha lenémítva megy a tévé, és közben háttal ül neki, akkor mi a halálnak megy egyáltalán? A tévével fűtitek a szobát? -
morden #29 Nekem az a halálom amikor ilyen adatokat hoznak nyílvánosságra, hogy 2831089 18-49 év közötti ember nézte xy műsort, pedig helyesen a nilsen által mért 1000 lakásból 283ban ez a műsor volt beállítva a fizetett emberek álltal. -
WoodrowWilson #28 Ha nincs jobb, akkor ezt kell elfogadni, ez is bizonyos szinten jó becslést ad (ezért lenne jó tudni a szignifikancia szintet). De tőlem higgyétek csak azt, hogy nem nézi senki a vv-t. -
carlosfly #27 HAHA VV szereplők -
morden #26 Azért fogadják el, mert nincs más lehetőségük a mérésre, ahol életkor alapján meg tudják mondani, hogy ki mit néz. Amúgy szinte biztos , hogy hibás a statisztikai eredmény, persze életkorra vidék város ra be lehet lőni a mintát, de a szokásokra nemigazán ( viva tv fan, speki natgeos hívű, szakács stb stb). Persze a kapott eredményekkel el lehet bűvészkedni egész jól matematikailag, de ha az adatok hiányosak már borul az egész. -
WoodrowWilson #25 "Nem hiszem hogy ezt figyelembe veszik"
De, figyelembe veszik, ezért lesz a minta reprezentatív, pontosan ezért lehet "felszorozni" (persze itt az adatok a közvéleményhez slendrián megfogalmazásban jutnak el, mert a konfidencia intervallumot meg a szignifikancia szintet nem mondják meg, csak az intervallum közepét). De kicsit unalmas, hogy minden fórumon minden nézettséggel kapcsolatos témában végig kell járni ezeket a köröket. Tanuljatok egy kis statisztikát, aztán lehet kritizálni a módszert. Bár ha a tv-k és a hirdetők a világon mindenhol elfogadják így, akkor nem nagyon értem, hogy a mezei fórumozónak mért böki a csőrét. -
Mat666 #24 Pontosan rá tapintottál a lényegre ezek a nézettség felmérések nem érnek semmit.
Először is túl kevés készülék van ahogy írtad 1000 ami mindennek mondható csak nem elégnek fogják 1000 készülék adatait felszorozzák hogy ki jöjjön a 10 milla azt kész és ez lenne pontos? vicces
A másik hiba már eleve a készülékek elhelyezéséből adódik ugye ott van a város
kontra vidék azt társadalmi réteg , élet kor szociális helyzet , családos vagy család nélküli gyerekes vagy gyerek nélküli , nyugdíjas , munkanélküli, stb
Nem hiszem hogy ezt figyelembe veszik de ha még is akkor is ez a 1000 felmérő készülék nem elég semmire. -
algost #23 Tegnap beszéltem Józsi bácsival, és mondta, hogy társasági életet élnek vidéken, nem tévéznek, meg nem neteznek....Sokat olvasnak, és zenét hallgatnak, vagy a helyi színjátszókör ifjú tehetségeivel terveznek új műsorokat.
Rendszeres elfoglaltságnak bizonyul a tornaverseny is, melyet a környező falvak diákjaiból összeállított csapatok között rendeznek meg havi rendszerességgel.
Szóval zajlik az élet.Az unoka pláne nem néz tévét mert rajzolni tanul és ez minden idejét kiteszi. Szerintem a Szekerest valaki tologatja az RTL-be, más ötletem nincs, hogy itt mindig ilyen igénytelen borzadályok jelennek meg... -
#22 Annyit tudok elfogadni a műsor mentségére,hogy nem kötelező nézni.Csak vidéken,ahol talán egy két adó van,Józsibácsi meg az unokája ezt nézi,nincs net mitomén.Nem fogják kikapcsolni a tv-t,hanem ezen művelődnek.Jót tesz testnek,léleknek.Mottó:ezt nézd hülye magyar,addig sem gondolkodsz. -
#21 Hát ha valaki ezen tud szórakozni,az már tényleg szánalmas,EZ látszik.Ráadásul nincs mindenkinek internetje otthon,de igazad van,nézzen ilyet mert nincs még elég agymosott barom.Az meg hogy jobb műsort ajánlanék ez helyett,le vagyok baszva.Én kérek elnézést.Inkább ezt a szutykot kellene a netre tenni nem?Az a baj,hogy még védik is ezt a műsort,lehet talán a szponzorok is látogatják az Sg-? -
morden #20 *lehet hogy 2000 az a minta, lényegében mindegy -
morden #19 Egészen máshogy megy a mérés, nem a tévék milliói küldenek vissza jelet, hogy a gazdám ezt nézni, hanem van kb 1000 fős minta, akik a távirányítóval egy speciális mérőegységet is kezelnek, ami küldi a központba, hogy xy (pl 17 éves pistike ezt nézte meg 68éves joli néni vidékről ezt nézte) szóval az összes tv-s statisztikát úgy kell venni, hogy megbízhatóan 1000 ember igényeit méri. -
#18 Nálunk anyám szokta átrakni a retekklubbra a TV-t és némítva megy a TahóVilág egészen a Barátok Közt-ig, míg ő háttal az egésznek Mahjongozik/Passianszozik/netezik. Szóval mivel nálunk is azon van a TV ezért mi is beleszámítunk a nézettségbe, holott valójában nem is nézzük. Ennyit a megbízható statisztikákról. -
morden #17 3 lehetőséget kellene kitenni szavazásra és a kommentek 90%át lefednénk.
A, Szenny ez az egész,ahogy mutagatják a csöcsöket meg a fenekeket, fúj (de azért a kommentelő megnézi és veszi a fáradságot, hogy meg is írja:D )
B, Nincs tévém, neten tvzek, soha nem láttam VV-t, (de tökéletesen képben van minden szereplőről visszamenőleg a vv1-től)
C, Erre van igény ezt nézi a magyar, szemét ker. tévék (és szinte biztosan hozzáteszi, hogy ő spektrumot, natgeot, animalplanetet néz csak )
(lehet válogatni :D ) -
algost #16 Nem hittem el együgyű Vinikém :):) Nem akarok személyeskedni, de fogok. Ritka nagy pöcs lehetsz az életben is.:):) Lazulj el, aztán elégítsd ki magad valamelyik kereskedelmi csatornás adásra! -
#15 Ááá! Dizsibe csak szilveszterkor járok! :D -
kalapos01 #14 Elmész dizsibe? -
#13 "Ha TV-t nézek szórakozni akarok"
Ha szórakozni akarok akkor nem TV-t nézek. :)
-
winnie #12 "Azért nem volt nagy a nézettsége sok ilyenkor adott műsornak, mert nem Kurva anyáztak benne, és nem mutatták Vágó István csöcsét, meg azt, hogy fingik..."
olyannyira mutatták, hogy az ortt vagy ki, még többször is megbüntette a tv2-t érte. többszöt többféle műsorért, amiben kurvaanyázás meg ledér nők voltak. és mégis többen nézték azt, amiben pár ismert ember (most ülj le, nem fogod elhinni) főzött. -
#11 Ha TV-t nézek szórakozni akarok, nem pedig geológiai ismeretterjesztő műsorokat bámulni. Ha érdekel a geológia, utána nézek a neten. Nem nézitek, akkor mit kommenteltek? Azért, hogy büszkén verjétek a melleteket, hogy ti nem nézitek? Látszik.. -
algost #10 Árpa Attilát kérdezték, hogy melyik az a műsor amit ő "kreált" és szégyell, igen, már sokan ki is találták a való világról van szó...ez azt hiszem magáért beszél...
Kedves Uram!
Azért nem volt nagy a nézettsége sok ilyenkor adott műsornak, mert nem Kurva anyáztak benne, és nem mutatták Vágó István csöcsét, meg azt, hogy fingik...
Próbálj elmenni úgy egy karambol mellett, hogy ösztönösen nem vizslatod a szétszakadó testből kifolyó beleket, valamint az ezt követő balhét...ugye hogy nem fog menni nagy okos? A titok a kukkolásban rejlő élmény nem a műsor nívója...Mert egy nívótlan szar. Gyakorlatilag egy állatkert az egész, csak emberekkel...ráadásul nem is nagyon különböznek az állatoktól a beköltözött egyének... -
#9 Igen részben igazad van,ráadásul indulatból fikáztam.Azt akartam sugallni hogy valami Juhász Árpád féle műsort kellene például sugározni ilyenkor.Legalábbis én megpróbálnám.Persze lehet,nem lenne ily népszerű sajnos. -
Etinger #8 A nyertes akkor is a TV2 - RTL duóból került ki. -
winnie #7 "Tulajdonképpen akármit adhatnának ilyenkor, annak törvényszerüen magas lenne a nézettsége."
már csak az a kérdés, hogy akkor miért nem volt magas a nézettsége sok ilyenkor adott műsornak? -
torreadorz #6 Sokan nézik, mivel a legnépszerübb csatorna gyakorlatilag főidőben adja (7-8 között).
Nem feltétlen azért nézik mert jó, hanem mert az emberek 7 körül leülnek a tévé elé kikapcsolódásként, és azt nézik ami megy benne. Tulajdonképpen akármit adhatnának ilyenkor, annak törvényszerüen magas lenne a nézettsége. -
algost #5 Hát, a jó az benne, hogy vannak az RTL-be fostos szarháziak, akik a kisebbségi komplexusuk által vezérelve imádnak emberekkel játszani, ill. irányítani őket, és azt gondolják, hogy jópofa dolog ez. Semmiféle mélysége és jelentősége nincs a bent zajló eseményeknek, de még nem is humoros az amit ezek a sznob tetvek művelnek bent.Mert sznob mindegyik.Ingyen zabálnak, és eljátszák a nagy halált odabenn. Persze azok sem különbek, akik mozgatják őket : Rendező, szerkesztők, még a világosítók is ütnivalóak ott. Természetesen a műsorvezetők is. -
Nailyenugysincs #4 Én egyszer néztem bele a vv-ba de csak annyit láttam hogy két csávó tangába aranyszínűre festi egymást. Nem tom hogy mi a jó ebben. -
winnie #3 "l.És egyáltalán ki nézi ezt,mert én nem ismerek olyat aki ezt tenné"
vagy nagyon kevés embert ismersz, vagy minden ismerősödet végigkérdezted, hogy nézik. egyik sem jó. megvallom, nekem fogalmam sincs, hogy az ismerőseim, vagy a családtagjaim (feleség és gyerekek kivételével) miket néznek a tévében - nem téma a tévé, ha beszélgetünk.
egyébként, ha kíváncsi típus vagy, akkor nosza. itt az sg, a filmes részlegben van valóvilág 4 topik 12 ezer kommenttel. ismerkedj az ottaniakkal. -
#2 Ennek nő a nézettsége?Akkor itt gond van.Nem hiszem el hogy nincs jobb műsor ennél a szennynél.És egyáltalán ki nézi ezt,mert én nem ismerek olyat aki ezt tenné.Mindenki monnyon le. -
#1 20111-ben úgy próbál a brandre ráerősíteni az RTL. Addig fog tartani a műsor????