21
-
RecoPhile #21 hát nem :D -
Zolivok #20 hát stratégia, fps versenyszerűen és vagy számomra normálisan csak PC.n játszható kalandjáték [tisztelje mindenki a Wichert] pedig konzolon a menő viszont akkor én már fogom és nézek 1 kalandfilmet vagy olvasok 1 kalandregényt minthogy vegyek 1 konzolt -
Jude666 #19 Szerintem az az optimális illető (egyén, vagy nevezzük más cigány szóval például gádzsó), akinek van pécéjé és konzolja is.
Persze ezek az érvelések megint kiválthatnak olyan vitákat, "hogy ki a faszom tud manapság fenntartani 1 fullospécét és egy konzolt egyszerre.
Na mind1, ne ezen ragadjunk le, mert ez kábé annyit ér mint, hogy melyik a jobb a kutya vagy macska.(van egyébként ilyen topic is).
Szómiszó, mivel egy-két óra múlva már garantáltan nem leszek józan, megragadom az alkalmat, és Boldog Új Évet kívánnék valamennyi olvasónak!
-
#18 Azt látva milyen fröcsögést generált a kommentem nagyon fején találtam a szöget. -
#17 Nem meglepő de csak egy idióta ír le ilyet, mint te... -
Zolivok #16 hülyeeeeee barooooooooom , figyelj arc mondok neked vmit LAN.party http://hu.wikipedia.org/wiki/LAN-parti tadammmmmmmm , és ilyen nincsen PC nélkül és mivel már csak a WCG.t a samsung is támogatja ami körülbelül világbajnokság a játékok világában addig a pc sosem lesz dead ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT -
dzsagon #15 nem meglepő, hiszen csak egy idióta játszik konzolon fps-t -
#14 user fail. -
WinG #13 ezt "a PC halott" szöveget kb 12-13 éve hallom folyamatosan -
Ecology #12 A PC élt, él és élni fog!! PC forever! -
HENCIG #11 Szerintem meg az agyad halott!
:D -
#10 ez hülyeség -
#9 Ettől függetlenül a pc halott. -
#8 és neked is -
#7 Aim-assist mellé majd erre is kitalálnak valami marhaságot...izé, okosságot. :) -
sanyicks #6 nem, csak a kontrollerrel nehéz odanavigálni a helyszínre bármit is :) -
Gyuszopapa #5 A konzolosok nem ismerik a csapatmunkát. -
morden #4 miért pont 69 millió, biztops valami kiéhezett programozónak ezen járt az esze :D -
creed13 #3 Ez egy pillanatig sem volt kérdéses.... -
RecoPhile #2 Éljen! :D
Mi vagyunk jobbak! :P -
fkomment #1 -A PC-sek nyerik a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam csatát?
válasz: A PC-sek nyernek mindent!!! :D