A PC-sek nyerik a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam csatát?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem 😄

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

hát stratégia, fps versenyszerûen és vagy számomra normálisan csak PC.n játszható kalandjáték pedig konzolon a menõ viszont akkor én már fogom és nézek 1 kalandfilmet vagy olvasok 1 kalandregényt minthogy vegyek 1 konzolt
Szerintem az az optimális illetõ (egyén, vagy nevezzük más cigány szóval például gádzsó), akinek van pécéjé és konzolja is.
Persze ezek az érvelések megint kiválthatnak olyan vitákat, "hogy ki a faszom tud manapság fenntartani 1 fullospécét és egy konzolt egyszerre.
Na mind1, ne ezen ragadjunk le, mert ez kábé annyit ér mint, hogy melyik a jobb a kutya vagy macska.(van egyébként ilyen topic is).
Szómiszó, mivel egy-két óra múlva már garantáltan nem leszek józan, megragadom az alkalmat, és Boldog Új Évet kívánnék valamennyi olvasónak!
<#crazya><#crazya>
shaddam
Azt látva milyen fröcsögést generált a kommentem nagyon fején találtam a szöget.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

BaLeeX
Nem meglepõ de csak egy idióta ír le ilyet, mint te...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hülyeeeeee barooooooooom , figyelj arc mondok neked vmit LAN.party http://hu.wikipedia.org/wiki/LAN-parti tadammmmmmmm , és ilyen nincsen PC nélkül és mivel már csak a WCG.t a samsung is támogatja ami körülbelül világbajnokság a játékok világában addig a pc sosem lesz dead ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nem meglepõ, hiszen csak egy idióta játszik konzolon fps-t
bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ezt "a PC halott" szöveget kb 12-13 éve hallom folyamatosan

A PC élt, él és élni fog!! PC forever!

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

Szerintem meg az agyad halott!
😄

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Rage47
ez hülyeség
shaddam
Ettõl függetlenül a pc halott.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rage47
és neked is
armageddon666
Aim-assist mellé majd erre is kitalálnak valami marhaságot...izé, okosságot. 😊

@

nem, csak a kontrollerrel nehéz odanavigálni a helyszínre bármit is 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

A konzolosok nem ismerik a csapatmunkát.<#mf1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

miért pont 69 millió, biztops valami kiéhezett programozónak ezen járt az esze 😄
Ez egy pillanatig sem volt kérdéses....<#nyes><#violent>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

Éljen! 😄
Mi vagyunk jobbak! 😛

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

-A PC-sek nyerik a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam csatát?
válasz: A PC-sek nyernek mindent!!! 😄