Ötvös Tibor

A PC-sek nyerik a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam csatát?

Mikor a DICE kiadta a Battlefield: Bad Company 2 kiegészítőjét, a Vietnamot, egyből meg is hirdetett egy versenyt, mely egy titkos ötödik térképért zajlik.

A csata a platformok között zajlott és lényege egyszerű volt: az a csoport győz, amely először eléri a 69 millió csapatakciót (az olyan cselekedetek számítanak ide, melyekkel egy másik társunkat segítjük ki: EÜ pakkok illetve lőszerek ledobása, ellenfelek megjelölése a térképen, járművek megszerelése és elhullott bajtársak megsegítése). Eme versenyben jelenleg toronymagasan a számítógépes játékosok vezetnek.



A DICE ma nyilvánosságra hozott adatai alapján a PC-s társadalom 60 millió, az X360-on harcolók 31 millió, míg a PS3 tulajok pedig 23 millió csapatakciót hajtottak végre. Így talán nem túlzás kijelenteni, hogy az Operation Hastings nevet kapott map a számítógépes tulajoknak válik először elérhetővé. A térkép egyébként egy, a Battlefield Vietnamban már látott map feltuningolt változata.

FRISSÍTÉS: Mire eme sorokat leírtam, a PC-sek el is érték a 69 milliós számot és megnyerték a versenyt. A map így elérhetővé vált a számukra. Az X360 36 milliónál, a PS3 pedig 27 milliónál tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RecoPhile #21
    hát nem :D
  • Zolivok #20
    hát stratégia, fps versenyszerűen és vagy számomra normálisan csak PC.n játszható kalandjáték [tisztelje mindenki a Wichert] pedig konzolon a menő viszont akkor én már fogom és nézek 1 kalandfilmet vagy olvasok 1 kalandregényt minthogy vegyek 1 konzolt
  • Jude666 #19
    Szerintem az az optimális illető (egyén, vagy nevezzük más cigány szóval például gádzsó), akinek van pécéjé és konzolja is.
    Persze ezek az érvelések megint kiválthatnak olyan vitákat, "hogy ki a faszom tud manapság fenntartani 1 fullospécét és egy konzolt egyszerre.
    Na mind1, ne ezen ragadjunk le, mert ez kábé annyit ér mint, hogy melyik a jobb a kutya vagy macska.(van egyébként ilyen topic is).
    Szómiszó, mivel egy-két óra múlva már garantáltan nem leszek józan, megragadom az alkalmat, és Boldog Új Évet kívánnék valamennyi olvasónak!
  • shaddam #18
    Azt látva milyen fröcsögést generált a kommentem nagyon fején találtam a szöget.
  • BaLeeX #17
    Nem meglepő de csak egy idióta ír le ilyet, mint te...
  • Zolivok #16
    hülyeeeeee barooooooooom , figyelj arc mondok neked vmit LAN.party http://hu.wikipedia.org/wiki/LAN-parti tadammmmmmmm , és ilyen nincsen PC nélkül és mivel már csak a WCG.t a samsung is támogatja ami körülbelül világbajnokság a játékok világában addig a pc sosem lesz dead ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
  • dzsagon #15
    nem meglepő, hiszen csak egy idióta játszik konzolon fps-t
  • bertino #14
    user fail.
  • WinG #13
    ezt "a PC halott" szöveget kb 12-13 éve hallom folyamatosan
  • Ecology #12
    A PC élt, él és élni fog!! PC forever!