Évi 48 milliárdot költ a magyar állam informatikára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezt nagyvállalati szinten nem a userek és nem az adminok döntik el.
Ha egy döntés miatt a kormányzatban teszem azt office 2007 van Win7tel, akkor alá kell vas is.
De igazad van. Nekem otthon eredeti office 97em van és nem érzem hátrányát! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Sehol nem írtad milyen játék, de te nem érzed fellengzõsnek a kijelentésedet?
Bármikor összerakok egy oldschool játékokat futtató gépet 40K-ból, vagy
"40k-s gépet akármikor összerakok neked, úgy hogy még játszani is fogsz tudni rajt."
Erre mondtam hogy vagy lopod a gépet 40K-ért, vagy olyat raksz össze, amihez nem kell nagy tehetség. Büszke lehetsz magadra! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
OpenOffice bazdmeg. Linux bazdmeg.
És ki mondta hogy olyan játékra gondoltam ami még meg sem jelent?
Cs 1.6 al pl fix 100 fps el linux alól is boldogan játszol egy 40k-s géppel. És rohadtul nem kell 2 giga ram.
Semmi bajom a 17"-os TFTvel, csak már alap konfighoz is hozzádobják szinte ingyen.
Az meg kit érdekel, hogy neked mire kell a gép és mennyit adnál egy VGA kariért maximum? Kijelentettél egy blõdséget, miszerint összeraksz bármikor egy gépet amivel játszani is lehet. Nyilván kb. supaplexre gondoltál, mint játék.
De ügye akkor meg nem kell nagy tehetség összeállítani ilyen gépet még akár olcsóbban is.
Örülök, hogy CPU guru vagy, de értelmezni nem tudtad azt hogy 286- TÓL PIII- IG értendõ a KÖTÖJEL HASZNÁLATÁVAL! =)
De azért örvendetes, hogy feltételezted ezt a tudásbeli hiányosságot nálam.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Jó példa erre, amikor a P4-es IBM R40-eseket 5 éve a választások után 20.000ft-ért megvették a képviselõk (független becslés 100e+ értéket mondott rá AKKOR), pedig az a laptop még simán kihúzta volna a következõ 4 évet is, mert netezni, office 2003-mazni igencsak bõven elég volt. Aztán megszavaztak maguknak egy negyed millás 17"-os fullbilles laptopot mert az volt a legdrágább, aztán amikor megjött kértek mellé egy hordozhatót is, mert rájöttek hogy az a nagy asztalméretû "laptop" K nehéz. Bukó 80e + 250e+ kb. 200 az új laptop, lehet számolni. És ez egy "apróság" csak a sok közül. Mondjuk úgy, hogy az igen tisztelt képviselõ urak még egy 2000ft-os pendrive-ot se vettek saját pénzbõl otthonra, mert sajna nem tellett a fizetésükbõl.
De láttam én már olyant, hogy fõpolgiba vettek dualcore-os gépeket, majd rá egy évre az egész levesbe mert vékonykliens sun szarokkal a jövõ, aztán ja mégsem, ismét vettek asztali gépet. Új vezetésnek nem jó a win, nekik apple gépek kellenek, demszky nevén egy tucat laptop, szerintem a kutyának is volt otthon céges laptopja. A tíz és százmilliárdok repkednek és mennek levesbe, miközben az átlag polgárt néhány milliárdos spórolásért szívatják mindenféle extra húzásokkal. Aki egyszer ebbe belelátott már semmin nem csodálkozik, max azon, hogy mennyire birka a magyar, hogy tûri ezt <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Mi az a 286-PIII? 286-os Pentium III? Az meg WTF? A Pentiumok elsõ változata a 486-os gépeket követte, így: 286, 386, 486, PI, PII, PIII, PIV.
A 286-os PIII, az olyan, mint a mûanyag fémvállfa, sõt, még olyanabb: kábé fából vaskarika kategória...
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Egy XP SP3, Office 2007 kombó + roaming profiles-hez karnyú már a 2Ghz alatti gép és mondjuk ajánlott a 2 GB ram is.
Nálunk Win7 van office 2007-el. És nem túl boldogok azok, akiknek 2.8-as P4-ük van 1Mb cache és 2GB DDR1-el.
De örülök, hogy össze tudsz nekem állítani 40K-ból egy játék gépet, amiben csak a videókari több mint 40 ezer. Ha ezt havi 100-as ütemben is vállalnád, beszélgethetnénk a jövõben! 😉
Jah, biztos pontatlanul fogalmaztál. Játszani 286-PIII-on is lehet, és kukázok neked ingyen is, 17"-s TFT-vel együtt.
Az más kérdés, hogy a 200K-s gépet közbeszben mennyibe kerül.
Segítek: pontosan ugyan ez.
és 300-ezert fizetnek érte mert ez így dívik. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Minek bonyolítsák túl ha az egyszerû is tökéletes? Sokkal kisebb a hiba lehetõség ott mint egy Winfosba
bár a legtöbb ember szívesen csípne meg lógós, jól fizetõ melóhelyeket, úgyhogy végül is Mo megérdemli
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem lennék Évi férje, az biztos :-)