31
-
kalapos01 #31 És tényleg mennyi lehetett volna a bevétele, ha nem ilyen ütemben csökken. Ennél az előző rész is jobban szerepelt Amerikában, pedig az nem nyitott ilyen erősen.
Látszik, hogy nagyjából ugyanazok nézik a filmeket, csak most már sokkal hamarabb akarják látni. Gondolom, az utolsó rész még erősebben fog kezdeni, és még gyorsabban fog zuhanni. -
Mister #30 938 millió.
Megvan a 290/648 is már.
Minden idők 10. legtöbbet hozó filmje.
-
Mister #29 927 milló eddig, minden idők legjobb 12. filmje.
Tényleg elmenekültek a nézők :D
Mondjuk ennél több már tényleg nem nagyon lesz, én egy 290 / 650 milliós bevételt gondolok, most 287 / 640 ( usa / világ ) -
smaszi #28 OFF:
"Hát télleg nem lett olyan jó mint a könyv alapján vártam"
Most lehet, hogy szőrszálhasogatónak tartotok, de figyeljünk már kicsit a nyelvtani helyességre! Ez nem elírás, ne is próbáljátok ezt "beadni" nekem!
Ezt a szót nagyon sokan helytelenül írják a fórumokon, és már nagyon zavart egy ideje. Ez a szó helyesen a TÉNYLEG!!!
Légyszi', figyeljetek már kicsit erre!
:ON
Potter-hez visszatérve: Bár nem nagyon izgat (főleg az előző rész után), de azért egyszer biztosan megnézem mit tudnak kihozni a végére... -
Mister #27 Már 900 millió összbevétel felett jár.
40 millót szedett össze 2010.12.29. óta, azaz kevesebb, mint egy hét alatt.
-
Mister #26 Én azért még nem "temetném" a VII/1-et.
Ünnepek vannak, szépen hozza a napi másfél millió dollárját Amerikában, és a 3 millóját a többi országból.
Nem ez lesz a legtöbbet hozó rész, de nem is vészes.
Viszon kiváncsi vagyok, hogy a VII/2 lenyomja e az első részt ( Bölcsek köve ). -
#25 "aki úgy nézett ki mint egy igazi szarír"--szatír akart lenni,bocsi. -
#24 Sajnos egyre inkább egy hatásvadász szar lett a sorozatból.Talán a harmadik rész volt a legnézhetőbb.Lupin professzorral az élen,aki úgy nézett ki mint egy igazi szarír,azaz volt benne tartás.Nah,kockásra ültem a picsám,megyek szarni. -
winnie #23 köszi. műveletlen vagyok abba az irányba, azt hittem valami mai tiniszleng:) -
DeviloftheHell #22 idiota firkász... gondoltam röhöghetek végre a sok hülyén, de megint csa ka cim volt érdekes -
#21 Wikipedia mondta meg a pontos meghatározást. Animések tudják.
A „kavaí” (可愛い, nyugaton kawaii) japán szó, jelentése aranyos. Az 1970-es évektől az aranyosság a japán kultúrában jóval többet kezdett jelenteni, mint egyszerűen a gyermeki vonások, a törékenység, a megejtő viselkedés, az ártatlanság, egyszóval az „édes” vagy „cuki” tulajdonságok összessége. A kavaí egyaránt jelent szépet, aranyosat, illetve bájosat. -
#20 Nem sokat vesztettél.
Mondom ezt úgy, hogy 6 részt láttam. -
#19 Érdekes a cikk címe...
Még nem láttam egyik HP-filmet sem. -
#18 Azt jelenti aranyos és pozitív értelemben használtam, a harry potter könyvekhez illett a stílus. -
#17 A sztori: végre tényleg követték a könyvet, ez majdhogynem meglepő volt (kivéve pár olyan "apró" részlet, mint Féregfark halála, ami valahogy kimaradt)
Operatőr-rendezés: valahogy túlzásba vitték a kékesszürke filtert. Eddig azért voltak váltások, sötét és világos jelenetek ... ez meg olyan volt hála az effekteknek, mint egy rosszul kódolt moziba felvett divx (mármint a moziba nézve volt gagyi érzése az embernek a film láttán). Rendezésre az első 2 rész tetszett legjobban. Az érzelmek a 7/1-ben totál nem jöttek át a könyvből.
Zene: 1-2 rész zenéje nagyjából azonos. 3-ba készült talán 2 új szám. A 4-ben felüdítően frissítve lett, mind új (a legjobb). 5-ben is lett frissítés rendesen. 6-ban talán nem is volt új, semmi. Ebben a 7-ben sem tűnt fel úgy hirtelen semmi új ...
-
Etinger #16 A kalapszar bulváros felütés volt. Mit szólsz hozzá? :D
Amúgy meg zeneszerzőket is cserélgettek szépen... az operatőr meg minden részben profi, és elég nagy teret is engedtek neki.. amitől picit sótlan lesz néha az egész film... Gyönyörű a skót táj, de baromi sok az üres járat, amikor csak repülünk a víz felett.. stb. 5-6-7 színvilága meg lassan olyan sötét, hogy az első két film kontrasztja lehetne. Egyik sem jó. -
Celeborn #15 Én olvastam és láttam is az összes (eddig megjelent) részt. Ez az uccsó film szerintem hozza a könyvet, ami ugyanilyen szar volt. (tehát nem a filmet szúrták el) Én végig szerettem mindegyik részt, de az utolsó könyv dög unalom. Najó, 50%-ban. Egész eddig az volt a baj, hogy a filmekből sok mindent kihagytak, most bezzeg két részre szedik, hogy a lehető legjobban visszaadják a könyv vontatottságát. Hát kár. Most örültem volna, ha kihagynak belőle részeket...
Ami pedig azt illeti, hogy mennyire vehető komolyan a film... nekem akkor tetszett a legjobban, amikor még gyerekfilm volt. -
tibisan #14 hogy képes ennyi pénzt kaszálni a mozikban ..nem is értem..
azt az akciós , horroros filmek meg csak gyengélkednek a kasszáknál -
winnie #13 "Szerintem a film első pár része nagyon káváj lett"
a szót nem ismerem ugyan, de szerintem is az első két részen csúszott el a HP, hiszen azt gyerekfilmrendező készítette el gyerekfilmnek. azok nem voltak sajnos komolyan vehetőek. -
torreadorz #12 "Szerintem a film első pár része nagyon káváj lett, a 3-6. része még -egyre kevésbé- nézhető, a 6. rész első felét láttam (kíváncsiságból elkezdtem nézni), aztán a videó felénél le is állítottam a filmet, a 7. rész már annyira sem érdekel, hogy belekezdjek, pedig könyben jó volt (az első öt könyv)."
Osztom az álláspontod. Barátnőm is nagy HP rajongó, de a 6. résztől kalap sz@r az egész, olyannyira, hogy a hetedikre már el sem mentünk moziba megnézni. Ha igy haladnák a 8. részben a "tudjuk ki" majd darth vaderes maszkban fog szerepelni mint sötét nagyúr meg még talán birodalmi lépegetők is lesznek, mellettük meg náci bőrkabátos ss tisztek...
-
#11 Szerintem a film első pár része nagyon káváj lett, a 3-6. része még -egyre kevésbé- nézhető, a 6. rész első felét láttam (kíváncsiságból elkezdtem nézni), aztán a videó felénél le is állítottam a filmet, a 7. rész már annyira sem érdekel, hogy belekezdjek, pedig könyben jó volt (az első öt könyv). -
rolinev92 #10 "hiszen a film újranézési rátája elég alacsony"
Ez már mekkora baromság?! Komolyan mondom, nekem ez a rész úgy ahogy tetszett (a könyv miatt), de az egy dolog, hogy a könyveket elolvastam többször meg a filmet is tv-be valszeg még meglesem, de moziba többször 1 filmet? Azért kapjanak már a fejükhöz, hogy kinek mennyi pénze van! És ez alapján döntik el, hogy bukás vagy nem... ezek hülyék! -
#9 hát talán ezért volt az egész sorozat egy értelmetlen b kategóriás tv soroza feelinges szar?
ennyit se érnek az eggyes részek mert alig alig kapcsolódtak egymáshoz az amúgyis kidolgozatlan és unalams világba.
-
bmw #8 Mindegyik egyszer nezos csak... -
Loverman #7 jah tudjuk manapság minden kalap szar... a hatodik rész meg nézd meg milyen lett más operatőrrel és zeneíróval. Lehet egyedi attól hogy u.a. a rendező. Aztán erre a filmre nem akartak visszajönni mert "nem akarják ismételni magukat". -
bino512 #6 a cikk cime szokás szerint félrevezetés:D -
#5 Elég ratyi lett, egyszer meg lehet nézni, de többet vártam. -
bigjoe #4 Spec én úgy vagyok vele, hogy majd egyben... -
bladesoft #3 Nem lett szar. De aki olvasta mint Én is egy jó csomó dolgot hiányolt belőle.
Sokan meg úgy vannak vele majd egyben megnézik(otthon) vagy letöltik. -
Etinger #2 Mert egy kalapszar. De egye meg a stúdió amit főzött... Meg volt a lehetőség a váltásra rendezőtéren. Pont az volt a HP filmek "bája", hogy több rendező is kipróbálhatta magát. Így egészen eltérő alkotások születtek, egyedi szemlélet módok. Az még oké, hogy 5-6-ot egy személy, vagy hogy a 7-et egy valaki, ha már dupla film, de miért kell ezt a 4-et egy valakinek? -
Nailyenugysincs #1 Hát télleg nem lett olyan jó mint a könyv alapján vártam