Elmenkültek a nézők a Harry Potter 7-ről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És tényleg mennyi lehetett volna a bevétele, ha nem ilyen ütemben csökken. Ennél az elõzõ rész is jobban szerepelt Amerikában, pedig az nem nyitott ilyen erõsen.

Látszik, hogy nagyjából ugyanazok nézik a filmeket, csak most már sokkal hamarabb akarják látni. Gondolom, az utolsó rész még erõsebben fog kezdeni, és még gyorsabban fog zuhanni.
938 millió.
Megvan a 290/648 is már.
Minden idõk 10. legtöbbet hozó filmje.
927 milló eddig, minden idõk legjobb 12. filmje.
Tényleg elmenekültek a nézõk 😄
Mondjuk ennél több már tényleg nem nagyon lesz, én egy 290 / 650 milliós bevételt gondolok, most 287 / 640 ( usa / világ )
OFF:
"Hát télleg nem lett olyan jó mint a könyv alapján vártam"

Most lehet, hogy szõrszálhasogatónak tartotok, de figyeljünk már kicsit a nyelvtani helyességre! Ez nem elírás, ne is próbáljátok ezt "beadni" nekem!
Ezt a szót nagyon sokan helytelenül írják a fórumokon, és már nagyon zavart egy ideje. Ez a szó helyesen a TÉNYLEG!!!
Légyszi', figyeljetek már kicsit erre!
😮N

Potter-hez visszatérve: Bár nem nagyon izgat (fõleg az elõzõ rész után), de azért egyszer biztosan megnézem mit tudnak kihozni a végére...
Már 900 millió összbevétel felett jár.
40 millót szedett össze 2010.12.29. óta, azaz kevesebb, mint egy hét alatt.
Én azért még nem "temetném" a VII/1-et.
Ünnepek vannak, szépen hozza a napi másfél millió dollárját Amerikában, és a 3 millóját a többi országból.
Nem ez lesz a legtöbbet hozó rész, de nem is vészes.

Viszon kiváncsi vagyok, hogy a VII/2 lenyomja e az elsõ részt ( Bölcsek köve ).
adler30
"aki úgy nézett ki mint egy igazi szarír"--szatír akart lenni,bocsi.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

adler30
Sajnos egyre inkább egy hatásvadász szar lett a sorozatból.Talán a harmadik rész volt a legnézhetõbb.Lupin professzorral az élen,aki úgy nézett ki mint egy igazi szarír,azaz volt benne tartás.Nah,kockásra ültem a picsám,megyek szarni.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

köszi. mûveletlen vagyok abba az irányba, azt hittem valami mai tiniszleng😊
idiota firkász... gondoltam röhöghetek végre a sok hülyén, de megint csa ka cim volt érdekes

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

IMYke2.0.0.0
Wikipedia mondta meg a pontos meghatározást. Animések tudják.

A „kavaí” (可愛い, nyugaton kawaii) japán szó, jelentése aranyos. Az 1970-es évektõl az aranyosság a japán kultúrában jóval többet kezdett jelenteni, mint egyszerûen a gyermeki vonások, a törékenység, a megejtõ viselkedés, az ártatlanság, egyszóval az „édes” vagy „cuki” tulajdonságok összessége. A kavaí egyaránt jelent szépet, aranyosat, illetve bájosat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem sokat vesztettél.
Mondom ezt úgy, hogy 6 részt láttam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wraithLord
Érdekes a cikk címe...
Még nem láttam egyik HP-filmet sem.
zola2000
Azt jelenti aranyos és pozitív értelemben használtam, a harry potter könyvekhez illett a stílus.

A

mrzed001
A sztori: végre tényleg követték a könyvet, ez majdhogynem meglepõ volt (kivéve pár olyan "apró" részlet, mint Féregfark halála, ami valahogy kimaradt)
Operatõr-rendezés: valahogy túlzásba vitték a kékesszürke filtert. Eddig azért voltak váltások, sötét és világos jelenetek ... ez meg olyan volt hála az effekteknek, mint egy rosszul kódolt moziba felvett divx (mármint a moziba nézve volt gagyi érzése az embernek a film láttán). Rendezésre az elsõ 2 rész tetszett legjobban. Az érzelmek a 7/1-ben totál nem jöttek át a könyvbõl.
Zene: 1-2 rész zenéje nagyjából azonos. 3-ba készült talán 2 új szám. A 4-ben felüdítõen frissítve lett, mind új (a legjobb). 5-ben is lett frissítés rendesen. 6-ban talán nem is volt új, semmi. Ebben a 7-ben sem tûnt fel úgy hirtelen semmi új ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A kalapszar bulváros felütés volt. Mit szólsz hozzá? 😄

Amúgy meg zeneszerzõket is cserélgettek szépen... az operatõr meg minden részben profi, és elég nagy teret is engedtek neki.. amitõl picit sótlan lesz néha az egész film... Gyönyörû a skót táj, de baromi sok az üres járat, amikor csak repülünk a víz felett.. stb. 5-6-7 színvilága meg lassan olyan sötét, hogy az elsõ két film kontrasztja lehetne. Egyik sem jó.
Én olvastam és láttam is az összes (eddig megjelent) részt. Ez az uccsó film szerintem hozza a könyvet, ami ugyanilyen szar volt. (tehát nem a filmet szúrták el) Én végig szerettem mindegyik részt, de az utolsó könyv dög unalom. Najó, 50%-ban. Egész eddig az volt a baj, hogy a filmekbõl sok mindent kihagytak, most bezzeg két részre szedik, hogy a lehetõ legjobban visszaadják a könyv vontatottságát. Hát kár. Most örültem volna, ha kihagynak belõle részeket...
Ami pedig azt illeti, hogy mennyire vehetõ komolyan a film... nekem akkor tetszett a legjobban, amikor még gyerekfilm volt.
hogy képes ennyi pénzt kaszálni a mozikban ..nem is értem..
azt az akciós , horroros filmek meg csak gyengélkednek a kasszáknál
"Szerintem a film elsõ pár része nagyon káváj lett"

a szót nem ismerem ugyan, de szerintem is az elsõ két részen csúszott el a HP, hiszen azt gyerekfilmrendezõ készítette el gyerekfilmnek. azok nem voltak sajnos komolyan vehetõek.
"Szerintem a film elsõ pár része nagyon káváj lett, a 3-6. része még -egyre kevésbé- nézhetõ, a 6. rész elsõ felét láttam (kíváncsiságból elkezdtem nézni), aztán a videó felénél le is állítottam a filmet, a 7. rész már annyira sem érdekel, hogy belekezdjek, pedig könyben jó volt (az elsõ öt könyv)."

Osztom az álláspontod. Barátnõm is nagy HP rajongó, de a 6. résztõl kalap sz@r az egész, olyannyira, hogy a hetedikre már el sem mentünk moziba megnézni. Ha igy haladnák a 8. részben a "tudjuk ki" majd darth vaderes maszkban fog szerepelni mint sötét nagyúr meg még talán birodalmi lépegetõk is lesznek, mellettük meg náci bõrkabátos ss tisztek...

zola2000
Szerintem a film elsõ pár része nagyon káváj lett, a 3-6. része még -egyre kevésbé- nézhetõ, a 6. rész elsõ felét láttam (kíváncsiságból elkezdtem nézni), aztán a videó felénél le is állítottam a filmet, a 7. rész már annyira sem érdekel, hogy belekezdjek, pedig könyben jó volt (az elsõ öt könyv).

A

"hiszen a film újranézési rátája elég alacsony"

Ez már mekkora baromság?! Komolyan mondom, nekem ez a rész úgy ahogy tetszett (a könyv miatt), de az egy dolog, hogy a könyveket elolvastam többször meg a filmet is tv-be valszeg még meglesem, de moziba többször 1 filmet? Azért kapjanak már a fejükhöz, hogy kinek mennyi pénze van! És ez alapján döntik el, hogy bukás vagy nem... ezek hülyék!
Murder3
hát talán ezért volt az egész sorozat egy értelmetlen b kategóriás tv soroza feelinges szar?
ennyit se érnek az eggyes részek mert alig alig kapcsolódtak egymáshoz az amúgyis kidolgozatlan és unalams világba.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Mindegyik egyszer nezos csak...
jah tudjuk manapság minden kalap szar... a hatodik rész meg nézd meg milyen lett más operatõrrel és zeneíróval. Lehet egyedi attól hogy u.a. a rendezõ. Aztán erre a filmre nem akartak visszajönni mert "nem akarják ismételni magukat".

a cikk cime szokás szerint félrevezetés😄
Narxis
Elég ratyi lett, egyszer meg lehet nézni, de többet vártam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spec én úgy vagyok vele, hogy majd egyben...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Nem lett szar. De aki olvasta mint Én is egy jó csomó dolgot hiányolt belõle.
Sokan meg úgy vannak vele majd egyben megnézik(otthon) vagy letöltik.
Mert egy kalapszar. De egye meg a stúdió amit fõzött... Meg volt a lehetõség a váltásra rendezõtéren. Pont az volt a HP filmek "bája", hogy több rendezõ is kipróbálhatta magát. Így egészen eltérõ alkotások születtek, egyedi szemlélet módok. Az még oké, hogy 5-6-ot egy személy, vagy hogy a 7-et egy valaki, ha már dupla film, de miért kell ezt a 4-et egy valakinek?
Hát télleg nem lett olyan jó mint a könyv alapján vártam