Rally Poland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és köszönöm szépen
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mester, mikor és hol mit kérdezett, amire nem válaszoltam? :-}
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egész jól elszaggat a netbúkomon
kaphatok linket a magyarításhoz? köszönöm
kaphatok linket a magyarításhoz? köszönöm
hogy kell elinditani?Nem találok serial-t...please valaki segítsen :S
390MB az iso 1,5GB telepítve directx-el mindennel.
tényleg váltó.
Akkor egyértelmû. váltó - 5 seb. 6 seb M sport 6 seb valami a peugeotnál
Akkor egyértelmû. váltó - 5 seb. 6 seb M sport 6 seb valami a peugeotnál
a serw.txt fordítóval
ezeket is át kéne fogalmazni
0 - Data következetlenségek
1 - eredményt hozzáadni helyesen
2 - rosszabb, mint a legjobb eredményt minden játékos regisztrált, ebben a szakaszban
3 - hiba hozzáadásával
4 - a kulcs még nem regisztrált a rendszerben, kérjük regisztráljon az interneten
ezeket is át kéne fogalmazni
0 - Data következetlenségek
1 - eredményt hozzáadni helyesen
2 - rosszabb, mint a legjobb eredményt minden játékos regisztrált, ebben a szakaszban
3 - hiba hozzáadásával
4 - a kulcs még nem regisztrált a rendszerben, kérjük regisztráljon az interneten
Kaszni, felépítés, külsõ.
a másik oldalra pedig:
seadan - coupe - roadster - stb
vagy
5 ajtós - 3 ajtós - nyitott tetejû - stb
a másik oldalra pedig:
seadan - coupe - roadster - stb
vagy
5 ajtós - 3 ajtós - nyitott tetejû - stb
ja megvan :-)
"a doboz meg váltó
5sebességes manuális gondolom
meg a teljesítmény sem KM, hanem mondjuk kW vagy LE, bár egyiknek kevés másiknak sok az adat"
"a doboz meg váltó
5sebességes manuális gondolom
meg a teljesítmény sem KM, hanem mondjuk kW vagy LE, bár egyiknek kevés másiknak sok az adat"
küldözgetni nem fogom, de a linket privátban átküldöm
De a kormánybeállítós részt nem teszteltem, nem biztos, hogy jó
De a kormánybeállítós részt nem teszteltem, nem biztos, hogy jó
délután sort kerítek egy felvételre is, majd feltoltom u2bra vagy valahova.
átküldöd nekem is a magyarositást? [email protected]
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a WRC nálam ott bukott meg,hogy nem lehet kormánnyal irányítani,és billel is nagyon szépen lehetett irányítani,azaz fizika NULLA. Ajánlom a kedvenc autós kiadómnak,a SimBin-nek,hogy vegyék meg a WRC licenszet 😊
hát szerintem a SPACE én legalábbis oda nyúlkáltam :-)
tehát akkor kézifék nélkül mentél 1:51 körül.
Nem tudod vhogy felvenni?
Magyarosítást átküldtem még van mit javítani rajta de egész jó, elõbb lesz magyarul mint angolul 😊
tehát akkor kézifék nélkül mentél 1:51 körül.
Nem tudod vhogy felvenni?
Magyarosítást átküldtem még van mit javítani rajta de egész jó, elõbb lesz magyarul mint angolul 😊
Kézifék?
Az melyik gomb?
Mondjuk nem ártana mert a 3 szakaszban sok a az éles kanyar ott jól jönne.
1:51 alá még nem sikerült menni.
De majd délután nekiülök megint.
Szerintem jöhet az a magyarosítás is. majd javít rajta az akinek kedve van. a lényeg hogy legyen kedve sokaknak játszani vele ne riasszon el senkit a lenygel nyelv viszontagsága.
Az melyik gomb?
Mondjuk nem ártana mert a 3 szakaszban sok a az éles kanyar ott jól jönne.
1:51 alá még nem sikerült menni.
De majd délután nekiülök megint.
Szerintem jöhet az a magyarosítás is. majd javít rajta az akinek kedve van. a lényeg hogy legyen kedve sokaknak játszani vele ne riasszon el senkit a lenygel nyelv viszontagsága.
Nemsemmi mondjuk rég játszottam bill-el
kár, hogy nem lehet replayt nézni
kéziféket mennyire használod itt ezen a pályán?
kár, hogy nem lehet replayt nézni
kéziféket mennyire használod itt ezen a pályán?
az általam módosítottat át tudom küldeni, de még van mit rajta javítani
úgy vettem észre elõtte érdemes a grafikai dolgokat beállítani azon a részen nem teljesen jó a magyarosítás
úgy vettem észre elõtte érdemes a grafikai dolgokat beállítani azon a részen nem teljesen jó a magyarosítás
számomra pedig kellemes meglepetés sokkal jobb mint a WRC szerintem, mondjuk csak bill-en próbáltam eddig
leszedtem,valaki betudna linkelni egy jó kormány beállítást? nem tudok lengyelül,magyarositást meg nem találtam
Ja, én a demot tettem fel, teljes hol elérhetõ?
Teljes game, profil betöltése után második ikon balról, ha nem csináltál még karrierben semmit akkor csak ez a pálya lesz elérhetõ, utána bármelyik autóval lehet rajta menni a saját idõd ellen.
A demoban 1 pálya van 2 autóval.
Sajnos a kormányzás elég unlineáris. vacak egy görbélye van és még variálni sem lehet, vagyis még annyira nem néztem, de pl. billentyûhöz meg pont ideális.
Én is sajnálom hogy nem megy rendesen, g25/g27-tel, se a h váltó se a kormányzás.
A demoban 1 pálya van 2 autóval.
Sajnos a kormányzás elég unlineáris. vacak egy görbélye van és még variálni sem lehet, vagyis még annyira nem néztem, de pl. billentyûhöz meg pont ideális.
Én is sajnálom hogy nem megy rendesen, g25/g27-tel, se a h váltó se a kormányzás.
Ezen az 1:50-es pályán hogyan lehet menni? nekem csak a hosszú SS5 van.
Elég furára sikerült az irányíthatóság, lassan reagál és pontatlan G27-el.
Elég furára sikerült az irányíthatóság, lassan reagál és pontatlan G27-el.
1'52'299:
Plusz van még sopk idõ a pályán, meg van még egy subaru is ha a fiesta kifulladna.
Plusz van még sopk idõ a pályán, meg van még egy subaru is ha a fiesta kifulladna.
1:59 elsõ blikkre billel.
1:44-es idõk vannak a hivatalos oldalon a listában. én amondó vagyok 1:50-ig le lehet vinni billel.
Megyek is próbálkozni.
1:44-es idõk vannak a hivatalos oldalon a listában. én amondó vagyok 1:50-ig le lehet vinni billel.
Megyek is próbálkozni.
Tudtok küldeni magyarosítást vagy linket, vagy bármit.
Elõre is kösz.
Elõre is kösz.
Én csak az eredeti nyelvet írtam magyarrá, nemgondoltam hogy ilyen kaki lesz :/ megvárom az angol relase-t mert ez így nehéz :S Ha egyszer azt írja hogy HYDRAULYKA akkor az nem az EXIT gomd helyére van xD
I met God. She's black
valamiért a tiedé hoszabb volt pár sorral és kis és nagybetük váltakoztak ezt is javítottam ha valakinek kell szóljon
Köszi a munkád !
Köszi a munkád !
Okés sikerült kijavítani soronként végignéztem
itt esetleg még lehetne PRÓBA FUTAM helyett idõmérõ

itt esetleg még lehetne PRÓBA FUTAM helyett idõmérõ

értem.Amúgy alapból az én .txtim ilyenekkel kezdõdtek, nekem nem voltak $ jeleim :/
holnap utána nézek
holnap utána nézek
I met God. She's black