9
A nagy sikerű 2008-as Låt den rätte komma in remake-je hamarosan a mozikban.
  • vérpocok
    #9
    Sztem tök mindegy, hogy a sztori szerint kisfiú a vámpír. A lényeg hogy csajszi játssza a szerepét... szóval gond megoldva.
  • Montanosz
    #8
    hát az eredeti 48 díjat vágott zsebre, ezzel elnyerve a trónt,a remake nem lett ilyen jó, a hangulat végképp nem jött át sajna, ha elvonatkoztatunk persze akkor megállja a helyét (példa az ereetiben szinte éreztem a kisfiú/kislány vámpíron az áporodott vér szagát)
    illetve hát itt sem derül ki a pikantéria, nyilván kicsapta volna a biztosítékot az amcsiknál is a két 12 éves kisfiú egymás iránti szerelme))

    ugyanis a sztori szerint egy balsikerű kasztrálás során lett a kisfiúból vámpircsajszi)) persze mondja vagy kétszer hogy ő nem kislány, de persze a film alapján mindenki arra gondol hogy arra céloz hogy vámpír...
  • SZilaJMaGGoT
    #7
    Úgyúgy, vagy mint a japán horrorok amcsi verziói...
  • Shep
    #6
    Hát az eredetitől kevesebb unalmas filmet láttam, kb. a felénél meg is untam azóta sem tudom mi lett a vége bár őszintén szólva nem is nagyon izgat a Rubick kockás vámpír esete. Haver meg odáig volt mennyire jó film, hááát ugye kinek mi. :)
  • Matte
    #5
    jó, rendben a 13 egy félig kivétel, hisz ugyanaz forgatta újra, kicsit több pénzből, nagyobb nevekkel.
  • Tyler1
    #4
    mert ez nem remake, hanem az eredeti, amerikai földre ültetése. a svéd filmgyártás nem éppen egy Hálivúd, és nem is nagyon jutnak el a tengerentúlra ilyen filmek, de mivel elég sikeres volt, így felkarolták a jenkik, hogy nekik is hozzon a konyhára.
    ugyanez történik a tetkós lánnyal is, meg a hasonló nem amerikai de sikeres filmekkel.

    nekem egyébként kurvára nem jött be a film, nem is fogom újra nézni az amcsit sem.
  • Dean Winchester
    #3
    ezaz :D a 13ból is csináltak egy remake-t :S pedig az is 5 éves film volt :S bár mondjuk itt jason stathamet meghallottam és azért kezdtem utananézni a filmnek :D
    de am ja csináljanak remake-t de ne 1-2 éves filmekből!
    mondjuk a robotzsaru-t már eltudnám képzelni de hát azt is leállították , pedig sztem siman lehetne egy fasza filmet készíteni belőle
  • Bachstein
    #2
    nem értem miért kell mindennek remake-et csinálni, főleg egy 2! éves filmnek. A svéd film sztem qrva yoo volt, visszaadta a könyv hangulatát, nem lehet rá panaszom. Ráadásul nézegettem képeket az új filmből, hát kb kockáról kockára forgatták újra a svéd változatot... minek?
    mind1, egyszer tuti megnézem, hátha kellemesen csalódok..
  • Matte
    #1
    A 2008-ban készült, az egyik legegyedibb vámpír-filmnek tartott Let the Right One In-nek elkészült az amerikai remake változata. A főszerepben az a Chloe Moretz látható, aki több remek szerep után, tavaly, a Kick/Ass-el ért el a világsikerig.

    Let Me In (2010) kritika (SPOILER NÉLKÜL)