18
 • Molnibalage
  #18
  Kell a fenének...

  (Kíváncsi lennék, hogy a userek hány %-a használja ki azt, amit tud a telefonja.)
 • narumon
  #17
  Szerintem nem egyértelmű, hogy jól járnak az okostelefonokkal, mert a net elérés azért nagyjából fix, én pl azóta skypeon pofázok a világban lévő ismerőseimmel, "tökingyen", de mindenesetre egy rakat pénzt megspórolunk. (tehát konkrétan velem szarabbul járnak)
 • rajdi
  #16
  Mindent a pénz mozgat! Nemsokára azért vesz az ember okostelefont, mert nem kap mást. Jah de, nagyimobilt zseblámpával... Ránk erőltetik, mert egy egyszerű telefonra max a hívást tudnák leszámlázni meg persze az sms-t. Így meg van netkapcsolat, mms, roamig, telfonnal vásárlás és még mittomén mi amivel lehúzhatnak, de persze ezt úgy tálalva hogy te akarjad. Persze lehet ódzkodni tőle, de ilyen világban élünk. Emléxem amikor kezdtek bejönni a mobilok, majd 1 kiló volt a súlya és mindenki bunkofonnak hívta, hiszen "némmá a [email protected] asse tuggya hol van úgy elvan" Most persze már nekik is van "bunkofonjuk" meg nekem is meg neked is aki ezt olvassa...
 • archrodney
  #15
  "Én nagy ívben tojok az okostelefonra, akkor már inkább notebook.
  Telefon az telefonálásra való. "

  A fűtetlen trabival is lehet közlekedni a hóban de azért jobb egy fűtött terepjáró, amiben lehet hogy van cd-s rádió, szervókormány meg ESP, ABS, GPS stb amik a vezetést segítik.

  Okostelefon persze nem egyenlő a notebook-al de én az előbbit választottam kis mérete miatt. Ez elég nagy előny volt hogy ne notebook-ot vegyek.
 • Freddycom
  #14
  Szintén T-mobile. Szintén hívtak a forgalomfigyelők, h nagyon megugrott az adatforgalmam, később felemlegették, h ez a figyelés csak extra szolgáltatás, nem is lenne kötelező szólniuk. Mondták, h küldtek sms-t bizonyos adatforgalom után, nos én nem kaptam. És beszarás, de amikor letiltottam mindennemű internetelérést (wifi ugye marad), az asszony rám is rám akart sózni egy 'kedvezőbb' csomagot. Vicc az egész.
 • NEXUS6
  #13
  Amúgy melyik cég? Nekem T-mobájl.
  De az összes cég így xopatja a kedves új ügyfeleket.
  Mikor felhívtak a forgalomfigyelőtől másnap, még volt pofájuk valami netes szutykot, iptévét akármit tukmálni.

  Szerintem tőlük soha semmit nem fogok már igényelni, max annak a köcsög marketingesnek a halotti bizonyítványát, aki ezt az undorító lenyúlást kitalálta.
 • NEXUS6
  #12
  Úgy látszik én jobb sírórívó levelet írtam, nekem 12-őt a régi barátságunkra való tekintettel elengedtek. Még tudok egy pár emberről akiket bexopattak. Valami fogyasztóvédelmi kezdeményezés is alakulgat.
 • Freddycom
  #11
  Meg még én is. 1 nap alatt csináltam 56ezer forintos számlát. Elengedni nem engedték el, (leveleztünk egy jó darabig, h tanuló vagyok, nincs keresetem, apámnak nincs állandó havi keresete, nincs szó a szerződésben, meg amúgyis, a faszomat belétek). Nem nagyon hatotta meg őket, úgyhogy maradt a részletfizetés.
 • Ferrer
  #10
  Angliai fizetés mellett semmi sem drága..
 • NEXUS6
  #9
  Szerintem sem drága.

  Azonban nem árt vele vigyázni!

  Ha veszel egy új telót, vagy azonnal kapcsoltasd ki az un NetStart csomagot, vagy térj át normális csomagra, mert akkorát fogsz szívni mint torkosboci, meg én.
  Megnyitsz pár oldalt csinálsz pár tíz mega forgalmat és már is kiszámlázzák neked az 50 rugós hóközit!

  A netstart-ról nincs szó a szerződésben, úgymond extraként kapod, előfizetés nélküli net-kapcsolatként. Kb olyan mintha azt mondanák, hogy Pesten a parkolás ingyenes, csak ne állj meg.

  Én szóltam!
 • narumon
  #8
  Egyáltalán nem drága a mobilnet normális előfizetés mellé. (sőt sokszor benne van). Nyilván nem iskolásoknak van kitalálva a csomag. Nekem pl 3GB van az előfizetésemben ez bőven elég mindenre.
 • sanyicks
  #7
  dehogy adnak pár gigát... pár száz megát adnak... ami semmi. csak wifin lehet értelmesen netezni.
 • fergusonpapa
  #6
  ennyi...énis itthon wifis router panelban lakok,környéken végig,városban végig,nagyon kevés hely ahol nincs wifi.pedig nyiregyen élek.belváros nagyon is lefedet.amásik h vodafonos vok 100megát adnak 1000ftért ez semmi sztem h felmek fb vagy bármi gyors üzenet,vagy idöjárás,menetrend,hirek olvasássa,stb.

  Minek okostelefon eza jővő...régen is minek számitógép stb..haladni kel a korral.

  Midenki hülyének nézte azt aki laptoppal szaladgál vagy telefonon netezik most meg midenki azt nyomja,bemek 1 mekibe egy plázába és ott a laptop meg az okos telefon..az szégyen h többsége fbozik..de ez a jövő.kész.

  Kellemes Ünnepeket.
 • pixx
  #5
  Előfizetésbe adnak pár gigát, bár mondjuk otthon nem tudom mi a helyzet, de egy-egy időjárás előrejelzés, meg email lekérdezés, még feltöltös telefonról is fillérek, arról meg nem beszélve, hogy majdnem mindenhol van wi-fi már, legrosszabb esetben oda állsz egy Mc mellé, és kész...
 • Polemius
  #4
  Okostelefont a népnek. Csak ahhoz meg ugye mobil net is kell. Az meg drága. És nem is valószínű, hogy nagyságrenddel olcsóbb lesz errefelé. Mert több user nagyobb sávszélességet igényel, az meg sokba kerül, pláne akkor ha nem tudnak újabb technológiára áttérni.
  Márpedig épp most sikerült a kormányzatnak jópár évre ellehetetlenítenie az LTE bevezetését.
 • tmisi
  #3
  Én nagy ívben tojok az okostelefonra, akkor már inkább notebook.
  Telefon az telefonálásra való.
 • Freddycom
  #2
  Azért az jelent vmit, h az ilyen jellegű híreknél sosincsenek Nokiák képei (írom ezt egy Nokia okostelefonról).
 • passatgt
  #1