Vin Diesel újabb infói a Riddick 3-ról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar varom a riddick folytatasat...
Nekem is bejön ez a sorozat. Meg a David Twohy filmek is.
Nem rossz rendezõ és nem rossz forgatókönyvíró, bár bizonyos sablonosság jellemzõ rá. De azért jönnek új ötletek is rendesen.
Nem rossz rendezõ és nem rossz forgatókönyvíró, bár bizonyos sablonosság jellemzõ rá. De azért jönnek új ötletek is rendesen.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pitch Black óta imádom a Riddick-karaktert. A "tökös legény" típus csúcsa.
Játék, film jöhet orrfolyásig!
Játék, film jöhet orrfolyásig!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fasza filmek, pedig semmi eredeti. Minden esetre a világa letaglózó volt, amit egy (két) majdnem zseniális játékprogrammal is sikerült megtámogatni. Várom a folytatást, már el is késtek vele.
Inkább nézem meg ezerszer a gyermeteg Riddick filmeket, mint a tvájlájtot.
Nem tudom hogy gyermeteg-e, de nekem a Sötétség Krónikája nagyon bejött, mind haric jelentekben, mind történetben mind látványvilágban....
Lehet csak valamire nagyon rosszul emlékszem, de a Riddick és Dom karakter között külsõleg szerintem nincs számottevõ különbség. Mindegyik csupa izom és még mutogatja is.😄
Nagyon nem kell erõltetnie magát mert géppel bármit összehoznak