3293
-
soundsonic #171 http://mmounion.hu/index.php/roevid-hirek/item/1275-a-gy%C3%B6trelmes-archeage-orosz-verzi%C3%B3 -
soundsonic #170 http://massively.joystiq.com/2013/10/10/players-successfully-petition-to-change-archeages-business-mode/ -
soundsonic #169 Pedig igényesnek tűnt a trailer és a weboldal amivel rekizték magukat, persze ettől a játék még lehet pocsék -
#168 http://massively.joystiq.com/2013/09/14/japanese-player-earns-10k-playing-archeage/ -
darkling #167 Koreában nem teljesít jól a játék és állítólag átszervezték az XL Games-t. Hogy ez mit jelent számunkra, fene se tudja.
-
#166 ez szomorú jövőt vetít elő a játék számára a nyugati piacon :c
lehet az lesz, hogy pár év és kapunk egy telibe lefosott mmot, évi 1 patchel? -
#165 konkrétan azóta mintha "felszívódott" volna a játék, mert semmit nem hallani róla még twitter-en se nagyon -
#164 En jelentkeztem kb 2 honapja beta teszternek, azota sem kuldtek semmit :( -
kovalik #163 Jaja, mintha már senkit nem érdekelne, pedig az utóbbi idők egyik legjobb mmo-ja lehet.Remélem én is mihamarabb elkezdődnek itt az eu-ban is a béták. -
#162 Na, van már valami hír az eu bétákról? Nem csak ez a fórum "állt" be, hanem a variance sem tud miről beszámolni :( -
darkling #161 -
#160 Egy ilyet vajon nem lehet megszerezni mountnak? :) -
darkling #159 -
#158 Tetszetős, csak ne lenne ennyire ázsiai :D -
#157 -
#156 bennemaradt az sg.hu. ki kell törölni és violá' -
#155 Az, hogy 404! -
#154 vélemények? :D -
#153 de honnét tudod hogy f2p lesz itt nyugaton ?
ha a trionnak lesz némi beleszólása a dolgokba akkor kiadhatják itt olyan minőségben amiért sokan hajlandóak lennének fizetni.
az hogy f2p még nem az jelenti hogy bazi nagy biznisz mert aki ingyen játszik mert egy sóher szar az így se úgy se jelent semmilyen bevételi forrást így kiesést se.
arról nem is beszélve hogy egy olyan játéknál ahol bármiféle veszteni valód lehet a f2p majdhogynem öngyilkosság.
na mindegy majd meglátjuk én remélem hogy nem lesz ez is elbaltázva.
tényleg jó lenne már az a cb mert akkor sok minden kiderülne. -
#152 erre meg csak annyi hogy nem kötelező foglalkozni magyarokkal.
Jencikehun98-t pl ne kérd meg hogy segítsen egy nehéz chainquestben. -
#151 A sok idiota barom tinivel kapcsolatban tokeletesen igazad van! En is baromira utalom oket, foleg, hogy mar jo ideje sajnos egyre rosszabb a tapasztalatom a magyarokkal mmo-kon. Egy kulfoldi elobb segit, mint egy magyar :( tisztelet a kivetelnek! Pl. nemreg kertem egy magyart egy mmo-n, hogy segitsen kicsit, sz**rt a fejemre, egy kulfoldi szo nelkul felvett a guildbe es a segitseg nyujtason kivul, meg egy jo adag penzt is adott, mondvan, hogy oltozkodjek fel tisztessegesen :) -
#150 így is úgy is F2P lesz idővel, akkor meg miért ne spórolhatnánk meg 100knyi havidíjat?
aionba is belebasztam kb ennyit, és nézd meg hol van most az eu, huzhatom le a retyon egy kézigránát kíséretében kb...
ráadásul az átálló időszakban a playerszám is siralmas volt. legyen inkább f2p, és sporoljunk meg egymásnak pár csalódást trionékkal -
#149 mert ha kóreában 7k akkor itt is....
inkább b2p kozmetikai shop-al az még elmegy.
az meg hogy minden mmo f2p lett nem véletlen , ez az új trend ha lemaradsz kimaradsz.
ami meg szar azt eleve nem lehet máshogy eladni. -
#148 havidíjas se jó, mert akkor az üzemeltető esik át a ló túlsó oldalára.
persze, fizess majd be havi 7k-t te is mint ahogy koreában indult, plusz lesz egy jó kis $hop, ahol meg megvehetsz minden más szart.
ha nem is induláskor, de idővel úgyis elsütik, mint ahogy eddig minden más mmorpg-nél elsütötte kivétel nélkül minden kiadó -
#147 az kell a népnek , f2p. aztán csodálkoztok hogy tele van a játék idióta tini barom játékosokkal akik mindenkinél mindent jobban tudnak meg szarnak mindenki fejére meg apuci/anyuci tömi a zsebüket pénzzel.
meg a goldsellerek is repülnek rá mint légy a szarra. -
#146 nem tudok róla, bár azt sem tudom hogy mi a határidő... -
#145 Egyebkent valaki kapott mar meghivot a betara, vagy Magyarorszagon felejtos a dolog? En jelentkeztem junius 12-en, de eddig meg semmit nem reagaltak. -
#144 En meg abban bizom, hogy igenis f2p lesz a jatek, kinek van kedved draga penzeket fizetni havonta, aki megteheti az fizessen,(f2p-ben is fizethetsz, ha mindenaron ez a vagyad) aki nem engedheti meg maganak, az meg jatszhasson f2p-ben. -
#143 skillcalculator -
Since #142 Bízom benne hogy nem less f2p. -
#141 frissült az oldal, lehet élvezkedni a fless animáciokra :D -
darkling #140 -
darkling #139 Lehet jelentkezni a bétára -
#138 Jo lenne, ha itt is F2P lenne es vegre jonne mar! -
darkling #137 Sóderbánya:
Koreában F2P lehet az ArcheAge. -
#136 Kétlem hogy A Trion csak úgy brahiból vállalta volna be a nyugati terjesztést. Szóval nyugi lesz ez itt nálunk is de gyanítom hogy csak a keleti megjelenés után . -
#135 Lehet, hogy ki sem adjak europaban, csak szivatnak bennunket, meg fajditjak a szivunket a sok szep dologgal, amit mutogatnak nagy ritkan :( -
#134 Lassan esedékes lenne ! -
#133 miko lesz má itt is :C -
darkling #132