3293
-
#211 Az JO! Mert En szemely szerint UTALOM a full PVP-s jatekot! Epp eleg a mob-okkal kinlodni, nincs szuksegem ra, hogy valami "becsuletes" jatekos csak ugy "poenbol" hatulrol lathatatlanul, (mert a gerincessege, csak eddig terjed) egy utesbol lenyom es meg csak azt sem tudom kinek "koszonjem" meg a "kedvesseget"? :( -
#210 Nem csak PvP bőven van benne PvE tartalom is :) -
#209 Sziasztok! Ez a jatek FULL PVP lesz? vagy lesz PVE realm is? -
kalif #208 Szerintetek "normális" lesz az Item Shop ? Picit soknak érzem ezeket a csomagokat.
https://www.archeagegame.com/en/shop/
Milyen előnyökkel jár ez pontosan ? Csak "kozmetikai" cikkek lesznek benne ? Remélem nem lesz pay to win a játék ! -
#207 Google fordítóval 5 perc a mail.ru-ra regelni, letöltés se bonyolultabb. Csak ha angol nyelvi patch-el akarsz játszani, az április eleji frissítés óta kell egy proxy program átverni a login szervert, különben 1-2 perc után ledobál. -
TFoNe #206 Orosz bétára szenvedés regisztrálni? -
#205 Elméletben úgy tudom, hogy nem adtak meg fix dátumot, csak hogy hamarosan. Viszont pár napja twitch tv stream-en az egyik meghívott alfa tesztelő elkotyogott egy olyan mondatot, hogy egy vagy két hónap múlva. Igaz erről nem lehet tudni, hogy open vagy close béta, félek egyelőre csak zárt. -
Since #204 Értem, köszi. Mikor jön ki a játék, vagy open alfa / béta? -
#203 Mármint alfa tesztbe? Sehogy :D Én csak sokat tájékozódom a fejleményekről és amíg proxy program nélkül ment angol patch-el, addig játszottam az orosz nyílt bétán. Nagyrészt várunk a kiadásra...
Előző hozzászólásom javítása, akartam mondani "maximum a funlevel a pay to win". Így helyes. -
Since #202 Ti hogy kerültetek be a bétába? Kiválasztottak vagyok, vagy valahol "osztogatnak" kulcsot? -
#201 Ez így nem teljesen igaz, maximum funlevel to win :D Mivel nem leszel erősebb ugye. -
Dizson #200 Úgy tudom lesz a játékban Prémium rendszer, tehát szinte Pay to Win... Vagy fizetsz és elvileg olcsóbban építhetsz házat, vagy ingame pénzből kell. :/ -
#199 Az utóbbi patch óta kell egy friss install az orosz verzióból (újra letöltöd :D), ha már volt fent korábban is angol rajta, majd proxy programmal átverni a login felületet, utána kikapcsolható, ha már bent vagy. Különben a szerver le fog dobálni jó esetben 1-2 percenként. Jó ez a küzdelem a fordítók és a ruszki üzemeltetők között :D Mivel nekem routermodem gondjaim vannak, a proxy portját nem tudom kiengedni, így használhatatlan, ezért reménykedve várok az eu obt-re.
FELHÍVÁS!
Ha esetleg valakit érdekel, a klánom ide is szeretne egy nagyobb közösséget Titanfall mellett. Aki szívesen jönne egyszer Archeage eu openre majd társasággal és szereti a pvp orientált játékot vagy esetleg az fps zúzdát, tán mindkettőt, az az aláírásomban lévő elérhetőségeken kereshet meg minket és a honlapon megtalálja a szabályokat.
Ha ez nem elég, akkor origin: KonoHUN, steam: konohun, xfire: udtkono -
Ricsi1986GX #198 nekem nem sikerült elinditani feltelepitett eng patchel mindig kilép -
Ricsi1986GX #197 Hello ha érdekel valakit itt a link az agol patch hez most telepitem majd megirom müködik-e
https://www.dropbox.com/s/ievb1v2dbktnsxo/TTC_03272014.exe -
#196 Szia! Ment privi! -
Ricsi1986GX #195 Sziasztok 2en játszunk az orosz verzioval ha érdekel valakit szoljon és elmondom a részleteket szükség szerint TS3 is van -
TomStorm #194 Jó trailer kár,hogy rövid.Néztem volna még:)
Na de a lényeg,hogy most mikor hívnak be ha kiválasztanak?Én a RiftCE acc.-al jelentkeztem hátha számít.. -
#193 "Alpha is heating up! Congrats to the lucky community members who received invitations earlier this week. More invites are set to go out soon. "
-
#192 Ez kiralynak tunik! -
Shuren #191 Tessék :
"Nyílt pályájú játék, ahol általában a küldetések is tetszőleges sorrendben vehetők fel és a főszál is úgy gördül előre ahogy csinálod a fő küldetéseket. Ezen felül kb arra mész és azt csinálsz, amit akarsz...lehet, hogy 10 óra alatt játszod végig, de lehet, hogy 100. A lineáris játékok ellentéte."
Egyébként ha érdekel valakit, a http://www.twitch.tv/drax18 oldalon streamelek néha Archeage-t, az orosz verzióst, angol patchel. Bárkinek kell ezzel kapcsolatban segítség ( regisztráció stb ), én is segíthetek ! -
#190 Vegre egy jo hir,csak az a baj, hogy nem irtak kozelebbi datumot a megjelenesre, a sandbox mod azt mit jelent egesz pontosan, ebben a jatekban? -
darkling #189 Idén jön EU-ba is és F2P lesz. -
#188 Február 22-től oben beta az orosz Archeageben. Ha esetleg érdekel valakit. :) -
#187 A játék már angolra van fordítva,tesztek már mennek! :) -
kalif #186 Néhány magyar játszik koreai és japán szervereken.Mi kell hozzá ?
-
#185 http://massively.joystiq.com/2013/10/25/some-assembly-required-is-black-desert-the-new-archeage/ -
#184 cool. ha rájöttök előbb mint én, hogyan lehet reggelni, megoszthatjátok -
#183 Decemberben indul az orosz cb. -
Axorod #182 Meg nem. De valahol olvastam valamit hogy hamarosan jon az Archeage RU closed beta.. -
#181 ruszki szeró már éles? -
darkling #180 Scott Hartsman Q&A -
Axorod #179 A nyugati start tenylegesen kesobb fog jonni, de tobb helyrol is hallottam hogy a jatek hamarabb kijon Russia-ban mint Nyugaton. A jatek nem tudom kitol hallottad, tenylegesen vesztett jatekosbazisabol, viszont korantsem egy bukott jatekrol van szo. A 10 euro pedig nemhiszem hogy meg Magyarorszagon is barkit foldhoz vag, azokkal az arak amelyek M.O-n uralkodnak. 2-3 doboz cigi-t nem veszel meg, es akar tobb honapig is jatszol. Ilyen egyszeruek a dolgok. Amugy rengeteg orosz jatszik a Public Testserveren a jateknak, oda is kell az account ugyanugy, csak masik kliens kell. En talaltam egy nemzetkozi klant ahol peak time 15 ember is fent szokott lenni, sokat segitenek, es megiscsak egy angol, nem koreai kozegben lehet tarsalogni :3 -
#178 A nyugati start eddig úgy tűnik valószínűleg nem f2p lesz legalábbis ilyen infómorzsákat lehetett eddig elcsípni. Viszont elég régóta semmi infó jóformán én már abban is kételkedek, hogy ez kijön e egyáltalán a nyugati piacra. :/ Lassan startol pár elég jónak ígérkező mmo ezek mellet elstartolni nem lesz egyszerű az biztos. -
#177 Ertem, de azert ez igy is gaz, mivel eleg sokan irtak pl. itt a forumban is, hogy a jatek nem aratott kulonosen nagy sikert sehol, szoval igy penzkidobas meg 10 euro is ra. -
Axorod #176 Nincs havidij, de mivel a jatek koreai regisztraciojahoz KSSN(koreai szemelyi) plusz koreai telefonszam szukseges, csekely 10EURO-ert lehet megvasarolni egy accountot. Szerintem boven megeri, noha a latency 300+. Viszont nincs mar havidij, ugyanis a jatek Koreaban F2P. :) -
#175 Ertem, ugylatom penzbe kerul jatszani? -
Axorod #174 Lehet hogy most ezert bant kapok vagy valami, de innen vettem:
http://www.item4trade.com/en/cdk.php?gameId=35 -
#173 Hello! honnan szereztel meghivot? vagy honnan szerezted meg a jatekot? -
Axorod #172 Valaki rajtam kivul rajoskodik a Koreai Odin (10) szerveren west oldalon? Magyarokkal megjobb lenne jatszani, mint angolokkal, bar azok is jobbak a koreaiaknal :P Ingame Gloxiak neven talalhattok meg. :D