3293
  • Ashyn
    Jó kérdés. Szerintem nem néznek IP-t. Nekem is regelve van több e-mail címem ( szintén Rift okán), majd kiderül.
  • TomStorm
    Én amúgy jelentkeztem a fizetett RIFT acc.-al(ha már Trion) és egy másikkal.
    Lehet kellene még gyártani párat?Vagy nézik az IP-t?
  • TBTPumpa
    Köszi!
  • TomStorm
    Lehet a hivatalos oldalonlink
    felül "sign up"
  • TBTPumpa
    Bétára lehet valahol jelentkezni?
    Vagy egyelőre csak azoknak érhető el, akik fizettek érte?
  • Ashyn
    Igen, azóta várjuk a nyugati féltekén.

Nem lesz NDA CBT alatt, szóval jönnek majd az infók.
  • Inquisitor
    Az vicces, mert kaptam róla mailt én hülye meg kukáztam. :D

Amúgy szerintem nem lesz itt semmi infó amíg tart a zárt béta.
    Jól látom a topik 2010 óta várja a startot? Az szép.
  • WhiteStar
    Ne aggódj már 1 órával a posztolás után nem volt egy kulcs sem. Viszont a kommentek között láttam olyan kis köcsögöket akik már árulták a béta kulcsot :)
  • N3mus
    Tegnap este folyamán sikeresen kiosztottak vagy 500000 kulcsot bizonyos partner oldalakon pl.: Alienware de sikerült lemaradni mindről ..
  • Trollface
    Ti valami kalóz alli lesztek? Ilyen névvel. :D
  • TFoNe
    www.pridenotcrime.hu

https://www.facebook.com/pridenotcrime
  • Ashyn
    Tippre azt mondom, jövő hét eleje. Én olyan kedd körül számítok rá
  • TomStorm
    Behívók mikor jönnek bétára?Várom de nem történik semmi:P
  • TomStorm
  • Trollface
  • Ashyn
    Megtörtént a bejelentés:

Adventurers: We're happy to announce that the #ArcheAge Closed Beta is set to start on July 17th! http://triongam.es/1kbnBWe

Facebook-on postolták.
  • SANTANTICA #235
    Fix nincs, a hivatalos közlemény szerint július második fele a closed beta startja.
    Majd hamarosan követi az open beta, de azok csak hétvégenként lesznek (augusztus)
    Rebesgetik a szeptemberi startot.
    Alfák mennek 1000L már 2 szerveren is (eus is megszületett)
  • WhiteStar
    van már beta időpont?
  • SANTANTICA #233
    http://mmounion.hu/hirek/archeage_interju-1649

ArcheAge interjú
  • SANTANTICA #232
    Hmm, nem nagyon pörög a fórum.
    Gondolom mindenki vár...
  • SANTANTICA #231
    http://archeage.variance.hu/
  • SANTANTICA #230
    Van néhány videó már angol klienssel, azaz lassan elérhető lesz

Azt tudja valaki, hogy milyen konstrukcióban fog kijönni a játék?
    Jelenleg lehet csomagokat venni a zárt bétára és korai indulásra feljogosítva.

• TFoNe
    Az alábbi link elköltözött eme címre:
    www.facebook.hu/pridenotcrime

ArcheAge community és guild site, hírekkel, cikkekkel, érdekességekkel.
  • TFoNe
    Ha valakit érdekel.

https://www.facebook.com/pnotchun
  • Spardas
    Engem is érdekelne egy magyar guild, ha indulna.
  • Morpheus_v2
    Szia! Jelenleg csak fizetve juthatsz be az alpha-ba (150$) vagy a zárt-bétába(50-100$). A csomagban természetesen kapsz egy csomó item-shopos pénzt és egyéb csili-vili cuccot. Úgy gondolom, hogy fizetés nélkül majd csak a nyílt-bétában tudunk részt venni fizetés nélkül. Aminek a startja még nincs ki hirdetve, szerintem 1-2-3 hónap múlva várható.
  • Niflheim87
    Sziasztok! A videók alapján érdekesnek tűnik a játék van rá még mód, hogy bejussak?
  • crygaan
    Sziasztok! Van valami magyar guild az alphában?
  • Omlás
    Mindenkinek más a szórakoztató :)
  • Susarc
    ez nagyon beteg játék......farmolni kell szó szerint.......ezek az ázsiaiak nem normálisak....elmennek melózni aztán leülnek "játszani" és a farmjukon dolgoznak egy játékban.....
  • Torzonborz
    "Hasonló mint Darkfall?"

Nem , lesznek teljesen biztonságos pve zónák , és nem lesz full loot pvp zónákban .
  • Since
    Nemrég kaptam egy mailt "BECOME A FOUNDER" megjegyzéssel. Nézegettem, és elég durva árak vannak : pl. Alpha & Béta hozzáférés 135 EUR, mondjuk jár hozzá egy csomó plusz dolog, de azért kicsit drága... Ez a játék full pvp lesz némi pve elemmel? Hasonló mint Darkfall?
  • Omlás
    Háigazáninsmit :]
  • TopGun
    Koszi a hozzaszolasod! En magia hasznalo, vagy tavolsagi fegyvert hasznalo (pl. ijasz), karaktert szeretnek csinalni, olyat akinek esetleg van allando pet, vagy mas kiseroje, aki segiti a harcban, pl. O kapja az elso pofont :)
  • Omlás
    Persze teljesen egyetértek veled. Én sem fedném fel magam, hogy "hé itt vagyok támadni fogok" :D. Aki először lép nagyobb eséllyel marad életben kivéve mikor nem xD Persze az már más kérdés, hogy ok nélkül nem feltétlen ugrok a nyakába szegény csókának akit épp 3 mob próbál sírba dönteni :D

Én még nem döntöttem el mert itt azért tényleg elég sok fajta kombó lesz lehet elég okos dolgokat is összerakni :)
  • Torzonborz
    Ha jól emlékszem külön pve/pvp server nem lesz , csak a területek lesznek így szétbontva.

Omlás : no de egy ilyen karakter nem arra van kitalálva hogy egy tökig páncélozott mukinak nekimenjen fésztúfész. Az kész öngyilkosság.

Amúgy meg itt elég sok klasz lesz tehát elég jól lehet majd saját ízlés szerint mixelni a dolgokat , nem specializáltak lesznek mint a legtöbb mmoban.
    Én elsőre egy bard/rander kombót próbálok majd ki.
  • Omlás
    Gondolom közös zónák lesznek itt is mint szinte minden MMO-ban ott pedig nagy valószínűséggel belefut az ember bár "baráti" játékosba :D

Torzi végül is nézőpont kérdése. Az elszenvedő alany szemszögéből bunkóság, hogy 3 mobbal a nyakamon jön egy sunyulós és kettétöri a gerincedet egy jól irányzott csapással :D
    Viszont a másik oldalról meg az ő szemszögéből mi játszódik le ? Ha nem támadom meg tuti megtámad amikor meglát.. :D
    És ott van még a szimplán tapló játékos akinek az a fun ha megkeseríti az adott zónában mindenki életét :D

Ezekre jó megoldás ha az ember csapatban csapatja :D 4vs1-ben már nem arcoskodik senki :D A magas szintű kempeléssel meg szimplán nem kell foglalkozni utólag is lehet bosszút állni :D
  • TopGun
    Semmi gond vele, ha lesz kulon csak PVE realm, a PVP realmon meg olje mindeki a masikat ahogy csak akarja, de En szemely szerint nem azert tolok egy jatekot, hogy meg a lesbol olokkel is foglakozni kelljen. Elvezni szeretnem a jatek szepsegeit es a PVP nekem, nem tartozik ezek koze! Az biztos, hogy, ha van Arena ahol lehet egymas ellen is kuzdeni, azt kiprobalom, ezt minden jatekban meg szoktam tenni, (esetleg itt tudok tanulni az ellenfeltol), de csak az Arenaban, ahol nem kell meg a mob-al is foglalkoznom.
  • Torzonborz
    Ez nem gerincesség kérdése , ha egy class arra épül hogy lesből támadjon és úgy osszon le nagy sebzést akkor úgy kell használni mert úgy hatékony.
  • Omlás
    Azért erre lehet itt is lesz példa szerintem :) de nem csak a PvP-re épül a játék.