3293
  • WhiteStar
    király akkor még elintézem a dolgaim, megírom a végrendeletem, bekészítem a rekesz energiaital + sör + chips ellátmányt, és 21.éig karanténba vonulok :D
  • xalyy
    Ja és holnap este jön csak a beta mivel náluk 10 AM az nálunk Este 7 óra.
  • xalyy
    Nem kell kulcs... Ha megvettétek a játékot kész vége aktív a Glyphbe. Az angolok is ezen a 2 perces hibán akadnak fent, amit egy kicsi utánajárással vagy gondolkodással rá lehetne jönni.
  • Ashyn
    Én se kulcsot kaptam, csak amikor belptem a Glyph-be, láttam, hogy megjelent az ArcheAge a játékaim között. Utána néztem meg a mailt, és láttam, hogy jött inv.

Karakter törlés a CBT időszak alatt nem lesz, vagyis végig tudod vele játszani a teljes closed beta-t. Open beta előtt ( ha lesz olyan ) fogják törölni a CBT karaktereket. Ha lesz Open beta, akkor elvileg annak a végén is lesz character kill, bár volt rá példa, ahol nem volt wipe. Mivel nekünk van 4 nap head startunk, azt gondolom vagy nem lesz open beta, vagy ha igen, akkor annak a végén törlik a beta karaktereket. Nem olvastam semmi konkrét kommunikációt ezzel kapcsolatban.
  • kalif
    Én még induláskor regeltem, akkor még engedte.Talán egy VPN vagy egy orosz proxy segíthet.
  • zeli
    Én is úgy tudom, hogy az open beta előtt lesz full data wipe, de nem találom hirtelen a forrást.
    Az orosz verziót tegnap próbálgattam, de nem engedett regisztrálni magyar IP címmel. Pedig mail.ru akkountom már van évek óta.
  • kalif
    Biztos, hogy minden zárt béta fázisban törlik a karit ? Hol írják ?Általában csak OB előtt szokták ezt tenni.
    Egyébként az orosz verzióval simán lehet játszani, egyik accountomat sem bannolták még.
  • Tatyla
    Én nem kaptam kulcsot símán e-mailben kaptam inviteot...
  • Ashyn
    Nem beszélve arról, hogy gyakran más szorzókat ( XP, gold ) használnak beta eventek alatt, így teljesen más lenne a karakter fejlődési íve.

Egyébként akik nem voltak alpha testen, de vettek támogatói csomagot, azok lessék a postaládájukat, nekem ma reggel landolt a beta inv.
  • xalyy
    Minden új fázisban törlik a karikat és jól teszik, hogy nézne az aki ha te vagy egy másik fullos 100,000 kezdő előtt vagánykodna 10000 goldal meg OP-skodna
  • WhiteStar
    igen
  • vegeta22
    Ha megvenném ezt a Founder's Pack-ot akkor is törlődne a karim Open Betaban?
  • N3mus
    Sziasztok! Esetleg ha még valakinek van + kulcsa kipróbálni és megosztaná azt nagyon megköszöném mert sajna éjszakás műszak miatt minden kulcsosztásról lecsúsztam.
  • Terawatt
    Köszi, de átadom másnak a lehetőséget, mert megvárom majd hogy megjelenjen a játék :)
  • TBTPumpa
    Én is lecsúsztam róla, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá. Mindegy, talán majd legközelebb sikerül - feltéve, ha nem éjfélkor állnak neki kulcsot osztogatni, amikor a dolgozó ember már alszik.
  • TomStorm
    Ezért kellene minden játékba Megaserver
  • TomStorm
    Megosztom majd veled játszhatsz is majd eleget én úgyse akarom fullra átélni a kis szint örömeit.End game-t meg úgyse látunk.
    Nyugodtan töltheted majd klienst..
  • xalyy
    Na be jó én pont az alphan vagyok... Na mindegy betaba találkozunk valahogy egy szerverre pottyanjunk :P
    Kösz az értesítést
  • TFoNe
    Re!

xalyy mi 4 en Alpházunk jelenleg, az Omegán a keleti oldalon.

Guild is van/lesz, akir érdekel

www.pridenotcrime.hu
  • Terawatt
    Azért egy játékra szerintem csak a fanok költenek collector edition címszó alatt. Engem is érdekel a játék, de lecsúsztam a kulcsról, pedig gépnél voltam, csak a topicot nem néztem, de sebaj. Beraktam kedvencek közé és látom ha van valami. :)
  • xalyy
    150$ egyáltalán nem sok azért, amit adnak érte + hogy benne legyél a "történelem könyvekbe". Most arra akartam kilyukadni, hogy akinek ultra gépre telik az ez se lehet sok.
    Egy live supportos csávó nekem azt mondta nem lesz open beta.
    Én arra saccolnám, hogy amilyen lassan halad a Trion sztem max szeptemberbe vagy azután lesz csak start.
  • TomStorm
    Nem hinném,hogy sok Magyar lett Founder így alfára ráadásul ilyen pénzekért amiket elkérnek:)
    Majd Open bétán vagy startnál már biztos fogsz találni
  • xalyy
    Nem hiszem el, 1 magyar guildet nem kapok se jatekban se weben se sehol. Mi tortenik a magyarokkal??? Pedig nagy a hype mar honapok ota...
  • TomStorm
    Akkor vehetjük úgy,hogy B2P lesz a játék vagy inkább fizessünk ha eredményesek akarunk lenni téma:)
    Ez talán a legfontosabb
  • zeli
    Sikerült nekem is szerezni egy béta kulcsot, kíváncsi vagyok rá milyen, streamek alapján bejövős.
  • xalyy
    Van aki az Alphaba jatszik? Magyar guildet keresnek meg kezdo vagyok :D
  • Trollface
    Ebből is látszik ,hogy az USA playerek a prioritás.. és EU-t telibe szarják..
  • kalif
    Lemaradtam róla megint :(
    ha vkinek van fölös kulcsa szívesen fogadom, köszönöm.
  • TomStorm
    Sokan dicsérik a játékot ahogy olvasom mostanában.A legjobb benne ugye,hogy Sandbox.Ezen belül a tengeri csaták a World pvp az arénák a Class-ok és itt már kitérnek rögtön a karakter generálásra,hogy elveszünk már ott a részletekbe(ha jól tudom meg kell adni a másodlagos tulajdonságot is egyből).
    Olyan részletes és élő az egész világ mindig van mit csinálni.
    Hát kiváncsi leszek csütörtökön kiderül,már amit lehet majd 4 napig..
  • TomStorm
    Durva "bárkák" lesznek:)
  • Ashyn
    Látom már megelőztek :) Még 1285 kulcs van mmorpg.com-on.
  • WhiteStar
    szívesen ;>

alap, így kivel beszélném meg a béta élményeket, egyedül elég uncsi lenne fórumozni
  • vegeta22
    You are signed up for Beta! Köszi, hogy szóltál:))
  • TomStorm
    Oké meg is van nagyon köszönöm!
  • Panzeradler #257
    Köszi szépen, hogy szóltál!
  • WhiteStar
    mmorpg.com osztja a kulcsokat. 4500 körül van még nekik!
  • WhiteStar
    "gimme beta key fagz" hangulat:

• Inquisitor
    Tudja a fene más MMO kiadónál láttam olyat, hogy három játék a havi előfizetéssel oda és vissza átjárható volt. Mivel egyszerre úgy se lehet mindháromban játszani, a pénzt meg így is úgy is befizették.
  • Ashyn
    Szerintem rossz elgondolás :) Pont hogy behívnám a Rifteseket, hátha mindkettőért fizetnének. Ha mégse, mindegy melyikért fizetnek.
  • TomStorm
    Tovább gondoltam a történetet és lehet hülyén hangzik de sz.tem a Rift acc.-osok nem kapnak meghívót.Azért,hogy ne hagyjuk ott a játékot hiába ugyanaz a kiadó!:-)