3293
  • TFoNe
    Hali!

A shopban az én véleményem szerint(már kiprobáltam) nem lesz p2w. Leginkább
    kosztumok, képek, glider skinek, battle pet armorok, plüssállatok, mindenféle szinezők, flute-ok, lute-ok, egy két potion xp/drop rate kis időre, mountok. Plusz a scroll amivel tudod nagyobbra tenni a táskád, kb ez az ami kicsit segít.

Akinek pedig van BETA-ja és szeretne Guildet, vagy társaságot egy olyan 10-15 en indulunk neki, keressen engem a nyugati oldalon, Vazquez néven megtaláltok! /w Vazquez

www.pridenotcrime.hu
  • WhiteStar
    aha. akkor ha megnyitnak a szerók, írjátok már le melyiken bandáztok, +próbálok odaköltözni én is
  • TomStorm
    Hát én ezt a nyílt vizen való tonhal horgászatot ki fogom próbálni!:)
  • xalyy
    De a nagy szerveren belül vannak kis szerverek erről beszéltünk múltkor nincs mega szerver és nem is kellene legyen.
  • Terawatt
    ESOban sokkal nagyobb volt a bétán résztvevők száma, azért pörgött jobban a topic. :)
  • WhiteStar
    nem csak kettő lesz? NA meg EU?
  • xalyy
    Ennek is nagy kellene legyen :P de amúgy meg kellene határozni majd egy szerót, amin mindenki játszik.
  • TomStorm
    Nagy volt a Hype:Ð
  • xalyy
    Amúgy mi történt a nagy kockákkal? Az ESO-nál aznap mikor jelent meg a játék a fórumon egész nap az volt az a topic, amelyik mindig a tetejin az oldalnak. Nem hiszem el, hogy ne lenne akkora kapatja a játéknak, főleg a nagy wowosok kellene most jöjjenek ide stb.
    Érdekes nagyon...
  • xalyy
    Hátha elbasszák a startot 1 órával
    Pont mint a multkori updatenél
  • kalif
    Sajna nekem nincs kulcsom.Majd írjátok le a tapasztalatokat.
  • TomStorm
    Arra lehet,igen.Ha úgy lesz akkor jó lesz.

Na de először is csekkoljuk a játékot mit tud!?:)
    Kezdődjön már..
  • kalif
    Meglátjuk ... Majd az idő eldönti. Több játéknál csak később vezettek be unfair Item Shopot, amikor már volt egy játékos bázis.
    Itt remélem nem lesz ilyen, a Rift-nél nem tudom, hogy van, valószínű arra lehet alapozni.
  • TomStorm
    Szerintem a P2W az,hogy olyan dolgokat vehetünk valós pénzért item shop-bol mint amit WhiteS.is írt és amihez F2P account-al NEM juthatunk hozzá.Erre van példa:AOC,SWTOR,TERA,Aion és még biztos jó pár.Ezért is van különbség bizonyos játékokban a F2P model-nél.
    B2P játékot ilyen veszély nem fenyegeti de bizonyos F2P-t sem mint pl és most jól is jön ide a Trion F2P rendszere ami lehetővé tesz mindent a játékban és nem kell fizetni.Vagy Defiance de vehetjük LOTRO is ide.

Az aggodalom most Arche Age esetében jogos mert nem tudjuk pontosan milyen is lesz,vagy legalábbis én nem tudom
  • zeli
    Időbeli előny igen, de ha valamit ingyen is meg tudsz szerezni, akkor az nem pay2win. Valamit nyilván el kell tudni adniuk, valamiből meg kell élniük.
  • WhiteStar
    azért én kíváncsi vagyok hogy mennyire imba cuccok lesznek ah-ban :)

de majd kiderül idővel minden.
  • kalif
    mindegy minek nevezzük, mindenesetre hatalmas előny, ha az imba cuccokat lazán meg tudja venni az Ah-ban, amíg más talán hónapokat farmolt. Pvp-ben aztán vérpisti a legjobb cuccokban feszít és szarrá ver.És veri a mellét milyen fasza csávó.
    De mondom, nem tudom, hogy így van-e, azért kérdeztem.
  • WhiteStar
    az még nem pay to win.

a pay to win az olyan mint amit aionban művelnek. megveszed a szarokat az item shopból, amik előnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben. például az arab csávó aki bevásárolta magát governor rankra egy hétvége alatt. (jár hozzá átváltozás + pár imba skill, plusz ebből egyetlen egy van frakciónként)
  • kalif
    Azt írtam, ha így van.
    Ha valódi pénzből ingame pénzt lehet csinálni. Akkor az Ah-ból szinte bármit megvehetsz.
  • WhiteStar
    már csak pár óra

• Ashyn
    Megmagyaráznád, mi benne a pay to win?
  • kalif
    Ha jól értem ezzel az APEX-el lehet kereskedni ? Azaz valós pénzért megveszem, és eladom pl. az AH-ban vagy egy másik játékosnak? Ha igen akkor valós pénzből csinál ingame pénzt, ami ugyebár majdnem Pay to Win .
  • xalyy
    Egyet kiflejtettetek a Patron státusz nagy előny bár az csak tagság és minden hónapba kell fizetni de játék pénzel is meglehet venni.

• Ashyn
    Semmi olyat nem tartalmaz, ami előnyhöz juttatna. Ha fizetsz a játékért, kapsz némi extra dolgot ( 4 nappal előbb kezdhetsz, kapsz egy gildert, amit a játékban egyébként is megszerezhetsz, több labor pontod lehet, gyorsabban töltődik a labor pontod, többet építhetsz stb ) de ha free leszel, mindezeket akkor is elérheted, csak lassabban. Egyik se tartozik a pay to win kategóriába.
  • kalif
    Legyen igazad ! Bár ezek a founder pack-ek és a patron státusz sem csak kozmetikai dolgokat tartalmaznak.De meglátjuk majd.
  • kalif
    Játszottam már sok olyan népszerű mmo-val, amit az Item Shop tönkretett :(
  • Ashyn
    A TRION a RIFT-ben már bevált shop-ot fogja integrálni az ArcheAge-be is. Épp ezért örülök, hogy a TRION lett a kiadó, mert a nevük számomra garancia arra, hogy nem lesz pay to win a game.
  • xalyy
    Reméljük a legjobbakat, majd eldőlik!

kalif, nem kell aggódj a marketbe tudtom szerinte csak cosmetics, néhány kisebb exp booster, kinézet, talán character slot és meg pár extra lesz. De nem hinném egy ilyen jó játékot így elcsesznének ez nem valami noname mmorpg, amibe bármit megtudsz venni pénzel.
  • kalif
    Minden kezdet nehéz.Én csak azon aggódom, ne legyen a játék pay to win .
  • amikkamakka
    Egyet értek veled, én a Trion nevével először a Rift-nél találkoztam és örülök hogy ők adják ki a játékot...szerintem a legjobb kezekben van.
  • Ashyn
    A TRION a lehető legjobb választás volt, én nagyon örülök, hogy ők gondozzák nyugaton. Azt írni róluk, hogy nem értenek hozzá... khm, inkább nem jellemzem.
    Ami a segítség kérést illeti: azt ne felejtsük el, hogy a játékot nem a TRION fejleszti! Ők csak a lokalizációt csinálják, és nyilván, ha bele kell nyúlni a programba, abban a fejlesztő cég tud a legjobban segíteni. Inkább + pont, hogy felmerték vállalni a segítségkérést.

Nem tudom, mióta játszol MMO-kkal, de mindig is úgy volt az, hogy USA az első, és csak aztán EU.
  • xalyy
    Háát van egy olyan érzésem, hogy nem lesz még a Launch-ig fényes jövője a játéknak. És ez nem a játék miatt van hanem a Trion miatt...
    Koreába, ahol készült a játék az eredeti XLGames csapattol már az 1.7-nél vannak. Trion nagyon amatőr, tegnap előtt este is 2x vagy 3x indították újra a szerót, hogy betegyék a marketet és meg az utolsó indításra SE VOLT BENT!! Jó kit érdekel az ingame market (Nem az AH) de akkor is ebből látszik mennyire nem értenek hozzá. Egyik postjukba leírták, hogy segítséget kellett kérjenek az eredeti csapattol. Szánalmas, én eddig legalabb 3x kellett felvegyem a kapcsolatot a live supportal, mert állandóan volt valami gond.

JA ÉS EURÓPÁT KERESZTBEN LESZARJÁK...
    Alig tudtak néhányan ingyenes béta kulcsot kapni, a szerver indulásról nem is beszélve. Ők reggel játszhatnak mikor mi este játszhatunk, mit mondjanak az előttünk levő időzónások??

Igen ez mind a Trion jóvoltából. Egyébként a játék az olyan, amire eddig valaha vágytam de nem értem miért nem tudta valami normálisabb publisher átvenni a játékot...
  • Tharus
    Köszönöm
  • Ahet
    55 jelenleg az elérhető max szint.
  • xalyy
    Olyan, hogy mennyi lesz nem lehet rá válaszolni, lehet 500 is. Inkább, hogy mennyi most az 50.
  • Tharus
    Mennyi lesz a játékban a max szint?
  • TomStorm
    Ohh,user error volt akkor sry:Ð Kösz

22GB,majd inkább elindítom éjjel
  • WhiteStar
    jaja.

jobb felső sarokban ki kell választani az Europe (Beta)-t
    és úgy tudod telepíteni
  • amikkamakka
    Igen,nálam elindult
  • TomStorm