3293
-
mikromanus #3213 Szeptember 30-án indul az új b2p Archeage Unleashed. Nincsenek p2w itemek a cash shopban, egyszeri vételi költségen túl nincs költség. Ami határeset az a több account személyenként. 3 account lesz engedélyezett amit azzal indokoltak, hogy egy helyen többen is játszhatnak. (kifogás. Mindenesetre így is bőven belefér).
2019.09.30: start. Nincs előrendelős pakkokra korábbi kezdés. Nincs előrendelői pakkokban p2w tartalom (kivéve azt a veszett durva 1, vagy két expansion scrollt :) )
2019.10.05: landrush. Hogy minnél több játékosnak legyen esélye földhöz jutni, így hétvégére csúsztatták ezt az "eseményt".
Megjegyzendő, hogy a cash shopban sincs és a vendorok se árulnak tax certificate-et, így elég korlátozott lesz a kezdő tax állomány mindenkinek (craftoláshoz kell befejezett farm, vagy ház).
Gondoltam szólok... -
#3212 B2P Archeage season passzel, p2w és apex nélkül. Megjelenés ősszel. -
mikromanus #3211 Kicsit régi kérdés, de ilyen kamuindokkal "uppolhatom" a topicot :)
Keresni nagyon nem érdemes, tekintve, hogy alig szokott 1-2 party hirdetés lenni egy időben. Nincs akkora "kínálat", hogy keresni kelljen sajna. A jobb alsó sarokban van ikon a party keresőhöz. Ott ahol a marketplace mail menü is van. Gondolom a party felületen lehetne szűrni is, vagy keresni kulcsszavakra. De ha egy oldalon van minden nagyon nincs értelme.
Partyt nem nagyon hoztam létre, így nem igazán tudok ebben segíteni. Gondolom van ott valami link ha te vagy a raid/party leader. Szokták a nation chat-en linkelgetni a partykat. Narancs színben jelennek meg. Bár az aréna lehet halványlila. :)
Mondhatni nem túl aktív már ez a játék. A Gamigo is inkább gondozza a sírját, minthogy megpróbálná feltámasztani. Pedig az alapjai most már életképesebbek. csak a Trino elég mélyre ásta az Archeage nevet, így meg nem igazán menthető. Főként ilyen "sajtoljuk ki még az utolsó dollárokat is a felhasználókból" stratégiával...
-
BnSToci #3210 Helló help me :)
Hogy is van a játékban a Parti keresés és hirdetése? -
Alanw #3209 https://hardmode.hu/mmorpg/archeage/ -
Bolhaslo #3208 Amennyiben (a civil betűt nem ismerem) cirill betűkre gondolsz, igen, tele van orosszal a játék. Nagyobb számban sehol sem vagyunk. Nem ajánlom ezt a játékot.
-
mikromanus #3207 Talána Blessben? :)
A Trino megint elcseszte a fresh szervert. Csúnyán kihagyták a ziccert. Amilyen érdekes és jó lehetett volna annyira el lett bökve sajnos. Meg aztán van most választás meg új játék, meg teszt veziós -early access-es is. Az agyatlan pénzkisajtolás már nem annyira jó. Azért Sok-sok ezer dollár és euró így is jön nekik naponta. Már az apex eladások alapján... -
Ayoner #3206 Sziasztok, nagyobb kihagyás után visszatérve azt tapasztalom,hogy szinte nincs is magyar játékos!
A Fresh szerverre is regiztem, hogy megnézzem talán ott de nem.
Nem, hogy magyart nem találtam de angol szöveget is csak elvétve, a chat szinte csak orosz vagy nem is tudom,
( civil betűk tömkelege) WTF!?
Melyik szerveren vagyunk nagyobb számban?
-
Bizó08 #3205 Nálatok is elcsúszik az új szerver fél óra után? Eléggé idegesitő igy feladatozni, hogy a szimkronizáció behal közbe... nesze neked új szerver. -
pengelevente #3204 Sziasztok!
Magyar klán alakulóban a fresh start Ezi szerveren!
Discord-on minden infót megtalálsz:
Discord invitation link: https://discord.gg/NJ2P2AH -
ChZ #3203 Magyar guildet csinál valaki? -
ChZ #3202 Hali! Mi is ott leszünk jópáran április 5-én a Nuiai oldalon. Az első napra szabit vettem ki... :)
Utoljára szerkesztette: ChZ, 2018.04.05. 18:42:02 -
Bizó08 #3201 Valami ilyesmire gyanakodtam én is a leírást illetően, sajna akkor ez van. :) Köszönöm! -
mikromanus #3200 Szerintem kb sehogy. Ahogy nézem az valamelyik eventes coin-ért volt elérhető, vagy visszatérő--loyal user érméért. -
mikromanus #3199 PTS 4.5 patch notes elérhető. Mondjuk a skill részletezés még szerkesztés alatt. A 4.5 patch letölthető a PTS-re (csak még karbantartás van, így belépni nem lehet). -
Bizó08 #3198 Szevasztok!
Leírná nekem valaki részletesen Pm-be is akár, hogy lehet legegyszerübben mana fuel kosztümre szert tenni?
Elöre is köszönöm! -
mikromanus #3197 Szerintem én is be fogom próbálni, bár elég sok kérdéses rész van benne. Sokmindent átszabtak és túlbonyolítottak. Meg a "hype" is kisebb. Mondjuk a múltkorival sokat nem értem, mert egy kisebb "családi" guildbe csöppentem sok alt accounttal a meghirdetett profinak , nagynak és PvP orientáltnak tűnővel ellentétben. Nem sok értelmes EU guildet láttam eddig. Pár orosz, néhány nemzeti próbálkozás, de semmi kevésbé sérülékeny és erősebben nemzetközi... -
Drren #3196 Sziasztok!
Az április 5. induló Fresh Start Progression Serverre jön innen valaki?
Én pár haverommal tuti elkezdem Nuiai oldalon. :) -
mikromanus #3195 4.5 talán nyárra megjön. Koreában már megy azt hiszem január 4 óta. Csináltak remastered servert, amit azon melegében szét is csesztek a p2w-nel. Korlátos itemek (csak illustrious-magnificent és dungeon gear), de nincs regrade limit. lol. A szerver tele van DR-ekkel. Egy alap kombó és minden más fekszik ezen a gear szinten.
A 4.5-ben az "alacsonyabB" szintű itemek vissza lettek vonva. Craftnál az első craftolható az illustrious. Úgy mint a craft házakban is volt eddig. Az obsidian első két szintje helyett is illustrious-magnificent lesz. Az auroria mobok nem dobnak már auroria fegyvert és armort. helyette basic minőségű illustrious itemeket fognak potyogtatni. A gear upgrade-nek minimum minőségi követelménye lesz és a "kimenet" mindig ugyanolyan regrade minőségű lesz függetlenül a kiindulási anyagtól (pl illustrious-magnificentnél grande magnificent lesz, epheriumnál rare, delphinadnál arcane a craftolt fegyver ha jól emlékszek). A regrade esélyeket kb duplázták. Epic-től lesznek alacsonyabb esélyek. Addig kb charm nélkül is minden megy 1-2 rollból. Ha buksz egy magasabb minőségű enchantot, akkor nem törik el az item. csak "damaged" lesz. A minősége is marad. Ekkor is használható rendeltetésszerűen és el is adható. Használható az ethernal itemek regrade-jében is. Csak nem lesz többé enchantolható. -
herceg90 #3194 meg jól olvasom hogy megszunik az obsidian t1-t2 as fegyok és atalakithatoak lesznek a fegyok magnificent meg illustrious -
herceg90 #3193 sziasztok lehet hulye kerdes lesz de a 4.5 mikor erkezik? -
mikromanus #3192 A gatyesz nem craftolható item. vagy megveszed gilda star-ért, vagy loyaltyért. Lehet van honor, vagy fizetős mód is. Mivel "kicsomagolás" előtt eladható, így megveheted AH-ban is. Már ha valaki eladna egyet. A szintezése ha jól tudom ugyanaz mint a costume itemeké. (synthium-synthium-synthium) -
herceg90 #3191 sziasztok az lenne a kérdésem lehetséges e undergarments-et készíteni ? -
mikromanus #3190 A "nemzeti" guildek elég sérülékenyek azért. Könnyen ellaposodhat a játék. Meg egy-egy ember kiesése sokat számít. Egy jó multinemzetiségű csapat az igazi. Amikor a török, görög, magyar, lengyel és franci "angolok" beszélgetnek az anyanyelvi egyéb angolosokkal.
A korábbi egy vagy két itt is jelzett guild gondolom még élhet. A Trinó féle szerverek viszont nem túl meggyőzőek. Se népességben, se a kínált játékban. Újaknak nem sokat adnak. Nagy a gear hátrány, erős a p2w és sok a szerencsejáték a fejlesztésekben még most is. Fresh start még max tervben van, de semmi hír nincs róla valójában. A szerver amit "nevénnem nevezünk" elég jól bírja még. Nincs meg a halott szerver érzés így 2-3 hónap után sem és sokkal kevésbé esett szét a mezőny gearben is.
A holnap induló koreai új szerver jó lenne, csak fehér ember oda nem jut be. Korea ilyen zárt közösség és a nyelv se könnyű olvasatú. Ez kimarad. :) -
sztar007 #3189 Sziasztok!
Én most jöttem vissza 2 év után, a Retribution szerveren vagyok, magyar klánt keresek én is. Ha van aktv közösség, jó lenne ha irna valaki -
dzsoni1971 #3188 Sziasztok!
Először is BUÉK mindenkinek.
Most kezdtem a játékot, a Tempest szerveren, Nuianként.
Olyan segítőkész , aktív magyar csapatot keresek, aki felkarolna az elején, aztán majd, ha felzárkóztam, talán, én is tudok tenni a közért.
Természetesen, ha más szerveren vannak összeszokott, sokat látott játékosok, akik szeretik pesztrálni a kezdőket, szívesen venném, ha írna.
Előre is köszönöm! -
Bizó08 #3187 Tárgytalan már, megoldottam! -
Bizó08 #3186 mikro nézz be légyszives.. -
Bizó08 #3185 Köszi! -
mikromanus #3184 F.Y.I:
"Known Issues
...
•[Will be fixed as of 12/20's patch] Eco-Fuel is currently unable to be used with farm carts/haulers/wagons/freighters."
itt a patch notesés a hibalista:
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?335021-ArcheAge-Maelstrom-Official-Patch-Notes
-
Bizó08 #3183 Hali!
Nem tudja valaki hogy miért nem müködik az eco gyorsitó a 8 pakkos szekéren? -
herceg90 #3182 sztem pontos köszi szépen :) hat igen mar ennyire drága :S -
mikromanus #3181 Esetleg ez? Nem tudom mennyire pontos. Ilyen rohadt drága celestial és afelett most?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J3FQaF1DW-xI6w2QeKR1RfVSiK8pPip0-XEJmhi23Qk/edit?usp=sharing -
herceg90 #3180 rendben azé köszönöm :) -
mikromanus #3179 Erről nem tudok pontos infót. Az alacsonyabb szintű itemek olcsóbbak. Egy T1 obsidian olcsóbb mint egy T3 például. Ezen belül is növekszik minőségi szintenként. Armornál meg szerintem más "kisebb" és nagyobb daraboknál is. Keresgélj a neten ha érdekel. Hátha van valami funkció/képlet rá... -
herceg90 #3178 engem az ára érdekel obsidian armornalnál hogy pl heroicbol uniqua az 36 gold vagy grandböl rare az 25gold 44 ezust (ezt az egyet tudom biztosra hogy mennyibe kerül) ezek az árak érdekelnének hogy nem e tudtok hogy valahova lellene irva
-
mikromanus #3177 A regrade az véletlenszerű. Van valamennyi esély, de egy charm emel ezen az alap esélyen és a 30% nem azt jelenti, hogy ha tizszer próbálkozol, akkor tuti háromszor sikeres lesz. Nagy átlagban jön a 3/10, de ez nem segít ha épp pechsorozatod van és 20. alkalommal is bukod. Meg szerintem ha lagol a szerver, akkor "beakad" időnként az eredmény. Így lehet zsinórban több bukta egy mezei rare sail enchanton, vagy épp 1-2másodpercen belül több siker.
Nem tudom ez mennyire frissített, de kb jónak tűnik:
https://archeage.gamepedia.com/Regrading
Néha van regrade event is. Ilyenkor vagy nem törnek a magasabb minőségű itemek (egy szintig), vagy nagyobb esély van a sikerre (egységesen mindenen ugyanannyi, vagy az alacsonyabb minőségűeken).
-
herceg90 #3176 arra gondolok hogy pl rarebol -> arcane arcanebol-> heroic mennyibe kerül a regrage mert szeretném kiszámítani mennyi kellene ha jól tudom 6 dikan regrade event lesz és arra mennyit kéne össze szednem meg a másik kérdésem regrade eventen ha jól tudom nem törhet a celestial de vissza eshet e? -
mikromanus #3175 http://archeagedatabase.net/us/
Vagy megnyitod a foliot (O) és kitallózod azt a vért, vagy fegyvertípust amire nézed a fejlesztést. A fejleszthetőség mindig ott van a jobb felső részen. -
herceg90 #3174 hali valaki nem tudja mennyibe kerülnek a t1 obsidian regradek nem találtam sehol ahol le lenne írva ha valaki tudna linkelni vagy leírni nagyon megköszönöm