környezettudatos életmód
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rákerestem és végül a facebook oldalán találtam infót róla:
http://www.facebook.com/SzolnokPlaza
Nekem nagyon tetszett! 😊
Volt 1-2 ügyes megoldású környezetkímélõ járgány kiállítva. Akit érdekel a téma, és arra van dolga szerintem érdemes beugrania megnézni.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
mi tavaly voltunk a Magas Tátrában kirándulni,idén a Lengyel Tátrát is tervezzük,de lehet megint csak Szlovákiáig jutunk,ez még sok mindentõl függ.Nekem Teva túracipõm van,ez elég jó nekem mondjuk bevált,de ez is olyan dolog,hogy neked kell kitapasztalni miben érzed jól magad😊
ti hova szoktatok járni kirándulni?Milyen túracipõtök van?
(Meg az emlõsökbõl mindig kevesebb van mint a rovarokból, hiszen nagyobbak.)
A kényelem a legmocskosabb drog a világon. Ezer éve ez mozgatja a civilizációt. Rabszolgák, fûszerek, csillogó kövek, világítás, számítógép...
Változtatni lehetne nagyon könnyen,de mint tudjuk a profit mindenek elõtt.
vagmafia.com
100k ember mellett sose jutottunk volna el az atomkorba, autó se létezne.
Forza.
Legalább ha írunk valamit ide akkor jót írjunk.
Európában nincs túlnépesedés. Nálunk népesség fogyás van ami majd olyan gazdasági problémákhoz vezet hogy sírni fogunk.
A túlnépesedés elsõsorban afrikában van. De ott sem sokáig mert olaj fogyásával/drágulásával már nem tudunk annyi élelmiszert termelni ami oda is elég lenne.
Live for nothing or die for something.
igen, röhej, szõnyegbombázni kéne a digókat érte.
Forza.
A mûanyag zacskók tudtommal mind hõre lágyúlóak, ergo közel 100% arányban simán újrahasznosíthatóak. Szükség esteén el is lehet égetni megfelelõ égetõmûben, mert gyakorlatilag kõolaj fûtõrétéke van a mûanyagoknak.
1 tonna papír újrafeldolgozása / legyártása nagyságrendileg 10 tonna vizet koszol össze és egyéb vegyszereket igényel.
Megáll az eszem, hogy ezt nevezek arrafelé környezetvédelemnek....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://nodes.agr.unideb.hu/limesurvey/index.php?sid=11339&lang=hu
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ