9
-
Kindred Blades #9 Két dolog jut egyből eszembe.
Először is hogy lehetsz me3fan, amikor a játék még meg sem jelent? Én is előrendelve veszem a BioWare játékokat, de nem jelentem ki, hogy rajongója vagyok, míg nem láttam.
Másodszor mi köze van ennek a TRON-sorozat hírhez?
Annyi, mint az én hozzászólásomnak: semmi a világon. -
bmw #8 A film sem vmi jo a sorozatot sem igazan varom... -
viasz #7 "messze van 2012. nyara"
"A tervek szerint 2012. nyarán"
Ezekben az esetekben nem teszünk pontot a dátum után... -
RecoPhile #6 Gondolom "előjátéknak" célozzák meg. :D -
Locutus51 #5 Így igaz, ráadásul éppen azt dolgozza fel, és mutatja be, amiről a sorozat szólna, most akkor ennek mi értelme? -
#4 Remélem nem jön össze a dolog, elég volt a második részt végigszenvedni magyarul, hiába kiváló a játék, ha a fordítás sok helyen hibás és pocsék.
Na de hogy a hírhez is szóljak: kíváncsi leszek a sorozatra, mivel van ugyanerről egy képregény, Tron - Betrayal címmel. -
xido #3 ..és ha jól tudom,a Tron:Evolution című játék is a Legacy előtt játszódik,de a tévésorozat után időrendben mindenképp... -
Silenzio #2 A Rács helyett még mindig szerencsésebb lenne a Mátrix. Kár, hogy akkor mindenki másra gondolna... -
me3fan #1 Kedves Magyar Mass Effect fanok!
Az utóbbi időkben sajnálattal lehet hallani, hogy az EA régiónkban üzletpolitikát váltott a lokalizációkkal kapcsolatban. Sajnos ez abban mutatkozik meg, hogy nagy valószínűséggel a Dragon Age II már nem lesz magyar felirattal! Így nagy valószínűséggel a Mass Effect 3. és egyben befejező epizódja sem lesz lokalizálva kapható a boltokban...
Sok ME fan, köztük én se örülök ennek a hírnek. Eddig mindent megvettem, ami Mass Effect; napokban olvastam el a Felismerés c. könyvet is. Éppen ezért, a harmadik részét is szeretném magyar nyelvvel megvásárolni!
Ha ti is szeretnétek magyar nyelvvel, akkor kérlek benneteket, hogy írjátok alá a petíciót, amit a hozzászólásom végén találhattok meg.
Köszönöm!
Jelszavunk: 10 ezerig meg sem állunk!
http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation