2010 abszolút kedvencei és legrosszabbjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A disciples 3 tényleg nem sikerült jól.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Amúgy az azért kicsit erõs, hogy a City Interactive (rosszpcjátékok blog fõ inspirációforrása) jobb játékot készít, mint a legújabb Final Fantasy.
Az elemental viszont csak eleinte volt hulladék, de a folyamatos javítgatás után már kezd egy hangulatos játékká válni. Aki ismeri régrõl a Master of Magic-et annak az Elemental a nosztalgia miatt még inkább tetszik. 😊Nem egy mindent verõ cucc (birodalomfejlesztõs stratégiából nekem a Master of Orion 2 a király a mai napig), de azért nem egy darab szemét mint amit a lista szerint mondani lehetne.
Mondjuk nekem az egyik kedvenc engine-em az X-Ray. Sok szempontból szar, de nagyon realisztikusan visszaadja a kelet-európai környezetet, és a játék hangulatát. A dinamikus fény(-árnyék) hatások pedig szerintem verik minden más játék grafikus motorjának hasonló képességeit - eddig.
A Crysis-t viszont ne szidjuk. Vérbeli, nagybetûs FPS mindenféle sallang nélkül. Röviden és tömören. Emellett(!) még ma is csúcsnak számító grafikával. Ami egy 3 éves játék esetében szerintem nem is rossz.
viasz: a StarCraft 2-n szerintem nincs mit leszólni... 😊 Max, hogy sokat kellett várni rá. 😊
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Persze ennek én örülök, szerintem megérdemelte a 2. helyet.
Warhammer 40k DoW - Chaos Risinggal nem értek egyet. Igaz, csak az alapjátékkal játszottam, de nem hiszem, hogy a kiegészítõ egy teljesen új játékot hozott volna. A legprimitívebb módon repetitív, és rövid idõ után nagyon unalmas. Csak azért játszottam vele, mert kíváncsi voltam, hogy a commandernél és az egységeknél mit lehet fejlesztgetni. De amint elérték a 20-as szintet, abba hagytam... mert dögunalom volt, na...
És a Mass Effect II-vel sem értek egyet. Majdnem minden profi benne, de a történet és a játék bugyutaságai miatt nem igazán tenném az elsõ helyre. Az elsõ 10-ben talán benne lenne, ha rajtam múlna...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Az utóbbi idõkben sajnálattal lehet hallani, hogy az EA régiónkban üzletpolitikát váltott a lokalizációkkal kapcsolatban. Sajnos ez abban mutatkozik meg, hogy nagy valószínûséggel a Dragon Age II már nem lesz magyar felirattal! Így nagy valószínûséggel a Mass Effect 3. és egyben befejezõ epizódja sem lesz lokalizálva kapható a boltokban...
Sok ME fan, köztük én se örülök ennek a hírnek. Eddig mindent megvettem, ami Mass Effect; napokban olvastam el a Felismerés c. könyvet is. Éppen ezért, a harmadik részét is szeretném magyar nyelvvel megvásárolni!
Ha ti is szeretnétek magyar nyelvvel, akkor kérlek benneteket, hogy írjátok alá a petíciót, amit a hozzászólásom végén találhattok meg.
Köszönöm!
Jelszavunk: 10 ezerig meg sem állunk!
http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Mass Effect 2 pedig megérdemelte az 1. helyet, ahogy az Amnesia is az ötödiket. Habár lehet, h még magasabb helyezés járt volna neki 😊.