24
  • Renátó1985
    #24
    na persze a cartoon-on biztos a tom és jerrey-ben mi?
  • WiZe
    #23
    Szánakozás helyett épp itt lenne az ideje megtanulnotok angolul, pontosan a játék lehet segítségetekre ebben. Én anno a cartoon networkön tanultam meg angolul 10-15 éve.

    A disciples 3 tényleg nem sikerült jól.
  • Renátó1985
    #22
    most neked nem mindegy, ha akarod angolra állítod. miért jó az, ha nem lesz magyar?
  • Naridar
    #21
    Gondolom ez csak a PC-játékok listája.

    Amúgy az azért kicsit erős, hogy a City Interactive (rosszpcjátékok blog fő inspirációforrása) jobb játékot készít, mint a legújabb Final Fantasy.
  • Szefmester
    #20
    A disciples 3 megérdemli a helyezést, nagyon nagy csalódás lett a 2. részhez mérve.
    Az elemental viszont csak eleinte volt hulladék, de a folyamatos javítgatás után már kezd egy hangulatos játékká válni. Aki ismeri régről a Master of Magic-et annak az Elemental a nosztalgia miatt még inkább tetszik. :)Nem egy mindent verő cucc (birodalomfejlesztős stratégiából nekem a Master of Orion 2 a király a mai napig), de azért nem egy darab szemét mint amit a lista szerint mondani lehetne.
  • Woodsnail
    #19
    Számomra a Disciples III az év csalódása volt elképesztően szar lett szerintem is. A Disciples II ezerszer jobb. Mass Effect II pedig megérdemli.
  • Balumann
    #18
    Pláne annak, aki nem tud angolul.
  • wraithLord
    #17
    Egyetértek. De legalábbis benne lehetne az első 10-ben, esetleg az első 20-ban. (csak akkor 20-as lista kéne...:))
    Mondjuk nekem az egyik kedvenc engine-em az X-Ray. Sok szempontból szar, de nagyon realisztikusan visszaadja a kelet-európai környezetet, és a játék hangulatát. A dinamikus fény(-árnyék) hatások pedig szerintem verik minden más játék grafikus motorjának hasonló képességeit - eddig.

    A Crysis-t viszont ne szidjuk. Vérbeli, nagybetűs FPS mindenféle sallang nélkül. Röviden és tömören. Emellett(!) még ma is csúcsnak számító grafikával. Ami egy 3 éves játék esetében szerintem nem is rossz.

    viasz: a StarCraft 2-n szerintem nincs mit leszólni... :) Max, hogy sokat kellett várni rá. :)
  • leeloodallas
    #16
    A szerény szubjektív megítélésem szerint 2010 legjobb játéka a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat. Évek óta csak az előző STALKER-részek adtak olyan játékélményt, amiért érdemes nap mint nap leülni a gép elé. Értem én, hogy vannak bugok, meg a grafika sem súrolja a valóságot (bár a sztorihoz, az alaptörténethez tökéletesen illik, és azért egyáltalán nem csúnya, pláne max. graf. körül...), de el is megy egy belépő szintű gépen is, és JÁTÉKÉLMÉNY tekintetében ízzé-porrá veri az atomerőművekre tervezett Crysis-féle, "az én gépemen fullon megy, nálad meg csak sima high-on...", "kicsi a pöcsöm, de a gépem egymillió gigahertzes" vakítani való parasztoknak kreált csilli-villi takonygombócokat.
  • Stranger666
    #15
    Én is.
  • RecoPhile
    #14
    Felejtsd el, úgy se fogják magyarra fordítani. Ami jó! :)))))
  • viasz
    #13
    Gyanúsan senki nem szólja le a StarCraft-ot :))

    Persze ennek én örülök, szerintem megérdemelte a 2. helyet.
  • wraithLord
    #12
    ...vagy akkor csak felirattal... :)
  • wraithLord
    #11
    Nem trollkodásból írom... Én komolyan örülök neki, hogy nem cseszik el végre a DA2-t és a ME3-at szinkronnal és felirattal. Mindig vetethettem meg egy haverommal Angliában...
  • wraithLord
    #10
    Nem tudom, miért túloznak ennyire a Disciples III-mal. Azon kívül, hogy rövid, és hiányos, mert előre eltervezték, hogy "lehúznak róla" egy kiegészítőt is, semmi különösebb gond nincs vele. Vagy akkor minden Disciples rész szar volt? Neeeeem...

    Warhammer 40k DoW - Chaos Risinggal nem értek egyet. Igaz, csak az alapjátékkal játszottam, de nem hiszem, hogy a kiegészítő egy teljesen új játékot hozott volna. A legprimitívebb módon repetitív, és rövid idő után nagyon unalmas. Csak azért játszottam vele, mert kíváncsi voltam, hogy a commandernél és az egységeknél mit lehet fejlesztgetni. De amint elérték a 20-as szintet, abba hagytam... mert dögunalom volt, na...
    És a Mass Effect II-vel sem értek egyet. Majdnem minden profi benne, de a történet és a játék bugyutaságai miatt nem igazán tenném az első helyre. Az első 10-ben talán benne lenne, ha rajtam múlna...
  • shaddam
    #9
    Rdr?Heavy Rain?Gow3?Na köszöntem...
  • Evoluti0N
    #8
    Az akció RPG szerintem pontosabb meghatározás :P
  • Hoz_Hun
    #7
    A Mass Effect 2 abszolute megérdemelten lett első. :)
  • Hoz_Hun
    #6
    Majd ha kihuztátok Albert Weskert meg a többi marhát a listáról, talán aláírom. Addig egy komolytan petició az egész.
  • JackSparrow88
    #5
    A disciples III a 10 legrosszabb játékok listájában??? Hát ez szánalmas mivel nekem nagyon bejött a game és még távolról sem tudnám trének mondani pedig elismerem vannak azért hibái.(bugok leginkább)Én speciel ahelyett mondjuk talán a NFS HP-t tettem volna mer az tényleg nem lett valami jó...
  • Stranger666
    #4
    Gyerünk kezdjük el, A StarCraft 2 egy szar és nem való a top10be!
  • me3fan
    #3
    Kedves Magyar gamerek/Magyar Mass Effect fanok!

    Az utóbbi időkben sajnálattal lehet hallani, hogy az EA régiónkban üzletpolitikát váltott a lokalizációkkal kapcsolatban. Sajnos ez abban mutatkozik meg, hogy nagy valószínűséggel a Dragon Age II már nem lesz magyar felirattal! Így nagy valószínűséggel a Mass Effect 3. és egyben befejező epizódja sem lesz lokalizálva kapható a boltokban...
    Sok ME fan, köztük én se örülök ennek a hírnek. Eddig mindent megvettem, ami Mass Effect; napokban olvastam el a Felismerés c. könyvet is. Éppen ezért, a harmadik részét is szeretném magyar nyelvvel megvásárolni!
    Ha ti is szeretnétek magyar nyelvvel, akkor kérlek benneteket, hogy írjátok alá a petíciót, amit a hozzászólásom végén találhattok meg.
    Köszönöm!
    Jelszavunk: 10 ezerig meg sem állunk!

    http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation
  • Tinman #2
    Ja-ja a Mass Effect 2 remek kis lövöldözős akciójáték
  • Evoluti0N
    #1
    A Disciples 3 valóban nagyon csalódás lett. Az öcsém nagy fanja a 2. résznek és úgy várta a harmadikat, mint a messiást. Azonban miután kipróbáltuk, fanyalogva félretettük és inkább ismét elővettük a már lassan 9 éves 2. részt :).
    A Mass Effect 2 pedig megérdemelte az 1. helyet, ahogy az Amnesia is az ötödiket. Habár lehet, h még magasabb helyezés járt volna neki :).