Diablo 3 - Karakterünk jellemzői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A diablo mindig is, a hentelésröl és az egyre jobb cuccok gyüjtéséröl szolt, meg a karakter fejlesztéséröl. Itt is meglesz, vagyis nem lesz ezzel semmi gond.
Ha már szidjuk a dio3-at akkor inkább más miatt kéne szidni...
Pl.: potik eltünése, amiket mobbol esö gömbök váltanak fel...
skillpontok elosztása is teljesen máshogy lesz, pedig a dio2-ben pont az volt az egyik legjobb dolog.
Amugy, ha bonyolulut rendszer kell ott van a Baldurs gate 1-2, vagy a picit egyszerübb Icewind dale 1-2. 😊
2011-ben, de igazábol már jópár éve nem szabad arra várni, h esetleg kijön vmi gondolkodtatobb játék. Ha ilyen kell az indie kategoriában kell szétnézni, de az agyonhype-olt játékoktol teljesen felesleges ezt elvárni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tömegek torkán csak a primitív harcrendszert lehet letolni mostanában.
Voltak, akiknek még a Dragon Age hiperegyszerû harcrendszere is gondot okozott, ezért azt is tompára butítják a 2 részben, s máris érkeznek a pozitív visszajelzések, hogy ez jó, stb.
Vagy mondjuk a Mass Effect 1, ahol a tárgyak, modok által adta lehetõségek adtak egy halovány taktikai élt, túl összetettnek bizonyult, ezért le kellett butítani a második részre.
Stb, stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon örlnék neki ha senki nem venné meg.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sõt, szerintem a karakterosztályok is ugyanazok más névvel ellátva.
Demon Hunter = Amazon
Monk = Pala és Asassin keverék
Witch Doctor = Necromancer
Persze nincs ezzel semmi baj én szerettem a régi felállást 😊
Olvastam ma egy jó cikket amiben sok részletet leírnak a játékmenetrõl és a loot-ról:
http://www.pcgamer.com/2010/12/16/diablo-3-a-hellraising-preview/
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."