Bármit azonosíthat a netre kapcsolt szemüveg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Azonban, ha sokat viseled ellustul az agyad és alchelymeres leszel.
<#hehe>#hehe>
Másrészt a faszbuk szerintem is a CIA open databéze az emberiségrõl, a magam részérõl a hagyományos adatgyûjtési módszerek híve vagyok, nem fogom önszántamból kiadni ezeket az adatokat. Legalább kérjék, ha már õk a legnagyobb felhasználói ennek a rendszernek.
<#hawaii>#hawaii>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
vöröske aranyos az jöhetne, ezt a szart meg tartsák meg maguknak, vagy nézennek vmi rendes sci-fit
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Igen?
Mert simán felismer az ember olyans zékat, amit azelõtt nem látott még, vagy rovart, madarat, stb. stb., más kérdés, hogy nem tudja õket tipizálni.
Küldjetek be ti is eredményt: http://eliteclockers.extra.hu
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ha a dolgok harmadát felismeri, már akkor túl sok információ jelenik meg elõtted.
Bár ha ez megvalósul, lehet nem merek többet kimenni az utcára..
Pl le van téve az asztalra egy bögre, és ha nem látja a fülét, akkor "kézbe" veszi, megforgatja, megnézi más szögbõl is, míg végül ki meri jelenteni, hogy az biza egy bögre. Azért a humánnak ez nem esik annyira nehezére.
Nem hiszem, hogy rövid idõn belül képesek egy olyan eszközt építeni, ami mindent, tévedhetetlenül felismer. Jó, megengedek egy tûréshatárt. Mondjuk emberi tûréshatára legyen. Amennyit az ember téved, annyit tévedhet a gép is (bár akkor meg minek, ha nem tökéletesebb?) Feltöltenek valamirõl 6 különféle szögbõl készült képet, és ha a hetedikbõl látja, akkor máris nem tudja 100%-ban azonosítani.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Nekem tetszik ez a hmd 😄 Épitenek bele egy höérzékelöt, meg egy célkeresöt és megvan a predator sisak 1.0 alfa 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nincs, nem is lesz...
5 év múlva minden geek ilyenben divatozik majd, 10 év múlva meg se tévé, se monitor, se telefon. jó lesz ez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊