6
  • janus391
    #6
    amúgy is mit képzel ez a fegyenc maradék hogy ki mer kezdeni a " nagyságos amerikával"
    Az amerikaiak az arcukba fognak bele bukni, amikor lenézik az arabokat meg a kínaiakat. Ezek már akkor kereskedtek amikor ki lejöttünk a fárol.
  • torzsvendeg
    #5
    Kína mellett még mindig az USA az egyik legnagyobb környezetszennyező ország.
    Washington inkább a környezetvédelem módját keresse! A XXI. században ez sokkal nagyobb probléma mint a "boszorkányüldözés". Hahó, ez itt már nem a középkor!
  • morden
    #4
    Érted Assange a gyilkos, mert pl nyílvánosságra hozta, hogy gyilkolnak meg kb 1 tucat irakit helikpterről, vagy nyilvánosságra hozza a blackwater nevű műintézmény dolgait. (még véletlenül se az a gyilkos aki meghúzza a ravaszt, hanem aki lefényképezi ezt és elküldi az újságoknak )...
  • Cefet
    #3
    Jó arc ez az Assange. Sok-sok ilyen kellene a világnak.
    Jó lenne, ha az emberek világszerte megtudnák azt a sok mocsokságot, amivel megnyomorítják az életüket. Ha kiderülne, kik az igazi élősködők.
    Hajrá, hajrá!
  • Troppauer
    #2
    Hat igen, ki is a terorista???

    Ha Mengele csinalta volna Guantanamoban a fogolykinzasokat, mar 10x halalra iteltek volna........

    De hat a gyoztesek irjak a tortenelmet.
  • narumon
    #1
    Bazdmeg, kiderül, hogy Ők a terroristák erre azt nevezik terroristának aki kiszivárogtatta, hogy Ők azok. Minezt nyíltan és nagypofával. USA rulez. (affelől nincs kétségem, hogy a nagyszámú dezinformált amerikai meg habzó pofával gyilkolná le Assange-t a szeretett hazája ellen elkövetett terror támadásért....)