25
-
crosscut #25 Szerintem:
1.Heavy Rain (PS3)
2.Castlevania LoS (xbox360/ps3)
3.Fallout new vegas (PC)
4.BioShock 2 (PC)
Most hírtelen reggel többet nem tudok ami emlékezetes lett volna :)
Red Dead Redemption jó játék szerintem, de korántsem olyan jó mint amennyira mondják. Azaz jó persze, de valahogy úgy érzem hogy "rockstar" gta és ezért akkor ez kell hogy legyen az év játéka" miatt kapta meg az első helyezést mindenhol.
Halo reach? No ne vicceljünk :) Azaz nem viccelnek, szimplán fizetik őket vagy csak agymosottak. Azon kívül hogy magyarul (is) beszélnek benne, semmi extra. Ennyi erővel akár az "új" AVP is lehetne azon a helyen. Ott legalább 3 karakter közül választhatunk, amire viszonylag kevés FPS játékban van lehetőség.
Starcraft 2? Szép és jó, viszont ez a "külön lesz zerg meg protoss single kampány" hozzállással elérte nálam azt a blizzard, hogy gyüjtői kiadást még véletlenül sem veszek belőle.
A többi játékról a véleményemet pedig DLC formájában letölthetitek 800MS pontért. -
morden #24 A farmville a legnépszerűbb, kb 10-20x többen játszanak vele mint a wowwal. -
wsvap #23 fura, hogy az a játék amivel a legtöbben játszanak a világon nincs közte :) konkrétan a wow -
winnie #22 "Pff, az angoloknak nincs ízlésük, ezek közül a játékok közül konkrétan egy sem tetszett különösebben, "
és ebből empirikusan jött neked, hogy az angoloknak nincs ízlésük? -
morden #21 Én is ilyenre gondoltam ,de a cikkben kész tényként ráadásul múlt időben van írva, hogy felülmúlta az első rész sikerét a 2. Szerintem egy jövőben esetlegesen bekövetkező dolgot (annak a fényében, hogy még jön 2 rész) nem illik már most tényként leközölni. -
#20 Na annak még csak nem is nagyon animés a grafikája, viszont a linearitást durván tulzásba vitték -> viszont japánon kívül majdnem sikeresebb lett mint japánban, szal nem a legjobb példa. lásd itt -
#19 Hajrá Red Dead Redemption, várunk PCre!!
Black Ops, lefizetni a zsűrit pár címért meglehet, de ettől nem lesz eladhatóbb a szutyok:) -
FoodLFG #18 JRPG = lineáris interaktív kardozós anime.
http://www.gametrailers.com/video/review-hd-final-fantasy/62720 -
#17 Gondolom abban sikeresebb, hogy többet adtak el belőle adott idő alatt mint az elsőből. Az összes eladást még nem lépték túl, de egyértelmű, hogy több fog elmenni belőle mint az 1-ből. -
#16 "Pedig a Galaxy keresztbe lenyeli az összes 2010-es játékot."
Megint ízlés kérdése. -
morden #15 Amúgy sehol egy forrás, gondolom a cím is alapjáraton hibás, hisz nem az angolok úgy teljesen, hanem néhány 10 angol állította össze azt a listát amit csak úgy emlegetnek a cikkben, hogy az "angolok listája" :D csodaszép cikk! -
#14 No és a heavy rain hol marad?Egy olyan listán ahol van halo meg cod minimum dobogósnak kell lennie.I -
morden #13 "A Blizzard képes volt megismételni az első rész sikerét - sőt, alaposan felül is múlta azt " Hát az első rész még 12 évvel a kiadás után is jól megy , szerintem jóval többet is adtak el belőle mint a 2. részből, nem értem hogy lehet leírni hogy sikeresebb, vagy miben sikeresebb, egy sg cikkben lévő elütések számában sikeresebb a 2. az elsőhöz képest :D -
ppista #12 Pedig a Galaxy keresztbe lenyeli az összes 2010-es játékot. Persze csak annak, aki zsigerböl nem undorodik a bajuszos pacáktól. :)
Hiába, a Nintendo ennyi év után is a mezöny elött jár mérföldekkel.
zola2000: A DQ9. egyszerüen letehetetlen. -
#11 Ó engem még 5 órát sem sikerült egyiknek sem "odaragasztani", de ízlésről nem lehet vitázni. Viszont egy játék attól biztosan nem lesz jó, hogy nehéz, ebben asszem egyetérthetünk. -
RecoPhile #10 Pedig vannak egész jók köztük. Vannak egyes jrpg-k amelyek akár 60 óra játékidővel tudnak szék elé ragasztani. :) Meg aztán vannak olyan retro shooting játékok amelyek olyan nehezek, hogy fejedet vágod a falnak, mert kb. lehetetlen végig vinni. -
#9 "Nah részemről meg az lenne gáz ha ezek a JRPG-k bármilyen komolyabb listán egyáltalán szerepelnének"
pedig az ff13 és a DQ9 is pár hétig azért benne volt az eladási toplistában az angoloknál is, bár ja kb akkora eséllyel indul az angoloknál egy rpg, mint japánban egy fps, meg mi a komoly lista? Japánban tud egy játék 4 milliós első napi eladást csinálni, angliában nem hinném ^^
/off vége -
#8 Egyébként nálam SC2 az első ötben lenne, Mass effect az első, RDR a második, Mario sehol. -
Papichulo #7 Koszi, ezekrol nagyreszt mar hallottam, de szinte egyikkel sem jatszottam, ennek ellenere jo a megerosites. Azt peldaul tudom, hogy a DQ jatekok megjelenese az nemzeti unnepnek szamit Japanban. Nekem az FF nagyon bejott, bar a XIII-at nem ismerem. Egyszer regebben csak emiatt vettem egy GBA-t egy hosszab repulout elott :)
Mivel ugy latom hasonlo az izlesed, meg megkerdeznem, hogy DS-re te mi ajanlanal? Esetleg X360-ra? Nem nagyon kovettem mostanaban a hireket, de szivesen jatszanek, foleg DS-en.
Koszi elore is... masoktol meg elnezest az off-ert. -
#6 Nah részemről meg az lenne gáz ha ezek a JRPG-k bármilyen komolyabb listán egyáltalán szerepelnének, szóval ez erősen nézőpont kérdése. -
#5 off: PS2re amit ajánlani tudok (bár én most pcn pcsx2 emuval játszok vele) yakuza 1,2 (kicsit shenmue hangulat bár nem ugyanaz), jrpg: tales of abyss, dragon quest 8 (jobb mint az FF sorozat, bár az ff13 miatti csalódás miatt azokat még nem is néztem :), suikoden 4-5-6-tactics (a 3 nem lett jó), grandia 3, de úgy érdemes figyelni a www.nisamerica.com és a www.risingstargames.com/ játékait (és eredetiben is rendelni tőlük). -
Papichulo #4 Szerintem ez nem azt jeletni, hogy az Angoloknak nincs izlesuk, hanem, hogy nekik masmilyen izlesuk van. A JRPG-k ezek szerint nem olyan nepszeruek ott. Amugy az RDR es az ME2 tenyleg nagyon jo.
Tavaly vettem poenbol egy ps2-t csak azert, hogy vegigjatszam a nekem kimaradt FF X-et es XII-ot, de azota csak porosodik a gep. Tenyleg a ps2 90001 verziot azt lehet MO-on hasznalni? Errol a Sakura Wars-rol nem is hallottam, de utanaolvasva jol hangzik, koszonom a tippet, kiprobalom.
Ha mar ennyire otthon vagy a szubkulturaban, nem tudnal valami olyat ajanlani, mint a Shenmue? Annak nagyon jo hangulata volt (bar nem igazan olyan, mint a tenyleges varose). -
MPZS #3 Egyértelmű az RDR első helye... -
#2 Pff, az angoloknak nincs ízlésük, ezek közül a játékok közül konkrétan egy sem tetszett különösebben, nálam az első díjat megoszva kapná a Sakura Wars: so long my love (ps2), és a Dragon Quest 9 (ds), de ha lenne angolul is, akkor beleférne a Tales of Graces F (ps3) is, csak az a baj, hogy én csak angolul tudok komolyabban, és sajnos az angoloktól függ, hogy az élvezhető játékok mikor jönnek számomra is érthető nyelven. -
#1 Az RDR megérdemelten lett az első, egymagában elég ok arra, hogy valaki vegyen egy konzolt a pc-je mellé is. Mérföldekkel jobb, mint a GTA4 volt, pedig az sem volt rossz játék.