48
  • ZilogR
    #48
    ...OMG, nem akarok belefolyni, de vidám kedvem kerekedett, olvasva a hozzászólásokat...
    Esetleg még a Pina Bausch-t kicsit nyögvenyelősen le is "fordíthatnák" Szeméremdomb 3D-nek és azt kéne a plakátra írni.
    Vagy egyszerűen Pina 3D.
    Ismerve a szellemi színvonalat, öregem, még a vakok is sorba állnának! (Ez nem vicc, emlékszem, amikor az első Peep-Show megnyílt Budapesten, egy vak csóka is beállt a sorba - INNEN a büdösbunkó, tapló poénom! EZT az ÉLET produkálta!!! És elnézést kérek a vakoktól, nem ő irányukba akartam támadni!)
  • stremix
    #47
    ...mármint itt Magyarországon...?
  • stremix
    #46
    Miért nem inkább "Pina Bausch" lett a film címe?
  • algost
    #45
    Hát, mivel szerkesztő vagyok, nem tűröm az ilyen és ehhez hasonló cikkeket.
    Aki meg "direkt" nem akarja érteni, hogy mire hajaz egy cím, azt csak sajnálni tudom...Elég szégyen, hogy szemellenzőt hordasz kisapám, de remélem majd megjön az eszed, és megedződik a lelked :):):):):) Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • Quantumleap
    #44
    Elég szégyen, hogy szerkesztő létére ilyen dühödt, tizenéves tini stílusban írkál fórumokra.
  • m minnifield
    #43
    melyik mozis magazin szerkesztője vagy?
  • Quantumleap
    #42
    Igaz, hogy most kurvára nem hozzád szóltam.
    De van egy kérdésem:MI A FASZNAK KIABÁLSZ?????!!!!!!
  • algost
    #41
    Igen, valóban, egyetértek...Nem hülye...:)
  • sonaba
    #40
    Algost: Attól függetlenül, hogy neked van igazad, ezzel a stílussal azért elég mélyre sűlyeszted magadat. Nem kell senkit lehülyézni, mert végeredményben az ő álláspontja sem elvetendő. Itt csupán arról van szó, hogy ez a cím messze nem a legjobban megválasztott cím, abban az esetben, ha a cikk tartalmának rövid összefoglalója kívánna lenni, és ebben a témában kevébbé jártas közönség (és ezen a fórumon ez a nagyobb többség) számára is értékelhető információt próbálna nyújtani. Abban az esetben viszont egyértelműen telitalálat, amennyiben minél nagyobb rákattintási arányt akar elérni, és ezen az oldalon vélhetően erről is van szó.
  • algost
    #39
    ÍGY LE IS VETTEM, HOGY TE VISZONT IRIGY VAGY, AMIT SAJNÁLOK...
    :):)
  • algost
    #38
    Te figyelj, szemellenzős butuskám, nem a címmel van a baj, de leírom akkor 50 edjére is, hogy felfogd a kis primitív értetlen agyaddal....jó??? :)
    Szóval, a baj, azzal van, hogy félre érthető sőt, erre hajaz, ezért született, ezért olvassák, ezt a cikket...így akkor most már világos??? Felfogtad végre???
    Nos, azért leírom még egyszer neked! Szóval, NEM A FILM CÍMÉVEL VAN BAJ, MÁR HA EZ LESZ A CÍME, A BAJ AZZAL VAN, HOGY VALAKI KIS STÍLŰ MÓDON FÉLRE ÉRTHETŐ CÍMMEL ÍR CIKKET BELŐLE....ÍGY ÉRTHETŐ NEKED MOST EZ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    VAGY MÉG NEM ÉRTHETŐ NEKED EZ MOST?????????????????????MAJD ÍRJ MÁR HA MEGÉRTETTED, JÓ?????????
  • algost
    #37
    Az, hogyne irigység:):) Így több mint 10 éve az egyik mozis magazin szerkesztőjeként feltétlenül ez munkál bennem pajtás :):)::):):):):):):):):) Jól látod:):) Egyszerűen felháborít. Bors, Blikk színvonal.
  • Quantumleap
    #36
    Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de szerintem (mint írtam) egy átlagosan tájékozott ember is gondolhatja, hogy Pina címet (mint női nemiszerv) nem adnának egy filmnek. Sok alpári dolog megesik manapság, de itt azért még nem tartunk, tudomásom szerint.
  • sonaba
    #35
    Nincs ebben semmi irigység. Aki egy kicsit is mögélát az internetes cikkírás mozgatórugóinak, annak azonnal lejön, hogy kattintásvadász fogalmazásról van szó.
    És abban is biztos lehet mindenki, hogy egy tánc, vagy előadóművészi szakfórumon nem futott volna bele ehhez hasonló szánalmas próbálkozásba. Ennyi. Ezen vitatkozni is kár.
  • kalapos01
    #34
    Tényleg elég gyökér lehetsz, ha neked az fáj, hogy pár ember értesült egy esetleg őt is érdeklő Wim Wenders filmről, főleg, hogy másképp biztos nem értesült volna. Irigység?
  • algost
    #33
    Jó, a Gyökérért elnézést kérek, és azért is ha bunkó, ocsmány módon szólaltam meg, szóval, bocs. Szekeres úr idegelt fel.
  • algost
    #32
    Jézusom, te gyökér, nem a FILM CÍMÉVEL VAN BAJOM, JESSZUSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A cikkel van bajom, te értetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tényleg ennyire hülye lehet valaki?Valaki segítsen már! Figyelj, azzal van bajom, hogy Szekeres nem teszi egyértelművé a címben, hogy nem a női pináról van szó, csak azért, hogy elolvassák a cikket...Ez így érthető??? És egyébként biztos igazad van sok mindenben, meg biztos nekem is, meg biztos másnak is. Részemről ennyi.Szia.
  • Quantumleap
    #31
    Figyu vazze, Jabba szövegének pont annyira van jelentősége, mint a Pina filmcímnek. Épeszű, logikus gondolkodású ember amúgy is gondolhatja, hogy ilyen magyar címet nem adnának filmnek. Én amikor rákattintottam a cikkcímre, rögtön gondoltam, hogy ez nem a magyar címe. Te pedig, ahogy a szavaidból kiveszem, képes vagy azt hinni, hogy majd egy ilyen címet adnak a magyarok egy filmnek. Direkt csinálod, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
  • Zoliz
    #30
    A KURVA című műalkotás mikor kerül bemutatásra???
  • algost
    #29
    ööö, Ne haragudj, ha most megbántalak, de te tényleg ekkora hülye vagy, vagy direkt csinálod???? :)Sejtéseim voltak, hogy nem azért Pina a címe a filmnek, mert az magyarul női nemiszerv te ostoba...És igen, már írtam, hogy direkt csinálom, de ezt megtehetem, ha a kedves cikkíró okot ad rá...TEHÁT MIVEL EGYÉRTELMŰEN NINCS IGAZAD ÉS EZT TE IS ÉRZED VALÓSZÍNŰLEG, MERT MÁR OLYAN BADARSÁGOKAT ÍRSZ, HOGY TE SEM ÉRTED PONTOSAN, EZÉRT ZÁROM AZZAL A BESZÉLGETÉSÜNKET, HOGY OLVASD EL SOKSZOR A CÍMET, ÉS JÖJJ RÁ MAGADTÓL, HOGY MIRE UTAL A CÍM....NEM AZÉRT MERT PINA A CÍME....MIT SZÓLNÁL EGY ILYEN CÍMHEZ: ELŐZETEST KAPOTT A FASZ. Ez gondolom abszolúte nem félre érthető, csupán áthallásról van szó.Igen, csomót keresek a szaron is, te meg olyan dolgot próbálsz megmagyarázni, amibe belesülsz. Ennyire vak nem lehetsz, tényleg nem érzed, hogy a cikkek csak azért vannak, hogy felkapd a fejed.Tiszta blikk színvonal az egész.Aztán jössz ide okoskodni.
  • Quantumleap
    #28
    De most komolyan, tény és való, hogy vannak Viktornak gázos cikkjei és cikkcímei, de észrevehetően kezdenek gyűlni azok az emberek, akik a kákán is a csomót keresik, akkor is kötözködnek, amikor marhára felesleges. Erre jó példa még a "Heath Ledger nem lesz benne a Batman 3-ban" post.
  • Quantumleap
    #27
    Mellesleg amúgy a Jabbás dolog nagyon is jó példa.
    "nagyon nagy hülyének , vagy kreténnek kell lenni ahhoz, hogy valami jelentést tulajdonítson bárki is a "szó picsalének". "
    Nem nagyobbnak, mint ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy egy külföldi filmnek azért Pina a címe, mert ez magyarul a női nemiszerv. Ez kábé olyan, mint hogy én azért vagyok Tóth, mert a "tot" németül halottat jelent.
  • Waterhorse
    #26
    És miért gond az, ha egy cím apropójából kerül ki hír a filmről? Nemrégen valamelyik műsor a "levelet kaptam lájf" áthallású dalt boncolgatta éppen az áthallás apropójából, senki nem botránkozik meg rajta, h csak azért kerül előtérbe egy dal, egy mondarészlet vagy egy cím, sokkal inkább érdekes.
  • algost
    #25
    Hogy honnan is veszem? Nos, onnan veszem, hogy ismerve Szekeres írásait, tudom, hogy nem egy nagy agytröszt, és hát, mivel Wim Wenders elég szűk célközönséget mozgat, aki tudni szeretné, az tudja, hogy a PINA előzetese már elérhető, ezt nem kell taglalni 1 oldalon át, és az ehhez tartozó ismert közhelyek is ismertek, én így gondolom...Tehát, van az a bizonyos google és hasonlók oda csak annyit kell bevésni, hogy wim wenders, és minden bizonnyal, bármit meg lehet tudni a rendező mostani és régebbi munkásságáról. INNEN VESZEM.
  • Quantumleap
    #24
    És honnan veszed, hogy csak azért írta a cikket.
  • Quantumleap
    #23
    Még, ami eszembe jut, hogy Charlton Heston (RIP) vezetéknevét Görögországban Eastonnak ejtik, mert a Heston a görögben olyasmit jelent, hogy "Szard le őt".
  • algost
    #22
    Igen, teljesen egyetértek veled, de nem attól a személytől érdemli meg a hírt, aki RTL klubos Győzike só adatokat hasonlít össze Tv2-s Cápapolip nézettséggel.
    Álljon már meg a menet kérem szépen! Csak azért ne írjunk már cikket, mert a Pina szó ott van...Vagy írjon máshova, vannak erre fórumok.
    Elég szörnyű, ha valaki a kardjába dől, de az, hogy elkezd utána még forogni körbe - körbe az már nem tudom hanyadjára írom le : szánalmas.

    A másik Jabba azt mondja : "Szó picsalé" ez hogy jön ide? :) Semmi köze ehhez. Igen, szerinted van hozzá köze, de nincs egyébként. Te kiragadtál egy "kreált" nyelvet beszélő karaktert, ahol véletlenül elhangzik ez, nagyon nagy hülyének , vagy kreténnek kell lenni ahhoz, hogy valami jelentést tulajdonítson bárki is a "szó picsalének". Igen, számos ilyen van, ez nem ilyen.
    De, hogy a lényeg itt legyen nagybetűkkel : GYŰLÖLÖM SZEKERES VIKTOR ÍRÁSAIT ÉS CSAK AZÉRT OLVASOM ŐKET, HOGY NEGATÍV KRITIKÁKKAL ILLESSEM ŐKET!
  • Silenzio
    #21
    Sejtettem, hogy megy majd a para a címen. És mit szóltok ahhoz, amikor Jabba a Jedi visszatérben azt mondja: "Szó picsalé"? Tudomásul kell venni, hogy a világ magasról szarik egy maximum 13-14 millió ember által beszélt nyelvre. Ezer ilyen vicces "véletlent" tudnék mutatni nem csak magyar vonatkozásban. Ha nyelvekkel foglalkozol, előbb-utóbb beleszoksz ebbe is.
  • Justil
    #20
    oké, tehát nagyjából igazam volt, 20 hsz-ből te vagy az első ugyanis, aki ezt taglalja...nem az a kérdés, hogy jobb -e mint az avatar vagy a transformers, hanem hogy melyik érdekli jobban az átlagembert :)
  • bmw
    #19
    Ha ez a cime nem tudom miert kell ezen kiakadni....
  • Waterhorse
    #18
    És bocsi a dupla postért, de a Puni Puni poemi egy remek anime.
  • Waterhorse
    #17
    Ez miért olyan furcsa? Valaki szereti a pina colada-t is jéggel
  • Narxis
    #16
    :DDDDDDDDDD
  • emp
    #15
    bázzz! Nem vagyok álszent és prűd sem, meg vihogó tini sem, de azért csak elfog a nevetési kényszer ha arra gondolok, hogy beállít az ember a moziba és azt kell"ene" mondania a jegypénztárnál, hogy a Pinára kérek két jegyet...
  • m minnifield
    #14
    aki tavaly óta mekkorát nőtt... :D
  • NovaTerra
    #13
    Wim Wenders bármely filmje megérdelem egy hírt. Sokkal jobban, mint az Avatar ezredik kiadása, vagy egy kép az új transformersből.
  • BobMR
    #12
    Köszönöm a nyelvtan órát, de már kijózanodtam és rájöttem mekkora baromságot írtam! :D
  • Quantumleap
    #11
    Amúgy a Pina csak becenév:

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Pina_Bausch
  • Quantumleap
    #10
    Első mondatom kérdés akart lenni.
  • Quantumleap
    #9
    Bakker, és ez ilyen címen fog Mo.-n is a mozikba menni.
    Amúgy eszembe jut, volt egy jégkorcsolyázónő is olyan névvel, hogy Anett Pötsch.