7
-
#7 "Az okostelefon 4 hüvelykes AMOLED-érintőképernyőt kapott, amely 640 x 360 pixel felbontást támoga"
Ez nem kevés egy cseppet? A htc desire 3,8" nak van 480*800, amely már elég szép, de az iphone 3,5" retina display 640*980 tud, akkor a 4"ra a 640*360 igen kevésnek tűnik, pláne, hogy ez egy zászlóshajó lesz. Az amoled kijelző persze dob rajta rendesen, hiszen legyen bármilyen jó egy slcd ips panellal, az amoled mellett nem rúghat labdába.
"256 MB RAM, 350 MB belső tárolókapacitás"
ez szintén cseppet kevésnek tűnik, pláne egy 2011-ben megjelenő telefontól, pláne 500juróért.. -
fflloodduurr199 #6 Én sajnálom hogy csak jövöre jön ki a piacra,de addig varok. -
aronvirginas #5 Az N8 nem ütőképes? Még a marketingre is hangsúlyt fektettek, tegnap épp a TV2-n láttam reklámot. Szerintem felhasználói szempontból korrekt, amit nyújtanak: az Ovi Maps méltó konkurenciája a Google Maps-nek, az Ovi Store szintén decens, és az Andorid Markettel ellentétben a fizetős tartalom is széleskörben elérhető (tudtommal), hardver terén pedig szintén nincsenek jelentős gondok. A Symbianon valóban lenne mit frissíteni, vagy jobban felkarolni a MeeGo-t, de szerintem ebbe az irányba is lesz még előrelépés. -
lmisi #4 Az Androidnak tény nagy a hypeja, de tényleg lehet kezdeni aggódni a Nokiáért.
Mert mire előjön valamilyen tényleg ütőképes dologgal az okostelefon arenában, addigra végleg elveszti ebben a kategóriában a vezető szerepét, de legalább odafigyelnek rá titulust. No ekkor kő kemény lesz visszakapaszkodni. -
aronvirginas #3 Nem értem miért kell még egy Nokiás cikkben is az Androidot nyomatni? Szerintem sokaknak tele van már a hócipőjük a hype-pal. Mondom ezt Galaxy S tulajként... -
Kasya #2 N(ekem) 8 ... de nem 7 :) -
okosan gyerekek #1 N7-re...