2861
-
#181 Amúgy mennyire egyszerű szétszedni ezt a készüléket?
A vízállóság miatt kérdem. Ugyebár ha nem hozzáértő "szagember" kókányol bele, elb*szhatja annyira hogy az életbe nem lesz többé "immúnis" a vízre? :) -
#180 Holnap nyilatkozok, hogy mennyire lesz/lehet sikeres a javítás, illetve alaposan leteszteljük a készülékeket. -
Laceee #179 Nem használtam a headset bemenetet, mégis megrogyott a hangszóró + panaszkodtak akiket hívtam, hogy akadozik a hangom, vigyáztam a telóra, mint a hímes tojásra, ez a telefon úgy fos ahogy van, az átlag telefonok strapabírását nem hozza. -
#178 naja, csak visszaforrasztják ők is, majd frankón bemurdel megint 1 hónap után. -
#177 írták hogy azért hibásodik könyen mert közel van a headsett bemenethez a hangszóró és enged a forrasztás ha sokat mozog.
(vigyázz rá) -
Lewistaylor #176 Helo!
Nekem is ilyen telóm van, és sajnos nálam is jelentkezett a hangszóró probléma. Rögtön vissza vittem a T-mobileba,be is vették, elküldték szervízbe, szal minden oké. Tehát most két hét pihi. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a javított hangszóróval mekkora az esélye annak, hogy még egyszer előfordul ez a hiba? Ha tényleg csak egy forrasztási hibáról van szó, akkor a szervízben csak megcsinálják normálisan szerintem:)Szerintetek?
Üdv: Leente
-
Laceee #175 Visszaviszem oda ahol vettem.
-
#174 akkor némán fogadja majd az újévi köszöntéseket :DDD -
#173 nem vagyunk nyitva 31-én -
#172 sajnos szerviz :| -
#171 nyitva hát; hát nincs szünet nekik. :D -
Laceee #170 ha nyitva lesznek -
#169 igen? akkor holnap szerviz?:D (amúgy fullra nem vágom ezeket hisz Galaxy S-em van XDDD.) -
Laceee #168 ez hatásos volt -
#167 kicsit nyomogasd meg felül a jack körül mindenhol; hátlap nélkül :D -
Laceee #166 rohadjon meg megjavult -
Laceee #165 THX :P -
#164 gyilkoljad a Jack kabelt dugd be mozgasd körbe körbe kicsit. xd -
Laceee #163 Hiába viszem, ha nem tudom a helyszínen reprodukálni a hibát.
(most gyilkolom) -
Laceee #162 1777-t hívogatom, most már csak a szöveg felét hallottam, azt is akadozva.
Jót tesz neki ha megnyomkodom erősen az oldalát a hangerő gombnál, most tök jó a hang :P -
#161 gó szerviz; mi hamarabb.. míg nem megy az árral a többi is. -
Laceee #160 Az enyém is, lehet hangszóró hibás/lesz, délután hiába hívtak nem hallottam mit mondanak, itthon megnyomkodtam erősebben a telefont most szól, de recseg egy kicsit.
(Moto_Version.2.34.1.MB525.Retail.en.CEE) -
#159 én még nem vettem meg.
De egyre jobban kezdek kiábrándulni... sajna... -
#158 részvétem; családtag volt? -
#157 -
#156 ma is érkezett egy, ugyanezzel a hibával :| -
#155 I dont know; this like iwiw: a nokia is ezt reklámozza néhol: be épített iwiw izé XDDD -
#154 Ki használ már májszpészt? :D -
#153 Akkor tök jó minden.
Kár hogy a helyi Tmobilban nem volt ilyen készülék.(nem is halottak róla)
-
#152 Annyira hogy én ma reggel le is cseréltem a romot. Feltettem a gyári blurmenteset.
Gyorsabb az egész telefon valóban. -
#151 Mondhatni akkor tán még jobb is, hogy nincs rajta a blur cucc... -
#150 idézet a ph defys topikjából (gyik)
- Nem ajánlja fel MotoBlur account létrehozását a telefon, mit tegyek?
Alapvetően két ROM fordul elő a Defyken: az egyik, amelyikben teljes értékű MotoBlur van, ez van általában a GSM boltos telefonokon, vagy van pl. a T-mobil által is forgalmazott készülékeken található "fél MotoBlur", ahol nincs account létrehozási lehetőség, és az ezzel járó sallang. Az előbbiek 2.21-es verziószámú, Blur_Version szoftverek, az utóbbiak a 2.34-es Moto_Version szoftverek. Ennek ellenőrzését a Setting/About phone menüpontban lehet elvégezni. A Blur-mentes verzió tapasztalatok szerint gyorsabb, és az akkut is jobban kíméli. -
#149 Marketről mint említettem bármikor szedhetsz le rá FB alkalmazást, de mint írták már alapból telepítve van szal np. -
#148 Külön telepítve. Az kicsit más tészta mint a bluros account :) -
#147 igaz nekem Galaxy S-em van. :DDD hallottam is róla hogy szar a 2.1 en a GPS deee tudtam hogy jön majd a 2.2 így meg vettem még anno XD -
#146 -
#145 VEDD MEG! oszt cső :D -
#144 Akkor most összezavarodtam! -
Laceee #143 Nekem sincs blur felirat a hátulján, de facebook/MySpace van a telón, nem én raktam rá. -
#142 ájjáááájjj...én (többek közt) a fácsebúk miatt (is) vennék okostelefont.