2861
-
#221 Akkor nincs rá magyar nyelv. :D
Csak azért gondolomtam, mert Blade-re csináltak. -
#220 Tré-Mobájl nehezen csinál rá. :D -
#219 Nincs magyar nyelv 2.1-re tudtommal, hacsak a T nem csinált rá. :D -
lengoborda #218 Sziasztok,a napokban vennék egy Defy-t és az lenne a kérdés hogy magyar nyelvű menüt hogy lehet rávarázsolni ,mert mindenhol angol nyelvel van.A motoblur-felületet érdemes rá visszarakni?az októberi széria mind hibás?
előre is köszi -
#217 Eddig semmi infó nincs arról, hogy a szervízelt készülékekkel mi volt a gond, milyenek szervíz után, stb. -
#216 1 hónap alatt szépen leesett az ára 10.000 Ft-tal, most már 76.000-ért lehet kapni. Azt hiszem nemsokára beruházok egyre, hacsak nem győz meg valaki, hogy nem érdemes. :D -
#215 MO-n a telefonos társaságok csak blurmentest árulnak. (bár megjegyzem az is tele van szeméttel, szal lehet takarítani) -
#214 Hmm, tudtommal még olyan nincs MO-n, vagy igen?
Várom, hogy Telenor felvegye Defy-t egy jó árral. :) -
#213 természetesen. (ahogy előttem is írták, rootolás után)
De egyszerűbb felrakni a hivatalos blurmentes romot. -
#212 rootolni kell a telefont, és akkro törölhetsz belőle, de csak óvatosan, nehogy olyasmit is letörölj, amire szüksége van az OS-nek a működéséhez. -
#211 Gondolom mint mindenből rootal. -
#210 Maxtreme, Defy-ből el lehet távolítani a MOTOBLUR felületet?
Csak érdekel. :) -
#209 A vietnámi hörcsögök nemi életéről szóló dokumentumfilmet. -
#208 és mit is látunk a videón? -
#207 Tesóm ma ruházott be egy Defy-re... Engem megvett kilóra, a felhasználói felület sima, játékteljesítményben sem utolsó. Gondolkodom egyben, de jelenleg nekem még a megfizetetlen kategória. :D -
#206 Töltöttem fel Yt-re egy kis érdekességet (valami piszok lassú kínai videómegosztóról jött le, félelmetes 2kbps-el :) )
-
#205 Ebben a fórumban azt írják, hogy az akkumulátor alatti egyik cimkén (amelyiken a Made in China felirat van), BTxx, vagy BFxx kezdetű a gyártási szám, akkor az már a javított készülék.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10573936 -
Lewistaylor #204 De azért érdekelne, hogy mi a fenét csinálnak ennyi ideig a T-be... már 2 és fél hete ott van...:S pedig ez gyakorlatilag egy fél max egy órás munka... -
#203 hát igen. nem nagyon hallunk semmit a szerelőktől, akik javítják a cuccost... érdekes... vajh miért nem? -
Laceee #202 Én elvileg a héten kapnám vissza, de külföldön dolgozom, ezért csak február végén kapom kézbe. -
Lewistaylor #201 Na van valami hír a javított telefonokról?
leteszteltétek őket? -
#200 Egyes telefonokban lehetséges processzort cserélni, ha pl az romlik el. De ez (BGA) forrasztással történik, és ugyanolyan kerül be helyette ;)
Ja, és nem is mindig sikerül... -
Laceee #199 Szerdán megy az enyém is szervizbe. -
#198 Drágább titániumra cserélik ingyen; És a processzort kicserélik egy 1GHZ-s Snapdragon-ra.
(de amúgy tényleg; lehet processzort cseréltetni egy ilyen készülékben?) -
#197 És mit csináltok javítás címszóval?
Vagy inkább ne kérdezzük? Csakmert gyanús ez az egész forrasztós dolog nekem, főleg, hogy nem is forrasztási hiba. -
#196 persze, megy a javítás, de le is kell normálisan tesztelni -
Laceee #195 Gyűjtitek őket, vagy javítsátok is ? -
#194 fogdossák a rokonok biztos. : o -
#193 Ma is érkezett egy :D
szépen szaporodnak -
Laceee #192 Az sem elfogatható. -
#191 Jah végül is így mindjárt más. Akkor nyugodtan meghalhat a kijelzője pár hét után. :) Én kérek elnézést :) -
#190 Az aranyos; -
#189 -
Laceee #188 Találtam egy érdekes hsz-t a mobilarénán:
Elég érdekes belvilága van, ennyi szilikont még a Playboyban is csak ritkán látni. Tömítések és O-gyűrűk mindenhol. Jo hír a fülhallgatósoknak, hogy ha nyitott jack csatlakozó fedéllel ejtik vízbe, akkor sem kell megijedni. Maga a csatlakozó beázik, viszont ez az egység belülről szigetelve van, nem tud beljebb folyni a víz. Ugyan ez az USB csatlakozóról már nem mondható el...
Érdekes a sokat emlegetett hangszóró környéke is. A hangszóró és a jack csatlakozó nem forrasztással rögzül a nyák-hoz, hanem ilyen aranyszínű, kicsi laprugókkal kapcsolódik (hasonlóan mint pl a SIM kártya). Ennek fényében elég érdekes, hogy forrasztási hibát emlegetnek. -
#187 ezt így elég nehéz megállapítani :)
mindent el lehet baszni, de szvsz ez még az egyszerűbbek közé tartozik -
Laceee #186 A Nokia N8 nem strapamobilnak van eladva. -
#185 Hibás darabok szinte minden terméknél vannak. EZ alapján kár leírni a készüléket.
A Nokia N8-aknak pl van egy olyan szériája aminél beszarik a kijelző 1-2 héten belül. Na puff. -
#184 Félre ne érts NEM akarom szétszedni (de am nem hinném hogy problémát okozna, nem vagyok sík hülye a témával kapcsolatban :) )
Csupán azért érdekelt mert ha (esetleg) egy nem hozzáértő sufnigsm boltos bontja meg a telefont, elszúrhatja-e annyira hogy többet nem lesz vízálló a cucc :) -
#183 hát ez elég elkeserítő... :( -
#182 egyébként egyszerű, de inkább szakemberre bízd :D