2861
  • dunga
    Ezt volt az, köszi! :]
    A widgetes ötleteket is köszönöm, de jelenleg megvagyok ezzel így.

Ma futkároztunk a várban, meg a budai hegyekben, ment a gps, cardiotrainerrel, délelőtt gmail talk, vagy 30 perc beszéd, 5 fogadott, 5 kimenő sms, folyamatos net kapcsolat, és most van kb 80%-on az akku. Ezzel ellentétben tegnap alig használtam, igaz volt benne egy Cegléd-Szeged-Cegléd vonatozás, gondolom a cell-váltáshoz is kell energia, de este hatkor már csak a lelke tartotta .p
  • Narxis
    Nincs mit. :D
  • smv
    Köszi az infot :)
  • Narxis
    Akkor még várnunk kell. :(
  • smv
    aha
  • Narxis
    Nemsokára, fokozatosan adják ki. :( CEE-s ROM-od van?

MB525.Reatil.en.CEE?
  • smv
    De 2.1-update1 volt. De már itt is elérhetőnek kellene lennie a 2.2-nek nem?:(
  • Narxis
    Lehet nem a legfrissebb volt és most megkaptad a 2.1-update1-et.
  • smv
    Srácok mitől lehet az h az updatet lefuttattam, azt mondta h sikeres de még mindig 2.1 van rajta?:(
  • csasssz
    myvolume app, elég jó és mindent be tudsz állítani egy kattra
  • FearTomi
    Jü a Widgetlocker, de ha nem akarsz új lockert akkor ajánlom a Silent Toggle Widgetet, ingyenesen letölthető a marketről. Nagyon egyszerű, kirakod a kezdőlapodra, vagy bármelyik másik lapra, megjelenik egy 1x1 widget, ha egyszer ráböksz rezgésre rakja a telefont, ha kétszer ráböksz teljesen némára és ugyan így állíthatod vissza hangosra.
  • Narxis
    Widgetlocker, annak van egy csúszkája ami először rezgésre állítja a telót és ha még egyszer elhúzod akkor teljesen némára.
  • Tigristank
    Amikor állítod a hangerőt az oldalsó gombokkal, akkor a hangtalan és a nagyon halk közötti beállításnál lesz a rezgő funkció. Ha szép lassan nyomogatod, és elfogy a piros csík, na az lesz a rezgő funkció. Szerintem ez elég egyszerű. Vagy nem erre gondoltál? :D
  • dunga
    Silent mód helyett Vibrate-re hogyan lehet tenni egyszerűbben, mint Settings - Sound & display - Phone vibrate?
    Ma szálltam le a vonatról, telefon a kezemben, valamit nyomtam, rezzent egyet, és fenn a rezgő mód ikonja jelent meg. Na azt hogy tettem oda? Azóta is próbálkozok, de semmi. (Meglestem néhány lapot, de nem találtam sehol.)
  • hzsolt
    ezért javasoltam az automatikust ;)
  • dunga
    +1
    Köszi! Elfelejtettem, hogy nyári időszámítás van már .]
  • hzsolt
    időzóna GMT+2 ?
  • dunga
    Teljesen jól van / volt beállítva. Elõzõ sms-nél jól mutatta most. Nem vágom...
  • hzsolt
    gondolom rosszul van beállítva a telefonodon az idő. Állítsd át automatára.
  • dunga
    Az mitõl van, hogy majdnem minden alkalmazás rosszul látja az idõt? Eddig csak google talk-nál figyeltem meg, de az elõbb kaptam egy sms-t (beépített sms alkalmazás) és egy órával korábbi idõpontot ír. Valami tipp?
    (elsõ defy-ról írt post sg-re :] )
  • FearTomi
    Helyesbítek, nem Szingapúr, hanem Dél-kelet ázsia, ugye SEA = South East Asia
  • hzsolt
    igen, könnyebb lesz feltenni, mert akkor megúszod a 2.2-es rom flesselését.
  • Narxis
    Ha majd végre elérhető lesz CEE-re a hivatalos Froyo és felteszem akkor utána könnyebb lesz feltenni a CM7-et? Mert akkor már nem kell sbf-et vagy mit flashelni, nem?

Már a GPS is jól működik benne, de még mindig van 1-2 kisebb bug ami miatt várnék vele.
  • Narxis
    :D Szerintem majd a jövő héten érdemes próbálkozni, kedd fele a németeseknek.
  • FearTomi
    Na jó, megtaláltam. Azt írta ki Update avaliable, mondom de szuper. Updatelte, erre megnézem a telefont reboot után és azt írja Firmware 2.1:)
  • FearTomi
    Nekem is ez van, Szingapúr! Updatert, honnan tudok leszedni? Nagyon hülye vagyok még ezekhez a dolgokhoz.
  • Narxis
    Optimalizáltabb sokkal, gyorsabb lesz minden. Pl. ha eddig megakadt neked a menüben akkor ez el fog tűnni, játékoknál is lehet érezni stb. Aztán ott van a Flash Player, tudsz majd flashes oldalkat nézni meg ilyenek. :D Több változás is van, de azokra nem emlékszem, guglizd ki. :D

Am. Motorola is adott hozzá egy kicsit, 3 új app lesz, meg raktak bele Task Managert és Task killert is, meg van az a pocket detection nevű új funkció is stb.
  • Tigristank
    Most sajna nem nagyon van időm vele foglalkozni, de a 2.2 mennyivel és miben jobb a 2.1-nél?
  • hzsolt
    Hát én valami kínaira tippelnék, talán Szingapúr.
    Próbáld meg a Motoupdate-et hátha van már. :)
  • Tigristank
    Nekem ilyen van:

2.51.0.MB525.Retail.en.SEA18

Ez milyen? :D
  • Narxis
    Elindítod a Moto Updater programot a gépen aztán bekötöd a telefont a gépbe úgy, hogy legyen feltöltve előtte az akksija, aztán automatikus lesz.
  • csasssz
    a frissítés automatikus lesz, ha bekötöm a telefont a gépbe, vagy még böngészgetni kell, hogy mit kapcsoljak ki/be?
  • Narxis
    Az már kint van egy ideje. :p
  • Laceee
    Sorry 2.1-update 1
  • Laceee
    nekem most frissít en.CEE
  • Narxis
    Én gsm boltban vettem és pont egy en.CEE-t kaptam. :D
  • hzsolt
    Tudtommal Magyarországon három féle defy van/volt forgalomban.
    - német (en.DE)
    - francia (en.FR)
    - középeurópai (en.CEE)

Ha jól tudom a szolgáltatóknál csak az utolsó van, a telefon boltokban viszont bármelyik a háromból. Akinek francia rom volt rajta, az a mázlista. :)
  • Narxis
    Egyelőre csak a francia piacra szánt Defyk frissülnek, többiek még várhatják a CEE-re a Froyo-t. De biztató jel.
  • hzsolt
    milyen romot használsz?
    Nekem a 2.34-es verziónál fordult ez elő néha, a 2.51-es frissítés oldotta meg.

Aki boltban vette, annak meg érdemes megnéznie az updatert: megjött az Android 2.2 Európába
  • Narxis
    Passz, én widgetlockert használok.