2861
-
#541 http://www.holdersandmounts.co.uk/motorola-defy-bike-mounts-bicycle-handlebar-mount/ -
#540 Esetleg megbízható biciklis tartót tud-e valaki a defyhez? -
#539 Mondjuk jobban szeretem én is a marketről leszedhető Magyarország hírek vagy ilyesmi nevű appot. Abban minden hírportál benne van. -
#538 xD -
#537 ha nem csináltál Factory Resetet, akkor előfordulhat ilyen.
Nálam magyar a News a telefonon is (ott nem is állítottam semmit). Állandóan Orbánról írnak, nem is használom :) -
#536 Amúgy mióta fent van a 2.2.2 CEE elég instabil lett a cucc ma már a harmadik app fagyott be :X Eddig kéthetente 1 :X -
#535 Ott magyar -
#534 a vodafone nem adta még ki a 2.2-t németországban -
#533 A sz.gépeden lépj be a google news oldalára és ott be tudod ezeket állítani. -
#532 Valahogy pedig be lehet állítani magyar hírekre, nálam is magyarul van, csak már nem emlékszem, hogy csináltam-e vele valamit miután feltettem CM7-et. Úgy emlékszem, hogy nem, csak kiraktam a widget-jét.
Na majd jön hzsolt, ő profibb ezekben a témákban. :p -
#531 Ja addig már eljutottam h a news webes felülete bejött az appból, be is léptem de ott meg nincs magyar nyelv. van vagy 20 féle de ennyi... :D Na mind1:) -
#530 Hmmm, ez érdekes. -
#529 Igen, de ott nem lehet átállítani a nyelvet/feedet etc, a google fiókom meg magyar:( Valamiért mégis az UK híreket nyomja -
#528 Az fain kis progi, én úgy emlékszem nekem alapból magyart nyomott CM7-en. Nem a Google fiókod alapján nézi? De ha belelépsz és a bal alsó gombot megnyomod akkor beléphetsz a beállításokba, mint minden app-nál. :p -
#527 A News progit nem tudjátok, hogy hogyan lehet átállítani, hogy magyar híreket nyomjon?:) -
iguanodon #526 Szevasztok.
Tudja valaki mi lehet a gond, az updater felismeri, hogy gyári Vodafone DE 2.1 van rajta, de azt írja nincs újabb. Nem tudom miért nem találja a DE 2.2-T. Mi lehet a probléma. -
#525 Jaja updater el volt indítva, rádugtam a telefont és magától belőtte a drivert. Win7 -
#524 Nekem a drivert öcsém gépe magától telepítette a telefonról. Megvártam. Leszedtem az updatert, elindítottam, kb negyed óra alatt kész volt. -
#523 Segitsen vki a driver mg updater letoltesben
Driverbol melyiket kell leszednem?? Windows 7 32bites van
Updaterbol leszedtem amit korabban vki linket gondolom az jo lesz majd
És mi a sorrend?
Gondolom driver utana updater majd telo radug es utana meg majd adja magat gondolom.... -
#522 Direkt kipróbáltam, minden programom kifogástalanul működött, egyedül a Men's Health Workouts csinált egy force close-t, ekkor ment egy Clear Data, Clear Cache, és full jó.
Számos problémát megelőztem, lementettem Portallal minden lehetséges kiterjesztéssel, hogy ne legyen semmi baj .] -
#521 Frissítettem 2.2.2 CEE olé :)
A telepítés után mindenhol azt mondják, hogy érdemes újratelepíteni a progikat. Ehhez elég csak a progikat törölni és újra felrakni, vagy restore factory data kell hozzá? Nem szeretnék minden telszámot újra felvinni (szinkronizálni meg nem akarok mert akkor áthúz gmailból egymillió teljesen felesleges kontaktot) :(
Amúgy mi lett az újdonság? nagyítóval keresem :D -
#520 amelyik a gépedhez való. -
#519 Siker. Öcsém gépe felismerte, fel is toltam.
Eddig minden jó, nincs lag, tetszik a néhány grafikai változtatás, az auto-brightness.
Haptic feedback meg nekem furának tűnik. Mintha eddig jobban rezgett volna. -
#518 Ha bezárom a (semmit nem csináló) updatert, akkor meg újraindul a telefon. -
#517 Nem ismerte fel a telefonomat az updater. Mobilarena-n valaki írta, hogy usb debug legyen betolva. Bekapcsoltam. Progi egyből elindult, 9p alatt végigment, The update has been completed successfully.
Mégis maradt 2.1
Tipp? -
#516 Oke de melyiket rakjam fel?
Most itt csomó fajta van
-
#515 Ha valakinek sbf-ben kellene a 2.2 CEE, innen letöltheti:
http://6c1usv.alterupload.com/en/ -
#514 De előtte tedd fel az usb drivert: link -
#513 Motorola honlapjáról szedd le az updater-t.
Innen tudod leszedni. -
#512 Hogyan tudom frissiteni a frissen vasarolt Defy-t?
Ha kell program akkor linket kérhetek?
-
#511 YEAH!!! -
#510 ja, és közben a CEE is megérkezett. -
#509 Ha valakit érdekel, megjelent az olasz 2.2 is. :) -
#508 -
#507 Arra nem lesz. :D -
#506 Na már csak a CEE-s kell. :D -
#505 Akit érdekel/érint, megérkezett a DE 2.2:
Innen letölthető sbf-ben:
http://www.multiupload.com/Q8E3XB3IZC
JRDNEM_U3_3.4.2_177-003_BLUR_SIGN_SIGNED_
UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.
0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTDACH_P014_A009_HWp3_Service1FF.sbf
De akinek német a telefonja, az simán moto updaterrel is frissíthet. -
#504 egy noname. Csak ennyi van rajta, hogy Class 10 16 GB.
made in korea -
#503 Milyen márkájú a kártyád? Amivel fagy. -
#502 A wipe, csak akkor fontos, ha valami érdekes hibát fedeznél fel.
elképzelhető, hogy anélkül is jól működik a telefon.
Nekem eddig 1 gondom akadt a CM7-el, jóval igényesebb az SD kártyákkal, és amit a sima 2.2 eddig jól kezelt, (az olvasási hibákat átugorta), itt bizony fagyáshoz vezet.
De visszatettem a gyári kártyát és azóta nincs gondom vele.