2861
-
#2221 Hmhm.
Új nightly a CM10-hez:
"Fixed touch driver (allow touches upto 10), Fix for data connection, thanks to SlugZero, also some more fixes for stability ril, disable fps limit in preview." -
#2220 Újraraktam a gyári CEE-t az itt leírt metodika szerint. .
Elvileg ez takarít(ott) mindent.
Holnap szervíz, gondolom 3 hétig vonyítok valami 5ezer forintos kölcsön papafonnal, net nélkül.. :((
Defy+ -t kéne venni, csak messze még a fizetés... :( -
#2219 Nálam egyrészt az új nightlyval eldobja a netet de nem ritkán a gsm hálózatot is.
Másik: defy ROM updater leáll (stopped) ha a frissítésekre keresek rá.
3.: gariztatnom kell a defy-t mivel az érintőpanel bezazult. Felveszi a hívásokat, bekapcsolja a vakut, stb. Ugrálnak a touchpoint-ok ami láthatóvá válik ha bekapcsolom a követést. Tehát gari.
A gond: vissza kellene rakni a gyári romot és androidot, de azt olvastam, hogy a bootloaderrel nagyon el lehet b..ni a dolgot ha már egyszer fent van a főzötthöz való.
Tapasztalata van valakinek?
Alternatív út:
Ha katonai lokátorral kisüttetem gariztathatom? (mert rá nem jönnek mitől halt meg az biztos) :) -
#2218 ne bízz benne :) -
#2217 5napja nem volt új nightly. Hátha valami nagyobb javítás lesz a következő:) -
#2216 Már javítva van a driver hiba, fel lehet tenni az új nightly-t. :) -
#2215 Nightly helyett majd majdnem végleges :)
Release Candidate -
#2214 Nekünk,nightlyt használóknak mit fog jelenteni a RC? -
#2213 állítólag 1-2 update és RC lesz belőle..legalábbis pár XDA-s srác szerint :) -
#2212 Nem tom. :D Gondolom nagyobb JB kompatibilitást, érzékenyebb, gyorsabb, fene tudja. :D -
#2211 akkor király:D Kössz az infót
Mit fog javítani amúgy ha jó lesz? Mármint az új touchscreen driver -
#2210 Nem, abszolút nem fog működni. -
#2209 nem azt írja hogy csak két érintést érzékel?Többet mire használnék? -
#2208 Ne tedd fel, nem fog működni a touchscreen. :D Az új drivert leszámítva viszont elég komoly update, a komolyabb hibák közül már csak a videofelvétel maradt, az is működik csak csiszolni kell rajta mert asszem pár perc után FC-zik viszont LG Camera app-al pedig jól vagy jobban működik.
Ezután viszont lehet vadászni a kisebb hibákat de azok mindig vannak, gyári ROM-nál is, a különbség az, hogy ott leszarja a gyártó, itt pedig ki lesznek javítva azok is.
Nem semmi, hogy ilyen hamar lett egy mindennapi használatra alkalmas Jelly Bean Defy-re. Wajk is készül a JB alapú MIUI-val, nagyon brutális közösségi támogatás van ehhez a telóhoz. -
#2207 CM10-20120904-NIGHTLY-mb525.zip 04-Sep-2012 23:13 143Mb
hol láttál te? -
#2206 Valaki feltette már a legújab cm10 nightly-t?
"04.09: Fix compass, update sgx libs to JB, fix wallpapers, improve video perfomance, new touch driver (for test, only 2 fingers for now, more will be enabled in next build) Experimental build"
csak 111mb,a többi ~143. -
#2205 nem..
itt a gépemen fekvő alkamazásokat tudom letölteni a telómra..
-
#2204 ez a zumocast ez ugyanolyan mint a Dropbox? -
#2203 nemhasználom. nem fog jelezni.
Mobilarénát és quarx XDA-ját napi rendszerességel látogatnom. Ha van új letöltetem gépre, majd ZumoCast-al áttöltöm telóra. ahol vagyok ott gyorsan updatelek. :) -
#2202 És működik rendesen? Ti használjátok?Van olyan lehetőség hogy jelezzen ha megjelent új frissítés? -
#2201 nevében benne van. ha jön új update a romhoz, nem kell még külön weboldalról letölteni, hanem belépsz a progiba és már töltöd is..
-
#2200 Erről a Defy ROM Updaterről tudnál mondani nekem pár szót? -
#2199 Defy ROM updater app-ban vagy xda-n a Defy Android Development szekció Jelly Bean topikjában. -
#2198 ezt a changelogot hol lehet megtalálni? -
#2197 Szívesen. :) -
#2196 Köszöntem! -
#2195 Itt is fent van: Link
De ez a sima Defyé, nem tom, hogy neked sima vagy pluszos van-e, pluszosé is ott van csak másik mappában. -
#2194 dropbox? -
#2193 Nekem megvan. Hova töltsem fel? 145MB -
#2192 most éppen behalt Quarx szervere,letöltés közben... Még jó hogy megpróbáltam kicsomagolni. -
#2191 SSID? -
#2190 na rakhatom fel :D
JIUI-t meguntam, hogy nincs normális galériája...felraktam hát a 08.25-t erre most 08.28 :D -
#2189 Én is így csinálom. -
#2188 Új CM10 nightly by Quarx
CHANGE LOG 28/08
Fix 00:00:00:00:00:00 SSID in apps, fix audio routing in dock modes , cm updates ...... -
#2187 Friss új romnál kell a:
wipe cache
wipe data
wipe dalvik
és mehet a rom
ha updatelsz kell a:
wipe cache
wipe dalvik
és mehet a rom
legalábbis én így csinálom :)
Gapps-hoz nem kell semmi...simán rá flasheled és csókolom :) -
#2186 felraktam a JIUI JB romot...hát nem estem hanyatt...még vannak hiányosságok...
-
#2185 ROM cserénél, frissítésnél muszáj, de egy app cseréjéhez felesleges. -
#2184 Én is azt írtam, hogy felesleges de ártani se árt. Nekem a V6 Supercharger szokta megcsinálni mert Re-Superchargeolom ha frissítem a euroskang ROM-om. Állítólag így kisebb az esélye egy bootloopnak, passz szerintem ott is felesleges de nem lehet választani. :) -
#2183 Felesleges a cachet wipeolni, mert újra létrehozza az egészet, szóval semmi értelme, némi elbaszott időn kívül :D -
#2182 Nem, az a wipe data ami biztos, hogy nem kell. A wipe cache és wipe dalvik miatt csak kicsit tovább tart majd az első indulási folyamat.