25
-
asterix100 #25 Ez maga a szellemi mélység... komolyan mondom! Maga a műsor is extraszánalmas, de az, hogy odatették Pákót... hogy is mondjam, ront az amúgy már szinte ronthatatlan kategórián. Azelőtt legalább Rákóczi Feri és Majka jelenlétével valamit kompenzáltak, de most??? Amikor a híradó után keresgélek a műsorok között és keresztülmegyek ezen a műsoron is,mindig megbotránkozom. Képesek butítani a népet! Aztán jön a másik arculcsapás, visszaeső, drogos, italosan gázoló, cserbenhagyó Buci bűnöző ( nem degradálásként írom, de a bűncselekmény elkövetője az bűnöző ). Ennyi a magyar tévékről....
De, mint tudjuk, a kereslet generálja a kínálatot! -
pauly #24 Te sem vagy különb ha le zsírparasztozod a másikat... -
#23 De ha te élvezed ennek a szerencsétlennek a színészi játékát, akkor öcsém te sem vagy különb. -
kalapos01 #22 Hát, igen. Ezen a kommenten megfigyelhető, hogy milyen iqnulla zsírparasztok kaphatnak netezési lehetőséget. -
#21 azt nem értem az h hülyét csinál magából, ezt ő élvezi és pár néző meg röhög rajta éppenséggel lehet te is, akkor mért zavar?
röhejes, de ez a divatflame is az, mert attól h enm kell szeretni el kell ismerni, hisz ő van ott nem te.
az emg h alig beszél magyarul,baromkodik,stb és hát ezért ő pénzt kap így persze rajta lehet köszörülni,
amúgy nem védem én a geci celebszarságokat, de ez a műsor egész élvezetes volt.
ez sztem jól sikerült, az új játékuk emg nem nagyon valószinűleg ezért fejezik is be gyorsan:D
-
Béka Benő #20 Egy tarkólövést kéne kapnia a gyökérnek nem műsort ! -
Komolytalan #19 Hát igen, csak cirkuszban elvileg nem volna már szabad állatokat szerepeltetni, így nem értem mit kereshet a műsorban ez a Pákó nevű főemlős. -
#18 Azért el kell ismernünk hogy az ember szívesebben jár cirkuszba (lásd. Pákó), mint versmondóestre (lásd. értékes intelligens ember). Ezért nem mutogatják az utóbbit a tv-ben, illetve sok helyen mutogatják, m1, m2, Duna, Pax, Filmmúzeum stb. A bulvárlapok, hírek meg természetes, h erről szólnak, de van Delta, Élet és Irodalom stb. -
#17 Na ez tök jó lesz! :D
Pákó for president! -
#16 ige, sikeresen tudja azt mondani hogy UUUUUUállomás -
aladar63 #15 Nem tudtam kigondolni, hogy ennél még hova lehet lentebb süllyeszteni egy műsort, de mindig tartogat meglepetéseket a tv2 :) Szerintem azért jól kitalálták, hogy legyen egy bolond ember, aki viccesen mindig először bebukja a feladatot, és az megadja az alaphangulatot a játékhoz. Na de erre a szerepre pont Pálkó lenne a legtökéletesebb, azt nem hittem volna :D Tiszta kész vagyok ettől az embertől, egyszerűen nem lehet úgy tévézni vagy olvasni, hogy az ember ne találkozzon vele. Nem tudom minek kellett a médiának ennyire felkapni... Ha egyszer értékes intelligens embereket mutatnának a tv-be azt érném meg egyszer... -
M0RN1NGST4R #14 azt hittem már szépkiejtési műsora lesz... -
kalapos01 #13 Te sem. Neki összejött az élet, sikeres? És neked? -
#12 Jah, igazi példakép, akire a gyerekek felnézhetnek. Nem tud magyarul, mégis magyar nótákat krákog el nulla hanggal, csokifaszozik, és még ostoba is. Nulla tehetséggel, nulla tudással, nyelvtudás nélkül is lehet sztár valakiből, ez a való világ.
"Aki ócsárolja őt, nincs megelégedve saját magával (részben utálja saját magát)". Gratulálok, a te fajtádat a média termelte ki, és szépen meg is tanultad a leckét, amit fel is mondasz minden egyes lélegzetvételeddel.
(Ha a kommentedet iróniának szántad akkor visszavonok mindent) -
#11 sok mindent nem tudsz te még :( -
HENCIG #10 LOL:D
Művész!
Big LOL:D -
duke #9 Baszak meg a valasztasok elott ado csokkentesrol beszeltek, de meg mindig mukodnek ezek a szenny csatornak. Es meg versenyeznek is egymassal, hogy melyik tud nagyobb rakas szart osszehozni. -
#8 Miért kell mindent élből fikázni? Meg nem fordul senkinek a fejében, h egyszer egy magyar készítésű műsorra (amiknek többsége még csak nem is magyar ötlet) azt mondani: "Ez igen, ez tetszik, ez szórakoztató." -
#7 Mert egy turkálóban dolgozol áááááááá.... -
ldavid #6 ezkellanépnek -
Tiboy #5 -
Nailyenugysincs #4 Ezen mekkorát röhögtem:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
endrev #3 A tv2 színvonalban egyre mélyebbre süllyed, gratulálok...
Algost, ez jó vicc volt. :D -
xido #2 Ihh..Geronazzo fog majd csöcsvillantani bikiniben,mikor átcsúszik a pasikon?..jézusom:)) -
algost #1 Pákót nagyon tehetséges művésznek tartom, és kimeri mondani amit gondol, ez számomra mindennél többet jelent. Gerinces, és sokan példát vehetnek a magatartásáról- hogy egy idegen országban hogyan kell elsajátítani egy nyelvet, szeretem a nótáit, jó embernek tartom. Aki ócsárolja őt, nincs megelégedve saját magával (részben utálja saját magát) ezért pákóra vetíti ki a sok sok butaságot.