Fekete Pákó műsort kapott a TV2-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez maga a szellemi mélység... komolyan mondom! Maga a mûsor is extraszánalmas, de az, hogy odatették Pákót... hogy is mondjam, ront az amúgy már szinte ronthatatlan kategórián. Azelõtt legalább Rákóczi Feri és Majka jelenlétével valamit kompenzáltak, de most??? Amikor a híradó után keresgélek a mûsorok között és keresztülmegyek ezen a mûsoron is,mindig megbotránkozom. Képesek butítani a népet! Aztán jön a másik arculcsapás, visszaesõ, drogos, italosan gázoló, cserbenhagyó Buci bûnözõ ( nem degradálásként írom, de a bûncselekmény elkövetõje az bûnözõ ). Ennyi a magyar tévékrõl....
De, mint tudjuk, a kereslet generálja a kínálatot!
Te sem vagy különb ha le zsírparasztozod a másikat...

Tower Guard
De ha te élvezed ennek a szerencsétlennek a színészi játékát, akkor öcsém te sem vagy különb.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Hát, igen. Ezen a kommenten megfigyelhetõ, hogy milyen iqnulla zsírparasztok kaphatnak netezési lehetõséget.
Murder3
azt nem értem az h hülyét csinál magából, ezt õ élvezi és pár nézõ meg röhög rajta éppenséggel lehet te is, akkor mért zavar?
röhejes, de ez a divatflame is az, mert attól h enm kell szeretni el kell ismerni, hisz õ van ott nem te.
az emg h alig beszél magyarul,baromkodik,stb és hát ezért õ pénzt kap így persze rajta lehet köszörülni,
amúgy nem védem én a geci celebszarságokat, de ez a mûsor egész élvezetes volt.
ez sztem jól sikerült, az új játékuk emg nem nagyon valószinûleg ezért fejezik is be gyorsan😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Egy tarkólövést kéne kapnia a gyökérnek nem mûsort !<#duhos2><#levele><#gun><#idiota>
Hát igen, csak cirkuszban elvileg nem volna már szabad állatokat szerepeltetni, így nem értem mit kereshet a mûsorban ez a Pákó nevû fõemlõs.
Waterhorse
Azért el kell ismernünk hogy az ember szívesebben jár cirkuszba (lásd. Pákó), mint versmondóestre (lásd. értékes intelligens ember). Ezért nem mutogatják az utóbbit a tv-ben, illetve sok helyen mutogatják, m1, m2, Duna, Pax, Filmmúzeum stb. A bulvárlapok, hírek meg természetes, h errõl szólnak, de van Delta, Élet és Irodalom stb.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Narxis
Na ez tök jó lesz! 😄

Pákó for president!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Armagedown
ige, sikeresen tudja azt mondani hogy UUUUUUállomás

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Nem tudtam kigondolni, hogy ennél még hova lehet lentebb süllyeszteni egy mûsort, de mindig tartogat meglepetéseket a tv2 😊 Szerintem azért jól kitalálták, hogy legyen egy bolond ember, aki viccesen mindig elõször bebukja a feladatot, és az megadja az alaphangulatot a játékhoz. Na de erre a szerepre pont Pálkó lenne a legtökéletesebb, azt nem hittem volna 😄 Tiszta kész vagyok ettõl az embertõl, egyszerûen nem lehet úgy tévézni vagy olvasni, hogy az ember ne találkozzon vele. Nem tudom minek kellett a médiának ennyire felkapni... Ha egyszer értékes intelligens embereket mutatnának a tv-be azt érném meg egyszer...
azt hittem már szépkiejtési mûsora lesz...

Te sem. Neki összejött az élet, sikeres? És neked?
Krinyo
Jah, igazi példakép, akire a gyerekek felnézhetnek. Nem tud magyarul, mégis magyar nótákat krákog el nulla hanggal, csokifaszozik, és még ostoba is. Nulla tehetséggel, nulla tudással, nyelvtudás nélkül is lehet sztár valakibõl, ez a való világ.

"Aki ócsárolja õt, nincs megelégedve saját magával (részben utálja saját magát)". Gratulálok, a te fajtádat a média termelte ki, és szépen meg is tanultad a leckét, amit fel is mondasz minden egyes lélegzetvételeddel.

(Ha a kommentedet iróniának szántad akkor visszavonok mindent)

Armagedown
sok mindent nem tudsz te még 😞

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

LOL😄
Mûvész!
Big LOL😄

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Baszak meg a valasztasok elott ado csokkentesrol beszeltek, de meg mindig mukodnek ezek a szenny csatornak. Es meg versenyeznek is egymassal, hogy melyik tud nagyobb rakas szart osszehozni.
Waterhorse
Miért kell mindent élbõl fikázni? Meg nem fordul senkinek a fejében, h egyszer egy magyar készítésû mûsorra (amiknek többsége még csak nem is magyar ötlet) azt mondani: "Ez igen, ez tetszik, ez szórakoztató."

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

adler30
Mert egy turkálóban dolgozol áááááááá....<#wow3>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

ezkellanépnek
<#zavart2>

Ezen mekkorát röhögtem😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
A tv2 színvonalban egyre mélyebbre süllyed, gratulálok...

Algost, ez jó vicc volt. 😄
Ihh..Geronazzo fog majd csöcsvillantani bikiniben,mikor átcsúszik a pasikon?..jézusom😊)
Pákót nagyon tehetséges mûvésznek tartom, és kimeri mondani amit gondol, ez számomra mindennél többet jelent. Gerinces, és sokan példát vehetnek a magatartásáról- hogy egy idegen országban hogyan kell elsajátítani egy nyelvet, szeretem a nótáit, jó embernek tartom. Aki ócsárolja õt, nincs megelégedve saját magával (részben utálja saját magát) ezért pákóra vetíti ki a sok sok butaságot.