2010 legalulértékeltebb címei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
minden DLC-t és a játékot is 3x nyomtam végig
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyébként a gamer múltam miatt kifejezetten érdekelnie kellett volna a singularity-nek, ehhez képest nézegettem a videókat, trailereket és totál érdektelen volt. persze lehet hogy tényleg jó a játék, és ha majd 1000 ft-ért meg lehet venni, megveszem és kipróbálom, de amúgy meg nem láttam többet benne mint egy szimpla csõshootert, némi játékmenetbeli bolondítással. bár nem tudom elképzelni, hogy olyan nehéz lenne kitalálni, hogy "na most itt akkor úgy kell továbbjutni, hogy visszaforgatom az idõt"...ugyanabba a csapdába esett mint annak idején az a játék, amiben meg lehetett állítani az idõt, már a nevére sem emlékszem: de a lényeg, hogy az ilyen "egyedi" megoldások számomra olyanok, mint amikor a cod-ban meg kell nyomni az F betût, és akkor végignézhetek egy animációt...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A
Egy, a játékiparban nem jártas embertõl aki 2010-ben csak a Singularityvel játszott még elfogadható lenne ez a kijelentés... na de itt?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jó koncepciók, túlontúl egyszerû, gagyi kivitelezés. Ezért buktak el. S ezért nem alulértékeltek, hanem azt kapták, amit megérdemeltek.