17
-
Rony94 #17 Látszik hogy nem nézel filmeket. Bár az igaz hogy nem sok filmben fordult meg, leginkább a pankrációból lehet őt ismerni. Az egyik legjobb volt a WWE-ben. -
Nailyenugysincs #16 An Dwayne Johnson mitől olyan brutális? -
endrev #15 Ja! Vin Diesel 182 cm, Dwayne Johnson 193 cm. :D -
#14 Szerintem a Vin pipiskedett. :) -
Aldo Moro #13 Tényleg nem érdekel ez a film, az első részt láttam, de aztán volt a mindenféle tokiói és társai. Célközönség 14-16 év. -
opeca #12 Ha már autós téma, akkor Initial D -
#11 Tolvajtempó... "jobb" film nem ugrott be? [OMG]
A "Gengszterek sofőrje" c. filmet [nem mai] ajánlom megtekintésre, autós témában. Annak legalább sztorija is van.
-
bippo #10 Durva. Úgy néz ki, mint valami neonáci (csak barna bőrrel). -
Stonee #9 ebből IMAX lesz :) -
NiGhTM4R3 #8 Ez a fizimiska Travoltának volt a From Paris with love filmben. (persze, sok másnak is de most ő ugrott be először)
Amúgy meg lehet, hogy The Rock gödörben áll és ezért majdnem ugyanakkorák :D
Aldo Moro: bizonyára téged is érdekel, hisz ellenkező esetben nem jöttél volna ide. Vagy már eleve ez a cél vezérelt, hogy ezt a remek hozzászólásodat megoszd másokkal? -
winnie #7 "Ha már autós film, inkább a Tolvajtempó."
nofene. itt nem volt még bajod a remake-ekkel?:) -
Aldo Moro #6 Kemény a kép, csak nem tudom, hogy ilyen ultragagyi film ki a rákot érdekel még a hülyegyerekeken kivül, akik a szarrá tuningolt japán csodavasakra verik. Ha már autós film, inkább a Tolvajtempó. -
Chris05 #5 Vin 183, Dwayne Johnson pedig 193! Akkor itt valami turpisság van :D Nem is olyan alacsony egyébként akkor Vin. -
Chris05 #4 Azt hittem, hogy ez a rock magasabb. Másképpen fogalmazok: Úgy tudtam, hogy Vin Diesel nagyon alacsony. Akkor most mi van, azt látjuk mint Tom Cruise és Cameron Diaz esetében? :D -
AZTA #3 Még mindig jobb ha 2 szekrény pali keménykedik mint 2 nyomi :D -
kringo #2 This is Sparta!!! -
Mister #1 kopik előnyben :D
Jó kép.