The Rock brutálisabb, mint valaha a Halálos iramban 5 első fényképén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látszik hogy nem nézel filmeket. Bár az igaz hogy nem sok filmben fordult meg, leginkább a pankrációból lehet õt ismerni. Az egyik legjobb volt a WWE-ben.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
An Dwayne Johnson mitõl olyan brutális?
Ja! Vin Diesel 182 cm, Dwayne Johnson 193 cm. 😄
Tényleg nem érdekel ez a film, az elsõ részt láttam, de aztán volt a mindenféle tokiói és társai. Célközönség 14-16 év.
Ha már autós téma, akkor Initial D
Tolvajtempó... "jobb" film nem ugrott be?
A "Gengszterek sofõrje" c. filmet ajánlom megtekintésre, autós témában. Annak legalább sztorija is van.
A "Gengszterek sofõrje" c. filmet
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Durva. Úgy néz ki, mint valami neonáci (csak barna bõrrel).
ebbõl IMAX lesz 😊
Ez a fizimiska Travoltának volt a From Paris with love filmben. (persze, sok másnak is de most õ ugrott be elõször)
Amúgy meg lehet, hogy The Rock gödörben áll és ezért majdnem ugyanakkorák 😄
Aldo Moro: bizonyára téged is érdekel, hisz ellenkezõ esetben nem jöttél volna ide. Vagy már eleve ez a cél vezérelt, hogy ezt a remek hozzászólásodat megoszd másokkal?
Amúgy meg lehet, hogy The Rock gödörben áll és ezért majdnem ugyanakkorák 😄
Aldo Moro: bizonyára téged is érdekel, hisz ellenkezõ esetben nem jöttél volna ide. Vagy már eleve ez a cél vezérelt, hogy ezt a remek hozzászólásodat megoszd másokkal?
"Ha már autós film, inkább a Tolvajtempó."
nofene. itt nem volt még bajod a remake-ekkel?😊
nofene. itt nem volt még bajod a remake-ekkel?😊
Kemény a kép, csak nem tudom, hogy ilyen ultragagyi film ki a rákot érdekel még a hülyegyerekeken kivül, akik a szarrá tuningolt japán csodavasakra verik. Ha már autós film, inkább a Tolvajtempó.
Vin 183, Dwayne Johnson pedig 193! Akkor itt valami turpisság van 😄 Nem is olyan alacsony egyébként akkor Vin.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Azt hittem, hogy ez a rock magasabb. Másképpen fogalmazok: Úgy tudtam, hogy Vin Diesel nagyon alacsony. Akkor most mi van, azt látjuk mint Tom Cruise és Cameron Diaz esetében? 😄
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Még mindig jobb ha 2 szekrény pali keménykedik mint 2 nyomi 😄
This is Sparta!!!<#violent>#violent>
kopik elõnyben 😄
Jó kép.
Jó kép.