Minden PC-s eladási rekordot megdöntött a Cataclysm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
magyarországon meg kb 900000 alkoholista van egy felmérés szerint , melyik a rosszabb ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

..kössz de inkább nem.
Nem tudom ez mitõl akkora hír. Ez még csak nem is teljesítmény. Teljesítmény maga a játék megalkotása volt és a függõk táborának kialakítása. Kaját dobni közéjük a rácson át nem teljesítmény hanem etetés.
Több millió fix játékos akik tuti beszerzi. Inkább az a fura hogy csak ennyien vették meg eddig. Tehát "csak" 3,3 millió masszív függõ van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Narxis
Gyógyulj vissza.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Te meg tájékozódj😊

..várj ujjraértelmezem , megvan.....tanács : formatáld az összes meghajtót ,dobd el a WOW os dobozt és csinálj bármi mást
radikális tanács : vidd ki az elõbb emlitett cuccot az udvarra, verd szét baltával és gyujtsd fel(ha CRT monitorod van járj el óvatossan)

......egy gyógyult MMO függõ
narumon
Csak kevés, és azt is a blizzard vagy a Bioware csinálta.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

..lol ezt most komolyan?........na ne , olyan nincs.....azta mégis van, suttyóság
Igen sajnos az ilyen játékok kegyetlenül nagy függést okoznak ezért nem is volt kétséges hogy nagyon sokan veszik meg,ki az a idióta aki nem veszi meg mikor az összes többi klántársa megvásárólja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Narxis
Igen, de a többi említésre se méltó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tinman
Szerencsére a PC-s játékipar nem csak a drogWoW-ból áll.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

2 évente jöttek eddig a kiegészítõk tehát 2 évente fizettél teljes játék árat, ha pedig online fizetsz a havi játékért olcsóbb mint a feltõltõkártya, még így is hogy fos a forint, volt jobb az euro akkor occcóóbb volt természetesen ez.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

narumon
Senki nem mondta, hogy nincs benne pénz. Amit folyamatosan mondanak az az, hogy ezt mindössze 2-3 cég tudja produkálni 2-3 játékkal.
A blizzardnak még soha nem volt gondja eladásokkal és bevételekkel, viszont nem is ontják a játékokat.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Adott egy kb 10-12 milliós réteg, aki 2 havonta kifizet majdnem egy új játék árát, és kb évente + kifizet még egy teljes játék árát ugyan azért és a patchaekért 😄 (ha jól számolom kb évente kb 54 ezer forintot fizet ki egy játékra szóval azért van pénz a pc-s játék iparba) az 5 AAA+ kategóriás játék ára nagyából.
grebber
Van is miért nehogy már 1 játékra épüljön a pc-s ipar!

Next PC upgrade: 2022

Megérdemli a pénzt a sok kreatív munkáért, amivel nagyban hozzájárult a World of Warcraft MMO megteremtéséért.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hegi90
Sehol, azt a szart csak az (igénytelen) konzolosok veszik 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az MW2-nek hol voltak PC-s rekordeladásai?

Látod...<#falbav>

www.adamexdesign.hu

És még temették a pc-s játék ipart...
Ehh, van még 12 millió idióta aki wow-ozik?
DrTre
1.Én úgy tudom, hogy az minden idõk legtöbb elõrendelésével büszkélkedhet.
2.A warezolók nem biztos, hogy sokan, fõleg, hogy mire a tört szervereket felkészítik a cataclysmára, addig teljesen új mmo-val fog mindenki játszani. =)

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

psishock
>MMO
>Warez

válassz a kettõ közül. 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

1. Nem a CoD:MW2 volt az eddigi rekorder?
2. És a warezolókkal mi van? Azok hány millióan fogják beszerezni?
<#pias>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Akkor Kotick ezután biztos hogy nem hal éhen.